QUOTE(apkabinu ir bučiuoju @ 2012 03 05, 08:41)
Sedziu darbe su asarom akyse.. Na byra musu seima, nors as to labai nenoriu, bet suvokiu, kad iki vasaros pabaigos man reikia kazka keisti.
Dėl uždraudimo išvažiuoti nežinau, bet manau, kad negali, tik tėvui turi būti užtikrinamas reguliarus matymasis su sūnum, o jis pavyzdžiui, gali sakyti, aš neturiu pinigų į UK skraidyti ir tada jūs turėtumėt skraidinti sūnų atgal pasimatymui. Čia tokia hipotetinė situacija. Dėl darželių pabandykit paskaityti darželių UK temoj.
O apskritai man atrodo, kad jums dabar sunkus periodas ir kaip ir pati sakote, norisi pabėgti nuo tos situacijos, atrodo, kad bus geriau. Pasistenkit apsvarstyti situaciją, atmetus savo psichologinę būseną. Ar jus traukia UK kaip šalis? Ar įsivaizduojate savo gyvenimą toli nuo artimųjų, draugių, mėgstamų kavinių, Lietuvos miškų, Baltijos jūros ir pan.? Pagalvokit, ar vaikui nebus psichologinės traumos didelės nesimatyti su tėvu ilgesnį laiką, jeigu jie labai artimi. Dar pasvarstykit blogiausią variantą, pavyzdžiui, kad kurį laiką neturėsit darbo, išleisit visas santaupas, po to gali tekti dirbti juodą darbą, psichologiškai sunku persilaužti. Jeigu visa tai jūsų negąsdina, o traukia šita šalis ir būsimas gyvenimas, tai gal ir verta važiuoti
O dėl alimentų, nenusišnekėkit, juk ne jums lūpdažiams tuos pinigus vyras duotų, kad išdidumas neleistų imti, o vaikui - vaikas juk jūsų abiejų, tai ir išlaikyti turite abu.
Sėkmės apsisprendime Pasitarkit su protingais žmonėm iš jūsų aplinkos, jie pažvelgs į situaciją iš šono.