Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(maniaz @ 2012 01 20, 22:03)
ne neturi,jam operuoti gerkle reikia tai serga daznai,yra du vaikuciai 2 ir 4 metuku,o tai kiek ten plius minus iseina?
Papildyta:
galvoju ar bent koks 100 svaru is tu pasalpu iseina,nes jei mazai gautusi pasalpu,seimos neiseina pasiimt

KAD ir kokia didele toji pasalpa butu, jus ja gausite duok dieve po metu verysad.gif
Atsakyti
man nesvarbu kada,svarbu gaut,ir kad pragyvent su jos pagalba eitu,nes ir pasitaupyt norisi.Tik va klausimas kiek:)
Papildyta:
nejaugi nera mamu,kurios butu gave pasalpa uk?smile.gif
Atsakyti
Pripyliau as ten Jums i AZ visokios info, gal pravers, istiesu gali tekti ir palaukti. Na ne visko gal tiek ilgai, bet... Kur kraustotes? Ar i Londona?
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 01 20, 22:41)
Pripyliau as ten Jums i AZ visokios info, gal pravers, istiesu gali tekti ir palaukti. Na ne visko gal tiek ilgai, bet... Kur kraustotes? Ar i Londona?

aciu labai,i granthama,nuo londono tolokai,tai kiek zinau ten ir popieriukai greiciau tvarkosi
Atsakyti
QUOTE(maniaz @ 2012 01 20, 09:43)
aciu labai,i granthama,nuo londono tolokai,tai kiek zinau ten ir popieriukai greiciau tvarkosi

Supratau, as pati nuo Londono labai toli, tai irgi kazkaip viskas cia lengviau, greiciau...
Gal tik su darbu sunkiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 20 sausio 2012 - 21:45
Noriu papasakot ir musu seimos istorija..gal kazkam praves, gal kazka padrasins ax.gif

Paskutiniai metai Lt buvo sunkus , MB dirbo tai vienoje , tai kitoje salyje..ir vis kazkaip nesekmingai..S. Airijoje 5m. gyvena mano sese , taigi jos padrasinti nusprendem ir mes cia laimes paieskoti biggrin.gif . 2010 lapkricio gale islydim teti , namie lieku as su dviem berniukais ir mazute 6 men. dukryte...naiviai vyliausi , kad ir mes labai greit skrisim pas teti...deja ...nelabai sekesi vyrui rasti legalu darba, dirbo tai sen , tai ten, susitvarke NIN, banko saskaitas , biskuti passitaupe pinigeliu (gyeno pas mano sese)...praejo ilgiiii menesiai ir kovo pradzioj as su vaikais isskridom pas teti...tiesa sakant rizikavom (bet tik todel kad zinojom kad yra mano sese ir jei ka bedoj neliksim ), pries atskrendant vyras ieskojo mums busto deja nesekmingai.Tikejomes , kad mums atvykus netrukus rasim ..deja ..pragyvenom mazuciam kambareli penkiese beveik 3 menesius smile.gif , paskui pagaliau radom nuomai 3 bedr. nama thumbup.gif . Geguzes pradzioj padedant l. geriems airiu zmonems vyras pagaliau rado legalu darba fabrike..kuris nuo musu miestelio apie 15 myliu ir prasideda 6 ryto ... taip beveik 2 menesiu vyras kas ryta ir kas vakara myne i darba su dviraciu!!!paskui stebuklingai vyras gavo pinigu is buvusios darbovietes ir mes nusipirkom masina(kurios draudimas milziniskas..)...Vyras dirba po 50 val. i savaite , tu pinigeliu mums uztenka pragyvenimui, bet nelieka nei svaro laisvo. Pasalpu laukiam jau beveik metai....

Mums labai pasiseke , kad cia gyvena mano sese , ji labai daug padejo, nes musu su vyru anglu kalba minimali(as siuo metu mokausi anglu k. koledze), dar pasiseke savo kely sutikt l. geru airiu zmoniu, dar gerai tai , kad gyvename mazame miestelyje, tai nuomos kainos , pragyvenimas pigesnis .Isipleciau cia as blush2.gif Bet kad ir kaip cia buvo sunku ne dienos nesigailejom , kad cia atvykom ir savo seimos ateity matome cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maniaz @ 2012 01 20, 22:43)

Kada mazdaug planuojate isvaziuoti? Mano siek tiek panasi situacija, tik pas mane vyras su 2 mazais vaikais liko Lietuvoje, o i UK praminti keliu isvaziavau as. Artimiausiu metu aiskinsiuos viska del pasalpu - kas priklauso, kiek priklauso, kaip optimaliausia tvarkytis. Galesiu mielai pasidalinti - asmeniskai. Nesinori moralu ir kvailu interpretaciju lavinos taigi viesai tikrai nesidalinsiu.

Tik nesijaudinkit labai smarkiai - pagal save zinau - kai esi atsakingas uz seima, ypac uz vaikus - kalnus nuverti. Kai pradesit daryti konkrecius zingsnius, viskas palaipsniui savaime aiskeja ir tvarkosi.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 01 20, 21:41)

Zuzi_šoka

Jei nesunku ir man permeskite informaciją, labai ačiū. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(exDaiva @ 2012 01 21, 01:22)
Kada mazdaug planuojate isvaziuoti? Mano siek tiek panasi situacija, tik pas mane vyras su 2 mazais vaikais liko Lietuvoje, o i UK praminti keliu isvaziavau as. Artimiausiu metu aiskinsiuos viska del pasalpu - kas priklauso, kiek priklauso, kaip optimaliausia tvarkytis. Galesiu mielai pasidalinti - asmeniskai. Nesinori moralu ir kvailu interpretaciju lavinos taigi viesai tikrai nesidalinsiu.

Tik nesijaudinkit labai smarkiai - pagal save zinau - kai esi atsakingas uz seima, ypac uz vaikus - kalnus nuverti. Kai pradesit daryti konkrecius zingsnius, viskas palaipsniui savaime aiskeja ir tvarkosi.

Jūsų to pačio paprašyšiu, jei nesunku pasidalinkit informacija, galite į AŽ. Ačiū labai ir sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blackout: 21 sausio 2012 - 11:51
QUOTE(exDaiva @ 2012 01 21, 02:22)

as isvaziuoju kovo viduryje,seima planuoju veliausiai po puse metu pasiimt,tik va idomu kaip bus,noretusi bent 100 svaru i savaite pasitaupyti,tik klausimas ar iseis,butu malonu,kad kai suzinosit del pasalpu,parasytumet i az kokios jos ir kiek moka,nors vakar daug info gavau,bet perdaug nebus:)
Atsakyti
QUOTE(maniaz @ 2012 01 21, 14:43)
as isvaziuoju kovo viduryje,seima planuoju veliausiai po  puse metu pasiimt,tik va idomu kaip bus,noretusi bent 100 svaru i savaite pasitaupyti,tik klausimas ar iseis,butu malonu,kad kai suzinosit del pasalpu,parasytumet i az kokios jos ir kiek moka,nors vakar daug info gavau,bet perdaug nebus:)

na pradzioje su taupymu manau nelabai gausis g.gif uzdirbant minimuma (200 svaru/sav) nuoma jei iki 80 svaru /sav, maistas ir visa kita, tai kas lieka...
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2012 01 21, 18:06)
na pradzioje su taupymu manau nelabai gausis  g.gif uzdirbant minimuma (200 svaru/sav) nuoma jei iki 80 svaru /sav, maistas ir visa kita, tai kas lieka...

Uzdirbama ir maziau ziurint jei pvz per agentura,tai gali ir 1d i sav duot padirbti blink.gif
Uz nuoma tai praziai gi reikia uz pora sav i prieki duot ir pan .
Atsakyti
na as kaip ir sakiau pradzioj pas broli vaziuoju,tai manau lengviau bus
Atsakyti