Noriu papasakot ir musu seimos istorija..gal kazkam praves, gal kazka padrasins
Paskutiniai metai Lt buvo sunkus , MB dirbo tai vienoje , tai kitoje salyje..ir vis kazkaip nesekmingai..S. Airijoje 5m. gyvena mano sese , taigi jos padrasinti nusprendem ir mes cia laimes paieskoti
. 2010 lapkricio gale islydim teti , namie lieku as su dviem berniukais ir mazute 6 men. dukryte...naiviai vyliausi , kad ir mes labai greit skrisim pas teti...deja ...nelabai sekesi vyrui rasti legalu darba, dirbo tai sen , tai ten, susitvarke NIN, banko saskaitas , biskuti passitaupe pinigeliu (gyeno pas mano sese)...praejo ilgiiii menesiai ir kovo pradzioj as su vaikais isskridom pas teti...tiesa sakant rizikavom (bet tik todel kad zinojom kad yra mano sese ir jei ka bedoj neliksim ), pries atskrendant vyras ieskojo mums busto deja nesekmingai.Tikejomes , kad mums atvykus netrukus rasim ..deja ..pragyvenom mazuciam kambareli penkiese beveik 3 menesius
, paskui pagaliau radom nuomai 3 bedr. nama
. Geguzes pradzioj padedant l. geriems airiu zmonems vyras pagaliau rado legalu darba fabrike..kuris nuo musu miestelio apie 15 myliu ir prasideda 6 ryto ... taip beveik 2 menesiu vyras kas ryta ir kas vakara myne i darba su dviraciu!!!paskui stebuklingai vyras gavo pinigu is buvusios darbovietes ir mes nusipirkom masina(kurios draudimas milziniskas..)...Vyras dirba po 50 val. i savaite , tu pinigeliu mums uztenka pragyvenimui, bet nelieka nei svaro laisvo. Pasalpu laukiam jau beveik metai....
Mums labai pasiseke , kad cia gyvena mano sese , ji labai daug padejo, nes musu su vyru anglu kalba minimali(as siuo metu mokausi anglu k. koledze), dar pasiseke savo kely sutikt l. geru airiu zmoniu, dar gerai tai , kad gyvename mazame miestelyje, tai nuomos kainos , pragyvenimas pigesnis .Isipleciau cia as
Bet kad ir kaip cia buvo sunku ne dienos nesigailejom , kad cia atvykom ir savo seimos ateity matome cia