QUOTE(romuciukas @ 2011 03 01, 19:02)
nereik tu lia lia,jaunimeslis zalias atvaziuoja tu kalnu paziuret,pas mane pacia nesenai toks buvo
dirbt noru nera,bet pinigu pasiskint nuo medzio norejos jam
1. zmones yra visur zmones,jie nei juodi,nei balti,jie visokie.
2.tai vat ir pasiklausk saves,kodel anglui darbas yra darbas,o lietuviui valytojas-vergas.
3.aha,puse LT jau emigravus ir procesas sekmingai tesiasi,nu tikrai visiski durneliai tie isvaziuojantys,nesedi LT ranku sudeje,sparnus kelia ir nesiskundzia,nu tikrai baisu.Ir dar kas baisiau,kas isdrista parvaziuot,tai po pusmecio vel islekia kur akys mato,kad tik toliau nuo tos LT,kur zmones niekam netarnauja,darbo pilna ir visi dirba tik direktoriais geruose firmose
4.is kokio medzio tu iskritus
ten tiesiog nusneke, ta pati lietuvisko mentaliteto dainele- jei valytojas, ar uky dirbantys, tai baisiau nebuna, geriau LT direktoriai visi, ofise visi dirbantys :DDD
nu vaikeli, ar tu nori, koks litovcas 7 klases pabaiges atvaziaves cia dirbs tam tavo ofise(nebent valytoju
)? tai dirba valytoju, uky ar dar kur- cia jau ju asmeninis reikalas, kur jie dirba, LT jie ir tokio darbo negautu. Britam darbas, yra darbas, ir valo, ir fermose dirba ir siuksles renka... boooze, nu gi negali visi tik ta jusu nusisvaigta 'balta' darba dirbt..
beje, kas turi namus, ne pas visus, taip 'pas jus' vadinami kotedzai.. nebesvaik apie ka nezinai, pabuvo 5 dienas UK ir viska taaaippp gerai zino
QUOTE(Amunette @ 2011 03 01, 19:03)
Jei į Lietuvą atvažiuotų dirbti kinai, kirgizai ar uzbekai, mes juos ką, leistume iškart į ofisus dirbti? Atvažiavę jie dirbtų juodžiausius darbus, kaip ir mes dabar į UK atvažiavę...
o kodel nei? jei jie liet.k moketu, issilavinima turetu? aisku, tokioje ekonomineje situacijoje, kaip dbr LT, tai nereikia nei kirkizu but, kad darbo negautum.. uztenka Lietuviu but, isitikinusiu, kad vienintele vieta dirbt- ooooffffiiisaaasss
Papildyta:
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 01, 20:27)
1. Ir is mano asmenines patirties, as susidariau nuomone kad tikrai daugiau nei 10% lietuviu cia yra laimingi ir turi ateiti (cia ar LT ar dar kitoj salyj, priklauso kur jie ta savo ateiti nori matyt).
2.PS. O kiek lietuviu Lietuvoj turi nuosavus namus (ne kotedzus ar butus?) kazkaip juokingai nuskambejo tas palyginimas
1.
is mano- irgi, kas cia planuoja likti, tas kitaip ir gyvenimus tvarkosi.
2. man tai net ne juokingai, o kvailai...