Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(Limcamca @ 2011 10 11, 14:09)
Na, tai jeigu jus jauciates blogai aplinkoje kurioje gyvenat, tai pakeiskit ja. Kraustykites kitur. Gyvenkit su kitais. Darba kitoki susiraskit. Aplinka pati tai nepasidarys sirdziai miela, jeigu jus pati nieko nedarysit  mirksiukas.gif

Jauciuos dabart tokia vargse blondine kuri atejo cia padejuoti kaip man blogai ir jusu patarimo paklausti biggrin.gif
Pagal jusu parasyma tai toks jausmas kad kekvienas miestas tiesiog lauke issiziojes kekvieno atvykstancio emigranto ir uz kekvieno kampo metosi darbai..
galima cia su jumis politikuot be galo be krasto bet kam? as pasakiau kaip man buvo ir patarimu neprasiau kitu kitokios patirtys dziaugiuos uz juos wink.gif as dar karta pasikartosiu daug zmoniu dar pries isvaziuojant man visa tai sake bet as neklausiau bandau ir as dabar kazka ispeti bet lieku tik pati kalta del to kaip gyvenu ;D jeigu butu viskas gyvenime taip paprasta dauguma net nebutume ten kur dabar esame wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 11, 15:11)
Jauciuos dabart tokia vargse blondine kuri atejo cia padejuoti kaip man blogai ir jusu patarimo paklausti  biggrin.gif
Pagal jusu parasyma tai toks jausmas kad kekvienas miestas tiesiog lauke issiziojes kekvieno atvykstancio emigranto ir uz kekvieno  kampo metosi darbai..
galima cia su jumis politikuot be galo be krasto bet kam? as pasakiau kaip man buvo ir patarimu neprasiau kitu kitokios patirtys dziaugiuos uz juos wink.gif as dar karta pasikartosiu daug zmoniu dar pries isvaziuojant man visa tai sake bet as neklausiau bandau ir as dabar kazka ispeti bet lieku tik pati kalta del to kaip gyvenu ;D jeigu butu viskas gyvenime taip paprasta dauguma net nebutume ten kur dabar esame wink.gif

Nu ok, atsakau saziningai. Nu, man tiesiog jusu zmogiskai pagailo, kad jus gyvenat tokioj nuolatinej kovos busenoj.
Atsakyti
Hmm.. Na juk natūralu,- skirtingi žmonės, skirtinga patirtis.
Kažkas sekasi, o kažkas ne-nebūna visąlaik tik juoda arba balta. smile.gif (Būna dar ir pilka.. biggrin.gif )
O šiaip, juk ne tik UK sutinkam įvairių žmonių, ir ne tik čia reikia kartais pakovoti už save,- tik galbūt čia labiau viskas išryškėja.

Atsakyti
QUOTE(Leimar @ 2011 10 11, 16:42)
Hmm.. Na juk natūralu,- skirtingi žmonės, skirtinga patirtis.
Kažkas sekasi, o kažkas ne-nebūna visąlaik tik juoda arba balta. smile.gif  (Būna dar ir pilka..  biggrin.gif )
O šiaip, juk ne tik UK sutinkam įvairių žmonių, ir ne tik čia reikia kartais pakovoti už save,- tik galbūt čia labiau viskas išryškėja.

Cia kaip taip anekdote:

"GYVENIMAS KAIP ZEBRAS-JUODA-BALTA-JUODA-BALTA O GALE VISTIEK SIKNA" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 11, 13:11)
Cia kaip taip anekdote:

"GYVENIMAS KAIP ZEBRAS-JUODA-BALTA-JUODA-BALTA O GALE VISTIEK SIKNA"  lotuliukas.gif

Anekdote... smile.gif Gyvenime būna ir kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leimar @ 2011 10 11, 15:42)

Ai, nu va, kazkokia nostalgija siandien.
Pamenu man buvo, gal 20 metu. Ir, tikrai tokie moraliskai sunkus metai buvo. Nerasysiu cia priezasciu. Snekuosi su sese ir sakau. "Metai sunkus labai buvo. Laukiu nauju metu pradzios. Gal kiti metai bus lengvesni". O, man sesuo (beje, 8 metais vyresne), atsake "Nebus. Sveika atvykusi i suaugusiuju pasauli, kai pats uz save esi atsakingas. Thats the life" biggrin.gif
Atsakyti
na, atejo ir mano laikas...isgyvenau didziausia nelaime, issiskyriau su vyru ir dumiu...

turiu klausima, reiketu patarimo ir is zmogiskosios puses ir is praktiskos. Viena drauge gyvena Walton-on-Thames, netoli Londono, lb gera ir artima mano drauge, sake, kad galeciau pas ja pirma laika apsistot. Kita drauge gyvena Portsmouth'e, lb miela, bet nera man tokia artima, o tiskliai blogia ja pazistu, nes pazistamos neseniai. Kaip suprantu strategiskai ir praktiskiau butu vaziuoti i Portsmouth'a, a ne? kaip suprantu, isleiciau maziau ant transportu ieskodama darbo pvz. ir nuoma butu pigesne...ar as klystu? bet is kitos puses jau norisi vaziuoti pas "labai savus", nors dar is kitos puses kartais net nepazistami gali buti artimesni...

zodziu, ka jus manot, ka rinktis walton-on-thames ( netoli Londono), ar Portsmouth?

variatnas pabandyti abudu - ne mano, nes ribotas pinigu kiekis neleis vazinetis, plisu kazkaip ir zmones blaskyti savo " o gal cia o gal ten" nenoriu...

aciu!
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 10 12, 11:09)
na, atejo ir mano laikas...isgyvenau didziausia nelaime, issiskyriau su vyru ir dumiu...

turiu klausima, reiketu patarimo ir is zmogiskosios puses ir is praktiskos. Viena drauge gyvena Walton-on-Thames, netoli Londono, lb gera ir artima mano drauge, sake, kad galeciau pas ja pirma laika apsistot. Kita drauge gyvena Portsmouth'e, lb miela, bet nera man tokia artima, o tiskliai blogia ja pazistu, nes pazistamos neseniai. Kaip suprantu strategiskai ir praktiskiau butu vaziuoti i Portsmouth'a, a ne? kaip suprantu, isleiciau maziau ant transportu ieskodama darbo pvz. ir nuoma butu pigesne...ar as klystu? bet is kitos puses jau norisi vaziuoti pas "labai savus", nors dar is kitos puses kartais net nepazistami gali buti artimesni...

zodziu, ka jus manot, ka rinktis walton-on-thames ( netoli Londono), ar Portsmouth?

variatnas pabandyti abudu - ne mano, nes ribotas pinigu kiekis neleis vazinetis, plisu kazkaip ir zmones blaskyti savo " o gal cia o gal ten" nenoriu...

aciu!

Ziuriu niekas tau neatsako, o puikiai isivaizduoju kaip pries ivaziuojant galvoje istisas didelis klaustukas.....kadangi as dar LT, tai nuomone abstrakti - rinkciaus artima drauge....isgyvenai trauma - busi ypatingai jautri, stresas naujoje aplinkoje - tikrai noresis jautraus ir patikimo zmogaus salia....o kad toliau - mano galva vis tiek anksciau ar veliau turesi keltis kazkur arciau darbo....o kur ji gausi niekas nezino, tai ir kur apsistosi pradzioje - tikrai ne esminis skirtumas. Sekmes dideles, as uz menesio bandau laime.
Atsakyti
exDaiva aciu tau. as irgi uz menesio, jeigu tu ta Daiva apie kuria galvoju, tai atsimenu tave is kito skyrelio, turetum suprasti apie kokia nelaime as kalbu. o del palaikymo, aciu tau, as irgi labiau linkusi prie artimesnes drauges.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 10 13, 20:31)
exDaiva jeigu tu ta Daiva apie kuria galvoju, tai atsimenu tave is kito skyrelio, turetum suprasti apie kokia nelaime as kalbu.

ajaj verysad.gif laikykis wub.gif sekmes dideliausios - viskas susitvarkys, geras tavo sprendimas pradeti absoliuciai viska is naujo.
Atsakyti
exDaiva aciu tau labai 4u.gif ir tau!!! wub.gif
Atsakyti
Sveikos SM 4u.gif

noreciau gauti atsakyma kuo skubiau, nes gyvenimas taip susikloste, jog uz men patrauksime i UK smile.gif turime 6 men. kudiki, tai labiausiai domina mane ar nereikia kokio draudimo jam (tiksliau jai biggrin.gif) ax.gif kaip ten su tokiais mazais leliukais yra? Ar atvaziavus uzsiregistruoji poliklinikoj ir tiesiog, jei tau reiks ir suteiks pagalba nemokamai ar ten kazkur kreiptis reikia nuvaziavus del draudimo ar lietuvoje apdrausti reikia? ax.gif mes pirma karta isvykstame, apsoliuciai nieko nzn siuo klausimu blush2.gif apsvieskit.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti