Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(exDaiva @ 2011 10 10, 19:32)
o gal tiesiog draugus atidziau rinktis  mirksiukas.gif esu nepataisoma optimiste - esu isitikinus, kad visur yra geru zmoniu.

Kazkodel tikejaus tokio komentaro biggrin.gif tai pats bukiausias koks tik galejo but lotuliukas.gif Tai musu draugai nuo vaikystes kartu augom kurem seimas ir t.t.. nelabai galejau isivaizduot geresniu smile.gif tikrai nebuciau su vyru metus geru darbu palikus mamai triju vaiku kad belstis kazkur pas kazka wink.gif tai buvo patikimi gyvenimo patikrinti zmones smile.gif bet matyt ateina laikas vieta kai zmones pradeda kovot uz vieta po saule net per paciu brangiausiu zmoniu galvas wink.gif cia viska valdo pinigai darbai...be ju tu cia niekas prapulsi per kelis menesius..sutinki cia daug zmoniu tik labai sunku ypac pradzioj suprast kodel jie su tavimi ir tik laikas parodo ir nelabai taip kaip noretus...todel cia atvaziavus suprasi kodel daug zmoniu cia nebendrauja su tautieciais arba bendrauja tik tiek kiek reikia ...kodel nesileidzia i draugystes ir t.t....cia galima pasakot ir pasakot bet kam? Ir nepamirsk tokio dalyko jei kas nors tau cia padejo padare paslauga DAZNIAUSIAI tu lieki jam skolinga ir tu busi atsiminta kai jam reikes wink.gif va cia emigracinis gyvenimas wink.gif
Taip tu teisi visur yra geru zmoniu bet patikek manim tik emigracijoi suprasi kiek ju yra blogu aplink tave wink.gif linkiu nuosirdzios sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 10 spalio 2011 - 18:15
Vadinasi esu dar ir beviltiskai buka - pasilieku prie savo nuomones. Apdergti visus visada pats lengviausias ejimas. Sekmes gyventi su tokiu poziuriu i zmones.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 10 10, 20:18)
Vadinasi esu dar ir beviltiskai buka - pasilieku prie savo nuomones. Apdergti visus visada pats lengviausias ejimas. Sekmes gyventi su tokiu poziuriu i zmones.

Palauk palauk ka as apdergiau? as tau realybe parasiau ar tu cia buvai ar gyvenai ar supranti kaip cia zmones draskosi del darbo cia irgi krize jo neteke jie prapultu todel zmones kovoja net per kitu galvas cia amzina kova ..... turiu cia daug pazystamu su kuriais ir susitinku ir padeda man bedoje ir as jiems bet vistiek atstuma islaikom nes cia nezinai kaip viskas pasisuks sad.gif gaila mirstu as cia nuo to amzino saugojimosi kaip truksta man nuosirdumo bet cia dazniausiai niekas niekuom nepasitiki .....cia nevarymas cia realybe kuri ir man nepatinka sad.gif
Papildyta:
Dar norejau pridurti mes nei viena nelinkim tau blogo...mes sakom tam kad tu zinotum kas taves laukia smile.gif taip ir man sake zmones as ne tikejau o pasirodo be reikalo smile.gif bet matyt reikia tai pereit kad suprast.....
ne i tema jei reiktu rinktis antra kart ir zinociau kas manes laukia as nebevaziuociau wink.gif bet visgi cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
Pritariu,kad cia istisine kova del darbo,namu ir viso kita.ir pasitiket tik savim reikia.
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 19:34)
Palauk palauk ka as apdergiau? as tau realybe parasiau ar tu cia buvai ar gyvenai ar supranti kaip cia zmones draskosi del darbo cia irgi krize jo neteke jie prapultu todel zmones kovoja net per kitu galvas cia amzina kova ..... turiu cia daug pazystamu su kuriais ir susitinku ir padeda man bedoje ir as jiems bet vistiek atstuma islaikom nes cia nezinai kaip viskas pasisuks sad.gif gaila mirstu as cia nuo to amzino saugojimosi kaip truksta man nuosirdumo bet cia dazniausiai niekas niekuom nepasitiki .....cia nevarymas cia realybe kuri ir man nepatinka sad.gif
Papildyta:
Dar norejau pridurti mes nei viena nelinkim tau blogo...mes sakom tam kad tu zinotum kas taves laukia smile.gif taip ir man sake zmones as ne tikejau o pasirodo be reikalo smile.gif bet matyt reikia tai pereit kad suprast.....
ne i tema jei reiktu rinktis antra kart ir zinociau kas manes laukia as nebevaziuociau wink.gif bet visgi cia tik mano nuomone wink.gif

O, tai palaukit: gal ne zmones aplink jus blogi, gal jus? g.gif Kodel ziurit i kitus, o ne i save? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 10 10, 21:08)
O, tai palaukit: gal ne zmones aplink jus blogi, gal jus?  g.gif Kodel ziurit i kitus, o ne i save? g.gif

Jei cia butu tik mano nuomone susimastyciau wink.gif bet cia gyvena zmones kurie lygiai taipat saugosi ta pati ka aprasiau masto ir t.t.. as cia tik 2 metai o jau tiek nuo lietuviu nukentejau kad tikrai graudu daros sad.gif as pati esu labai komunikabili man reik bendravimo man reik jo kaip duonos bet suparanti kad cia kekvienas tavo zodis veiksmas gali but panaudas pries tave kai kazkam tai bus labai patogu ir naudinga....as dar karta pakartosiu cia yra amzina kova sad.gif cia sunku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 20:25)
Jei cia butu tik mano nuomone susimastyciau wink.gif bet cia gyvena zmones kurie lygiai taipat saugosi ta pati ka aprasiau masto ir t.t.. as cia tik 2 metai o jau tiek nuo lietuviu nukentejau kad tikrai graudu daros sad.gif  as pati esu labai komunikabili man reik bendravimo man reik jo kaip duonos bet suparanti kad cia kekvienas tavo zodis veiksmas gali but panaudas pries tave kai kazkam tai bus labai patogu ir naudinga....as dar karta pakartosiu cia yra amzina kova sad.gif cia sunku sad.gif

Nu, bet, tai Ultraviolet, pasaulis aplink jus nepasikeis, jeigu jus pati nieko nekeisit mirksiukas.gif Kur jus gyvenat? Bent jau pasakykit: ar Londone?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 10 10, 21:43)
Nu, bet, tai Ultraviolet, pasaulis aplink jus nepasikeis, jeigu jus pati nieko nekeisit  mirksiukas.gif Kur jus gyvenat? Bent jau pasakykit: ar Londone?

Nezinau ar as blogai mintis reiskiu ka jus siulot pakeist? zmoniu amzina kova? ne ne Londone kitam dideliam mieste...o tai ka keicia?
Atsakyti
Na, aš stengiuosi žmonių neskirstyti į blogus ir gerus, aišku, ne visuomet taip išeina, bet...
Tiesiog vyksta konkurencija,- saikinga konkurencija yra sveika, t.y. skatina mus pačius siekti daugiau, nestovėti vietoje.. Tačiau dažnai ji išsigimsta, kai pamirštame svarbius dalykus: kaip.. draugus ar netgi šeimą, kai lipame per kitų galvas, tarsi būtume išprotėję, dėl tų kelių kapeikų.
Sutinku su tais, kurie sako, jog dažnai emigranto dalia nelengva, bet juk niekas ir nežadėjo, kad bus kitaip,- o jei žadėjo, vadinasi melavo.. o jūs naiviai patikėjot. Aišku, gal ir būna išimčių, ar atsitiktinumų.. Jie tik patvirtina taisyklę. Ir dar, tai priklauso nuo pačio žmogaus poreikių ir užsikeltos kartelės. (Čia galbūt daugiau liečia pačią pradžią).
Bet tai nereiškia, kad negalima savo pastangomis pagerinti gerbūvio, galbūt kartais ir teks ''palaipioti galvomis'', bet tikrai neverta to daryti ''draugų galvomis, o juolab šeimos''.
O dėl pasitikėjimo, tai tvirtai pasitikėti galima tik savim, labai džiugu, jeigu yra artimųjų ar gerų draugų, kurie tikrai padės, bet juk būna visko..kaip sakoma,- tikėtis geriausio, o ruoštis blogiausiam.
Na, o aš pati dabar gyvenu nedideliam miestelyje, mūsų, lietuvių, čia labai mažai, konkurencijos, o juolab lipimo per galvas nesijaučia, kaip tik mes stengiamės padėti vieni kitiems.Bet buvo ir karčios patirties.. Kartais reikia ir tokios..

Atsiprašau, jei kam pasirodys, jog labai daug prirašiau.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 17:13)
Taip tu teisi visur yra geru zmoniu bet patikek manim tik emigracijoi suprasi kiek ju yra blogu aplink tave wink.gif linkiu nuosirdzios sekmes wink.gif

Oj tik nereikia irnesakyk.gif .
Mano patirtis absoliuciai priesinga. Tik emigracijoj pajutau kas yra tikri draugai ir kaip gera yra ju tureti wub.gif . O ir as pati jauciuosi reikalinga rolleyes.gif . Niekas per musu galvas nelipo, mes irgi nelipom per kitu galvas biggrin.gif .
Atsakyti
O žinot, visų patirtys skirtingos. Londone sutikau tiek nuoširdžių ir linkusių padėti lietuvių, jog atrodė, kad visi geriausi iš tikrųjų paliko Lietuvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 20:50)
Nezinau ar as blogai mintis reiskiu ka jus siulot pakeist? zmoniu amzina kova? ne ne Londone kitam dideliam mieste...o tai ka keicia?

Na, tai jeigu jus jauciates blogai aplinkoje kurioje gyvenat, tai pakeiskit ja. Kraustykites kitur. Gyvenkit su kitais. Darba kitoki susiraskit. Aplinka pati tai nepasidarys sirdziai miela, jeigu jus pati nieko nedarysit mirksiukas.gif
Atsakyti