Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

[/quote] Reikia su savim pasiimti (is LT) vaiko skiepu pasa, vaiko gimimo liudijima. Versti nereikia. Skiepu paso reikes, kai surasines vaiko istorija.
Siaip susirgus, norint nuvesti vaika apziurai, tai nieko nereikia, tik buti prisirasius toje klinikoje pas seimos gydytoja (GP).
Ir siaip, dar yra tokie Walk center, kur susirgus netiketai savaitgali (kai nedirba seimos gydytojas) galima kreiptis ten, visada priima 4u.gif
[/quote]

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSweetest: 31 rugpjūčio 2011 - 12:46
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 25, 05:52)
gal atsiliepimu apie mancesteri kas turi?  ax.gif

QUOTE(rudenssniegas @ 2011 08 25, 19:39)
Mano dukra mokosi jau metai- tai miestas, kuriame daugiausia lyja visoje UK...Tas ja labai slegia, nes lyja beveik kiekviena diena.

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 26, 00:01)
esu as toje grupeje, bet visu atsiliepimai labai skirtingi ir migloti, beto ten aktyviai reiskiasi dazniausiai ne pati iskalbingiausia mase.Gal mamos turi ka pridurti  smile.gif

Gyvenu cia jau metai, siuo metu esu bedarbe, intensyviai ieskau darbo. Vasaros pradzioj baigiau studijas cia. Auginu beveik 3 metu vaika, vyras dirba. Man cia patinka labai. Ir ramu (gyvenam zydu rajone-pasaka!), ir kai norisi surmulio - miesto centras netoli. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Turiu lapkricio 14-ai dienai bilieta i Londona, tai dabar priekabiausiu su klausimais.
Pradziai turiu toki kvaila klausima (galiu matyt ir pati susirast, bet nesinori tai daryti kokiais nors iskreiptais budais) - kaip pasitikrinti pagal rajono, gatves pavadinima kokiai zonai priklauso adresas. PVZ. jei raso SE1 - tai cia dar aisku - pietryciai, vienetukas ka reiskia? O jei raso skelbime tik pavadinimaa tarkim Chadwell Heath ar bet koki kita - ar yra koks zemelapis ar kita paieska, kur lengvai surasciau ne tik kur tai yra, bet kad butu nurodytas ir zonos numeris? Na lyg aiskiai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 10 07, 11:38)
Sveikos merginos,

Turiu lapkricio 14-ai dienai bilieta i Londona, tai dabar priekabiausiu su klausimais.
Pradziai turiu toki kvaila klausima (galiu matyt ir pati susirast, bet nesinori tai daryti kokiais nors iskreiptais budais) - kaip pasitikrinti pagal rajono, gatves pavadinima kokiai zonai priklauso adresas. PVZ. jei raso SE1 - tai cia dar aisku - pietryciai, vienetukas ka reiskia? O jei raso skelbime tik pavadinimaa tarkim Chadwell Heath ar bet koki kita - ar yra koks zemelapis ar kita paieska, kur lengvai surasciau ne tik kur tai yra, bet kad butu nurodytas ir zonos numeris? Na lyg aiskiai paklausiau  blush2.gif

reikia ziureti kokia arciausia stotis pagal adresa kurio reikia, o tada www.tfl.gov.uk pasiziureti transporto zemelapyje kokia zona 4u.gif
pvz http://www.tfl.gov.u...round/1106.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhivute: 07 spalio 2011 - 15:47
QUOTE(zhivute @ 2011 10 07, 16:45)
reikia ziureti kokia arciausia stotis pagal adresa kurio reikia, o tada www.tfl.gov.uk pasiziureti transporto zemelapyje kokia zona  4u.gif
pvz http://www.tfl.gov.u...round/1106.aspx

Zhivute, aciu labai, supratau wub.gif Kokio reikia nezinau biggrin.gif Kolkas vaziuoju i niekur.....ziurinejuosi skelbimus anglija.lt - smalsauju kur uz kiek lietuviai siulo nuoma, bet is lt kazkaip bijau nuomotis (jei is viso imanoma) - bais bijau nemacius i kokia skyle ilyst blush2.gif dar nezinau tiesa sakant ka darysiu su gyv. vieta, nes kolkas net trumpam prisiglaust neturiu pas ka, bet dar turiu laiko.
Atsakyti
eh, ir per ugni ir per leda perejome su mb uk 4u.gif pasitikejome lietuviska agentura, nudegeme, badavome, gyvenome kuri laika baimeje, kad liksime gatveje, supo aplinka kur vien imigrantai, jokiu darbu pastoviu, jokiu geru darbu ....kur niekam kalbos nereikejo musu ir kitu igudziu doh.gif ko tik nepatyreme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 07, 16:58)
eh, ir per ugni ir per leda perejome su mb uk  4u.gif  pasitikejome lietuviska agentura, nudegeme, badavome, gyvenome kuri laika baimeje, kad liksime gatveje, supo aplinka kur vien imigrantai, jokiu darbu pastoviu, jokiu geru darbu ....kur niekam kalbos nereikejo musu ir kitu igudziu  doh.gif ko tik nepatyreme  schmoll.gif

na matyt 99 procentams pradzia labai sunki....matysiu - svarbiausia, kad grizt nereiketu, o sunkumai pergyvenami...
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 07, 13:58)
eh, ir per ugni ir per leda perejome su mb uk  4u.gif  pasitikejome lietuviska agentura, nudegeme, badavome, gyvenome kuri laika baimeje, kad liksime gatveje, supo aplinka kur vien imigrantai, jokiu darbu pastoviu, jokiu geru darbu ....kur niekam kalbos nereikejo musu ir kitu igudziu  doh.gif ko tik nepatyreme  schmoll.gif

Mhm... Kaip bebutu gaila. bet dazniausiai galima pasitiketi..Tik savim.
Neseniai draugus traukems is bedu.. Vaziavo jie i Anglija per LT agentura (viskas buvo taip grazu, kad jau nuo pat pradziu man buvi itarimu, na bet jie nusorende, ju reikalas).
Taigi, atvaziavo jie i UK, i tikraja to zodzio prasme - skyle, kazkoki apleista pastata, kur bile kiek zmoniu, visur purvina, visi miega ant ciuziniu - zodziu 21a. vergove, gerai, kad jie iskart isdume, kur akys mato.. nes butu paeme ir visus dokumentus is ju ir t.t..
Deja, vis dar buna ir taip...
Atsakyti
QUOTE(Leimar @ 2011 10 08, 18:45)
Mhm... Kaip bebutu gaila. bet dazniausiai galima pasitiketi..Tik savim.
Neseniai draugus traukems is bedu.. Vaziavo jie i Anglija per LT agentura (viskas buvo taip grazu, kad jau nuo pat pradziu man buvi itarimu, na bet jie nusorende, ju reikalas).
Taigi, atvaziavo jie i UK, i tikraja to zodzio prasme - skyle, kazkoki apleista pastata, kur bile kiek zmoniu, visur purvina, visi miega ant ciuziniu - zodziu 21a. vergove, gerai, kad jie iskart isdume, kur akys mato.. nes butu paeme ir visus dokumentus is ju ir t.t..
Deja, vis dar buna ir taip...

Tai kad nereik nei per agenturas vaziuot mes pas draugus vaziavom ir atsidurem gatvei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 08:40)
Tai kad nereik nei per agenturas vaziuot mes pas draugus vaziavom  ir atsidurem gatvei smile.gif

Na...Kaip ir sakiau, galima pasitiketi tik savim... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leimar @ 2011 10 10, 17:13)
Na...Kaip ir sakiau, galima pasitiketi tik savim... g.gif

o gal tiesiog draugus atidziau rinktis mirksiukas.gif esu nepataisoma optimiste - esu isitikinus, kad visur yra geru zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 10 10, 15:32)
o gal tiesiog draugus atidziau rinktis  mirksiukas.gif esu nepataisoma optimiste - esu isitikinus, kad visur yra geru zmoniu.

Na, kaip sakoma..Tikra drauga nelaimej pazinsi.. :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leimar: 10 spalio 2011 - 17:54