Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

Merginos, jus nuostabios wub.gif Siandien daug info, virskinu ja ir koreguojuosi planus. Taip, Londona isimylejau is pirmo zvilgsnio, bet tikrai nebutina "is karto gultis i lova". Butinai ryt visoms atrasysiu ir gal dar paprasysiu patarimu...

Aciu Jums labai wub.gif
Papildyta:
Flaurencija, slauga ne siaip sau - noriu butent tokio darbo, noriu kazkuo rupintis, manes negasdina butinybe pasiligojusiam zmogeliui nuplauti uzpakali ar ji pamaitinti, o gal net priglausti - laikau tai garbe, o ne pazeminimu....na pompastiskai pasakiau, bet tikrai manau, kad tai labai garbingas darbas, jei tureciau is ko gyvent, daryciau tai savanoriskai. Todel ir dairausi butent i ta sriti, kad nebegaist laiko ir spet dar ir visus NVO levelius pasidaryt, o gal ir dar ka toliau. Tikiuosi man pavyks :-)
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 08 21, 21:46)
Merginos, jus nuostabios  wub.gif Siandien daug info, virskinu ja ir koreguojuosi planus. Taip, Londona isimylejau is pirmo zvilgsnio, bet tikrai nebutina "is karto gultis i lova". Butinai ryt visoms atrasysiu ir gal dar paprasysiu patarimu...

Aciu Jums labai  wub.gif
Papildyta:
Flaurencija, slauga ne siaip sau - noriu butent tokio darbo, noriu kazkuo rupintis, manes negasdina butinybe pasiligojusiam zmogeliui nuplauti uzpakali ar ji pamaitinti, o gal net priglausti - laikau tai garbe, o ne pazeminimu....na pompastiskai pasakiau, bet tikrai manau, kad tai labai garbingas darbas, jei tureciau is ko gyvent, daryciau tai savanoriskai. Todel ir dairausi butent i ta sriti, kad nebegaist laiko ir spet dar ir visus NVO levelius pasidaryt, o gal ir dar ka toliau. Tikiuosi man pavyks :-)

Daiva, kiekvienas darbas yra garbingas ir vertas pagarbos, jei jis atliekamas gerai ir nuosirdziai smile.gif)) zinoma, kad tau pavyks, tik pradeju mokytis, jau galesi pradeti dirbti, sioje srityje pastoviai truksta darbuotoju, priedo galima pradeti dirbti po kelias valandas per savaite savanore slaugos srityje, tai jau butu patirtis ir palengvintu darbo paieskas smile.gif)) labai norint daug kas imanoma smile.gif))

nesistebiu kad zmones bega is Lietuvos, neseniai buvau LT po 3 metu pertrukos, buvau pakraupus nuo kainu:))) viskas kaip UK, ir kai kas dar daugiau kainuoja, kiek ten reikia uzdirbti, kad normaliai galetum gyventi g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 21 rugpjūčio 2011 - 22:55
Aš taip pat dairinėjuosi į tuos miestukus aplink Londoną. Kiek klausinėjau pažįstamų, tai iškart išsinuomot namuką nerealu, per brangu. Paprasčiau būtų su kažkuo kooperuotis ir nuomotis bent po kambarį, o po to tvarkytis dokus ir bandyti ieškoti buto per council'ą.
Atsakyti
QUOTE(Flaurencija @ 2011 08 21, 21:31)
Daiva, turint mazus vaikus nerekomneduociau Londono - pragyvenimas brangus, nuomos kainos aukstos, nesaugu, atstumai ziauriai dideli, vaikams bus toli mokyklos, reikia seimoje keliu masinu

O cia kas per briedas dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas mes va irgi nutarem su visa savo didele seimyna isvaziuoti i uk.kolkas gyvensime su vyro broliu ir jo seima mums atvykstant jis isnuomos dedesni nama,zinoma kad bijau,kaip pritapsime,per kiek laiko ismoksyme kalba. blush2.gif
Atsakyti
gal atsiliepimu apie mancesteri kas turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 25, 19:52)
gal atsiliepimu apie mancesteri kas turi?  ax.gif

Facebooke yra grupe lietuviu is mancesterio smile.gif labai susibendravus manau daug is ju galetum suzinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 25, 17:52)
gal atsiliepimu apie mancesteri kas turi?  ax.gif

Mano dukra mokosi jau metai- tai miestas, kuriame daugiausia lyja visoje UK...Tas ja labai slegia, nes lyja beveik kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 08 25, 21:57)
Facebooke yra grupe lietuviu is mancesterio smile.gif labai susibendravus manau daug is ju galetum suzinot smile.gif

esu as toje grupeje, bet visu atsiliepimai labai skirtingi ir migloti, beto ten aktyviai reiskiasi dazniausiai ne pati iskalbingiausia mase.Gal mamos turi ka pridurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 26, 11:01)
esu as toje grupeje, bet visu atsiliepimai labai skirtingi ir migloti, beto ten aktyviai reiskiasi dazniausiai ne pati iskalbingiausia mase.Gal mamos turi ka pridurti  smile.gif

Mano gera drauge ten gyvena, jai labai patinka, sake nenoretu niekur kitur gyvent smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes labai prasau greito atsakymo, nes turiu tik dvi dienas belikusias Lietuvoje kaip su vaikiuku daryti, ta prasme, jei ten reikes pas gydytoja dukryte nuvest ka reikia tureti, kad priimtu? Ar reikia is Lietuvos ka nors veztis?
labai dekoju uz atsakyma is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaurencija @ 2011 08 22, 00:52)
... viskas kaip UK, ir kai kas dar daugiau kainuoja, kiek ten reikia uzdirbti, kad normaliai galetum gyventi  g.gif  g.gif  g.gif

tiek kiek UK (bent jau) biggrin.gif

QUOTE(rudenssniegas @ 2011 08 26, 09:39)
tai miestas, kuriame daugiausia lyja visoje UK...Tas ja labai slegia, nes lyja beveik kiekviena diena.

g.gif kazko sunku patiket ...

QUOTE(TheSweetest @ 2011 08 30, 14:37)
... jei ten reikes pas gydytoja dukryte nuvest ka reikia tureti, kad priimtu? Ar reikia is Lietuvos ka nors veztis?
labai dekoju uz atsakyma is anksto 4u.gif

Reikia su savim pasiimti (is LT) vaiko skiepu pasa, vaiko gimimo liudijima. Versti nereikia. Skiepu paso reikes, kai surasines vaiko istorija.
Siaip susirgus, norint nuvesti vaika apziurai, tai nieko nereikia, tik buti prisirasius toje klinikoje pas seimos gydytoja (GP).
Ir siaip, dar yra tokie Walk center, kur susirgus netiketai savaitgali (kai nedirba seimos gydytojas) galima kreiptis ten, visada priima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo huga: 30 rugpjūčio 2011 - 13:02