Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 21:19)

man tai ne vyras,o boba kalta .isizeiskit,bet tik boba duoda dokumenta VAIKO! ir po to raso forumuose ir klausineja :tai cia pasalpom kazkokiom turbut..a va,bijau,kad vaiko neisiveztu.viespatie !tas vaikas nesaugus su motina,nes nezinia kas daroma svetimoj saly su jo asmens dokumentais.ir visai nesvarbu kokie tevu santykiai.

Gal jus geriau i mano klausima isiskaitykit. Del gimimo liudijimo as nieko neklausiau, nes ir pati zinojau, kad jis jo nori del Child Benefit. Bet keliose temose "Isvaziavimas i UK" ne viena neminejo, kad tam, jog gautum Child Benefit reikia paso, medicinines knygeles, pazymos is mokyklos. Del situ pastaruju dokumentu ir buvo klausimas. Sunaus asmens dokumentas yra pas jo TEVA, musu santykiai nera kaip priesu, ir as net neketinu jo kazkuo santazuoti. Bet visiskai nenoreciau tureti papildomu problemu. O Jus pasirinkit zodzius kai kalbat, net jei ir forumas tai, nes nemalonu net skaityti. schmoll.gif
Atsakyti

Sveiki,

uzejau pasiklaust nes esu tokiam pasimetime...
Mano vyras dirba Londone ir jau kuria planus kaip ten likti gyvent, o as cia LT turiu gera darba ir nezinau kaip cia elgtis,
norejau paklaust ar yra galimybe gauti koki geresni darba nei namu valymas ar kavineje (aisku nieko nenoriu izeisti, bet noriu susidaryti ispudi apie dabartine situacija)
Aciu tam, kas atsakys
Atsakyti
Tiksliai, 'etatiniai' susirinko biggrin.gif linxma su jumis, mergaites biggrin.gif -
ir klausima ishnagrinejam, ir pasikalbam 'ot dushi' 4u.gif
trouble,zinoma,jog yra ir kitu darbu uk 4u.gif pilna daug sekmes istoriju,viskas ieshkanciu darbo zmoniu rankose. Aishku, tie darbai nesimeto,kaip ir lt.ir tvarka su interviu,testais,group sessions. Na,bet prie geru noru... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 07 birželio 2011 - 21:56
QUOTE(Ametistė @ 2011 06 07, 19:50)
* Sunaus asmens dokumentas yra pas jo TEVA, musu santykiai nera kaip priesu, ir as net neketinu jo kazkuo santazuoti. Bet visiskai nenoreciau tureti papildomu problemu.
**  O Jus pasirinkit zodzius kai kalbat, net jei ir forumas tai, nes nemalonu net skaityti.  schmoll.gif

*vadinasi ,TEVAS turi informuo VAIKO MOTINA,ka jis daro su jo dokumentais.ir MOTINA,esant geriems santikiams,pasitiki VAIKO TEVU.

** zodziai mano rinktiniai,is pirmu lupu,sviezio spaudimo,parasyti su meile.moteriai ir jos vaiku,kad netektu raudoti.
Atsakyti
Ametiste, pabaigai, savo klausime rashai, jog zinai,kad vyras tvarkosi 'pashalpas',tad kaip ir pacios pritarimas tam buvo (kokiom proporcijom kas kam kada,nesigilinsiu). Dabar gi kalbi tik apie child benefitus, kitkam tipo sutarimo nebuvo ir jus apie tai 'nezinojote'. Jau ne pirmas kartas, kai susiduriu su klausimo teikejo nekompetencija. Keista. Nes tik pati geriausiai zinai padeti, o mums,atsakantiems, belieka tik perskaityt,apie ka eina kalba biggrin.gif tad negalima tinkamai atsakinet, kai ivykiu aplinkybes keicias kone 'kasdien'
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 22:57)
*vadinasi ,TEVAS turi informuo VAIKO MOTINA,ka jis daro su jo dokumentais.ir MOTINA,esant geriems santikiams,pasitiki VAIKO TEVU.

cia taip teoriskai turi buti...bet gyvenimas ismoko,kad teroriskai-arklys,o praktiskai- neatsikelia.
Nemanau,kad reikia nueit i asmeniskumus tokius(kaltinimus,aiskinimus) tuo labiau isvadas daryt is trupinio informacijos...
o jau sakyt 'boba kalta' tai jau is viso...nu negrazu cia man visai.

dolerini,nu negali gi zmogus cia jau taip su menkiausiom smulkmenom viska isdestyt ir nematau,kad reikalas toks yra.Nomalus tas klausimas buvo,o tau cia uzreikejo feministu pabut ir ta kita kiausinini gint,nors is viso net nezinai,ar jam tos pagalbos reikia.

negraziai jus cia uzvaziavot,oi kaip negraziai,pasigedintumet tongue.gif
Atsakyti
Romuciukas,neissigandote nei zodzio boba ,nei whitey svelniu pasibaksnojimu( hihihi.gif) .tai kam dirbtinai buti suglumusiai ir ausais dangstytis biggrin.gif

is situ gincu ,kazkas gaus naudingos info.bentjau as, niekada, graziuoju ar grieztuoju,nenoriu sumenkinti zmogaus.gerbiu visus.moteris ir vaikai man visada bus priekyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 07 birželio 2011 - 22:47
QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 23:45)
moteris is ir vaikai man visada bus priekyje.

man ir.

dolerinis tuoj atleks feministem mus isvadins biggrin.gif galesim apsimest isizeidusiom biggrin.gif
Atsakyti
jei moteris ir vaikai priekyje ,tai Whitey is galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

saldziu visiems,nes as niekada nebaigsiu sitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 22:53)
jei moteris ir vaikai priekyje ,tai Whitey is galo

na,jei tau taip patinka,tai ok lotuliukas.gif
romuciukas, niekas cia nieko neizeidinejo,tik bandem klausimo 'esme' suprast ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 23:53)
jei moteris ir vaikai priekyje ,tai Whitey is galo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

saldziu visiems,nes as niekada nebaigsiu sitaip  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
saldziu ir tau 4u.gif

QUOTE(whitey @ 2011 06 08, 00:02)
na,jei tau taip patinka,tai ok lotuliukas.gif
romuciukas, niekas cia nieko neizeidinejo,tik bandem klausimo 'esme' suprast ir tiek biggrin.gif

nu gal ir nenorejai,bet zmogu uzgavai tongue.gif nu mat ji sunes,isgyvensim kaip nors, ane biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(trouble @ 2011 06 07, 22:51)
Sveiki,

uzejau pasiklaust nes esu tokiam pasimetime...
Mano vyras dirba Londone ir jau kuria planus kaip ten likti gyvent, o as cia LT turiu gera darba ir nezinau kaip cia elgtis,
norejau paklaust ar yra galimybe gauti koki geresni darba nei namu valymas ar kavineje (aisku nieko nenoriu izeisti, bet noriu susidaryti ispudi apie dabartine situacija)
Aciu tam, kas atsakys

suprantu tave , buvau ir as tokioj situacijoje, buvo labai labai sunku palikt darba, CV puikuojasi 6 metu valstybes tarnautojos darbo patirtis doh.gif bet cia tik i valytojas tinkama lotuliukas.gif , na bet nenuleidziu ranku vis ieskau ir tikrai rasiu, pridaviau dokumentus, studijuosiu koledze metus laiko jau po to ziuresiu gal reikalai pajudes mirksiukas.gif o svarbiausia seima ir mylimas zmogus sale, jug net i pasaulio krasta eitum su juo ax.gif
Atsakyti