Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 19:47)
Romuciukas,gi ne pazinciu cia forumas. tad 'fe-ne fe',toks anoks- negroja visai biggrin.gif galit viena kita savo doleri mano garbei supleshyt- tipo 'i kaulus' duosit 4u.gif

jokio man skirtumo,kas kam groja,kam ne,dzin man, visai visai dzin,visai visai biggrin.gif
man tik juokinga,kad zmogus kalba apie reikala,apie kuri visiskai nieko neismano.ko cia prie jos prikibai? nepatinka,gini saviskiu kiausininiu federacija?
nei gedos nei sarmatuos pas tuos vyrus cool.gif

Atsakyti
Jei tau dzin,ish kur zinai,jog neishmanau?! Ir prie nieko neprisikabinau.parashiau savo nuomone,kaip ir tu,ir ametiste,ir n kitu. Laisvas forumas,tiesa? biggrin.gif o shiaip pati labiau skleidi feministinius pamastymus,ash bent stengiuos kazkiek objektyviau i reikalo esme pazvelgt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 07 birželio 2011 - 19:10
QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 18:33)
Ametiste, Kaip sake viena mergaite, cia juk pokalbiu forumas,tad... Juolab,dabar tik patvirtinot mano pamastymus biggrin.gif 4u.gif

Bet tema ne apie pokalbius - norisi pasikalbeti, gal eikit i "Kertele sielai". Mano klausimas buvo apie UK tam tikru valstybiniu instituciju prasomus dokumentus is buvusio vyro. Viskas. Jus nezinote nei musu seimos situacijos, nei skyrybu pasekmiu, nei dar kazko. Ir manes kaip zmogaus taip pat nepazistat. Zinotumet visa situacija, kitaip kalbetumet, bet cia ne vieta atvirauti. Good luck 4u.gif
Atsakyti
Ametiste,gal tada tu,jei gali,pazvelk i temos pavadinima. Jei nesunku. Juolab,i tamstos klausima viskas buvo atsakyta ishkart,per kelis zmoniu komentarus,bet tu cia sedi ir bandai kazka eskaluot tipo 'i tema'. Tad gal 'kertele sielai'-ne man?! biggrin.gif 4u.gif kaip ir tamstos tema baigta biggrin.gif
Atsakyti
Tai tiems keliems zmonems ir aciu labai. O Jus gerbiamasis daugiau manes nebecituokit ir jokiu komentaru neberasykit (nes iki siol nieko i tema nepasaket).
Atsakyti
oj!! tyliai ,gerai?!
atejo bobelka,lietuve, i "mamos uzsienyje" gavo patarimu,daugiau negu mokoma advokate duotu ir pries uzdarant duris ,atsisuko ir siuntinet pradejo!as jums siulau i "kertele sazines likuciams" OK DARLING?

beje ,Whitey,visiskai teisus.nei jums to liudijimo gaila,nei ka,rupi suzinot kur ,kiek ir kada ex pinigus gauna ir kaip isleidzia.

P.S.pries duodant ,reikia zinot kam duodat (visom prasmem .patarimas jums )
Atsakyti
Mieloji ametiste, tik jau nesakyk ka man daryt, ash nesakysiu kur tau eiti biggrin.gif o shiaip deretu atidziau skaityt komentarus,gal kas ir i tema buvo biggrin.gif
liomi, labas, kaip tu? 4u.gif tuoj gausi velniu nuo direktores biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 07 birželio 2011 - 21:02
QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 20:57)
oj!! tyliai ,gerai?!
atejo bobelka,lietuve

O cia uzsienietes visos g.gif ? Sioje temoje bendravau, kai nei vieno is jusu (turiu omenyje paskutinius komentatorius), cia nebuvo. Perskaiciau visas temas nuo pirmos, normalus zmones normalia informacija dalinasi ir pati esu atsakiusi kitiems, jei zinodavau info, kurios klausdavo.
Atsakyti
nu baikit cia rietis visi biggrin.gif
dolerini,gi vienas gaidys vistidej esi,negi galvoji liksi nepakibintas biggrin.gif

bet jei nori mano rimtos nuomones,tai manau tavo komentaras buvo labai netaktiskas ir Ametistes nepasitenkinimas labai pagristas mirksiukas.gif siuo atveju nereiktu kist nosies i seimyninius reikalus,nes tu matai tik viena puse,ir visai nezinai kiek,kada ir kaip yra suskaiciavusi kita mirksiukas.gif

na ir dabar besireiskiantiems pasalpu temoj,kazkaip neisgirdau nei vieno komentaro koks gi visgi tas vyras,kuris LABAI TIKETINA,KAD NORI PRISIGLEMZD PASALPU UZ VAIKA UK,yra niekadejas,veltedis ir apgavikas???? g.gif cia siaip pamastymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 19:00)
tuoj gausi velniu nuo direktores biggrin.gif

nieko .as policija ok.gif

QUOTE(Ametistė @ 2011 06 07, 19:02)
cia normalus zmones normalia informacija dalinasi

tai ko,visa nenormali,cia atejot?

Papildyta:
QUOTE(romuciukas @ 2011 06 07, 19:11)
na ir dabar besireiskiantiems pasalpu temoj,kazkaip neisgirdau nei vieno komentaro koks gi visgi tas vyras,kuris LABAI TIKETINA,KAD NORI PRISIGLEMZD PASALPU UZ VAIKA UK,yra niekadejas,veltedis ir apgavikas???? g.gif  cia siaip pamastymui  mirksiukas.gif

man tai ne vyras,o boba kalta .isizeiskit,bet tik boba duoda dokumenta VAIKO! ir po to raso forumuose ir klausineja :tai cia pasalpom kazkokiom turbut..a va,bijau,kad vaiko neisiveztu.viespatie !tas vaikas nesaugus su motina,nes nezinia kas daroma svetimoj saly su jo asmens dokumentais.ir visai nesvarbu kokie tevu santykiai.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 06 07, 22:19)
nieko .as policija ok.gif
tai ko,visa nenormali,cia atejot?

Papildyta:
man tai ne vyras,o boba kalta .isizeiskit,bet tik boba duoda dokumenta VAIKO! ir po to raso forumuose ir klausineja :tai cia pasalpom kazkokiom turbut..a va,bijau,kad vaiko neisiveztu.viespatie !tas vaikas nesaugus su motina,nes nezinia kas daroma svetimoj saly su jo asmens dokumentais.ir visai nesvarbu kokie tevu santykiai.

santykiai,liomi,yra visada svarbu.

Ametiste,neimk tu i galva tik nieko,cia mes tokie etatiniai 'gincai' per visas temas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 06 07, 19:36)
santykiai,liomi,yra visada svarbu.

Ametiste,neimk tu i galva tik nieko,cia mes tokie etatiniai 'gincai' per visas temas biggrin.gif

jei santykiai negeri ,nepasitiki zmogum- neduodi dokumentu. NIEKAM.
jei santykiai geri,pasisneki ir zinai kas bus.forumuose neklajoji .
viskas.tiek ziniu uztenka.

bet moterys keisti sutverimai,nori visiems buti geros.ypac ex .cia ir yra beda,kad nezino kada nustot briedziams paslaugas daryt.deja..

Atsakyti