va apie tureklus skirtingu spalvu,tai tik dabar suzinojau.reiks atkreipt demesi
Labas vakaras.Noreciau paklausti apie skrydi su vaikais.Nusipirkome bilietus su trim bagazais.Skrisiu viena su kudikiu ir dviem vaikais.O rankinis bagazas gali buti tik man vienai ar dviem vaikuciams taip pat galima pasiimti po kuprine?Ar viena galiu skris lydedama tris mazylius?Pergyvenu,kad nebutu jokiu staigmenu Wizzair aviakompanija.
Juk skrydis tik 'po keliu men', nera ko ish anksto pergyventi
QUOTE(whitey @ 2011 04 17, 17:56)
Juk skrydis tik 'po keliu men', nera ko ish anksto pergyventi
juk reikia is anksto zinoti
Wizzair tik pradejo skraidyt, tad,manau, bus ir tema, ir atsakymai i minetus klausimus, tad nera ko skubet
QUOTE(deivi @ 2011 04 15, 12:10)
labukas merginos ,gal kas zinote kiek su lietuviska masina galima vazineti uk? ir kiek valandu i savaite galima dirbti uk,kad nenuimti pasalpa?aciu uz atsakymus,iki
Ne daugiau nei puse metu
QUOTE(mitiene @ 2011 04 17, 18:17)
Labas vakaras.Noreciau paklausti apie skrydi su vaikais.Nusipirkome bilietus su trim bagazais.Skrisiu viena su kudikiu ir dviem vaikais.O rankinis bagazas gali buti tik man vienai ar dviem vaikuciams taip pat galima pasiimti po kuprine?Ar viena galiu skris lydedama tris mazylius?Pergyvenu,kad nebutu jokiu staigmenu Wizzair aviakompanija.
Del wizzair simtu procentu negaliu garantuoti, bet ryannair tai tikrai priklauso rankinis bagazas ir vaikams
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 17, 19:33)
Ne daugiau nei puse metu
Del wizzair simtu procentu negaliu garantuoti, bet ryannair tai tikrai priklauso rankinis bagazas ir vaikams
Aciu,as taip pat galvoju,kad kudkiui gal ir negalima imti,bet vaikam turetu priklausyt.
QUOTE(mitiene @ 2011 04 18, 08:38)
Aciu,as taip pat galvoju,kad kudkiui gal ir negalima imti,bet vaikam turetu priklausyt.
Turi priklausyt ir kudikiui..daugumoi kudikiams priklauso puse bagazo svorio jei jums 10kg. tai kudikiui 5 kg...bet tiksliau galit suzinot tik jusu avialiniju informacijoi
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 05 04, 16:12)
radau pati. ačiū
ka radot?! Gal ash pameciau
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 04 15, 01:03)
O man keisti tokie pamastymai NEIK I GAMYKLAS..
1. iskylantis klausimas o is ko tada gyvent kol lauksi savo svajoniu darbo
2.mano pamastymas kad darbo galima ieskotis ir dirbant gamyklose...
3.dar neesu girdejus kad darbas terstu CV kad ir koks jis bebutu..kaip zmones sako darbas puosia zmogu..
4. del pasilikimo gamyklose tiesiog zmogaus budas nebesiekti daugiau o tenkintis tuo ka turi...as dirbau pakavime nors tai su mano specialybe ar darbo patirtim neturejo nieko bendro bet tai buvo man labai gera anglu kalbos mokykla..ir niekada nesigailesiu kad pradejau nuo to ko pradejau....tad kekviena situacija turi savo puses
1. iskylantis klausimas o is ko tada gyvent kol lauksi savo svajoniu darbo
2.mano pamastymas kad darbo galima ieskotis ir dirbant gamyklose...
3.dar neesu girdejus kad darbas terstu CV kad ir koks jis bebutu..kaip zmones sako darbas puosia zmogu..
4. del pasilikimo gamyklose tiesiog zmogaus budas nebesiekti daugiau o tenkintis tuo ka turi...as dirbau pakavime nors tai su mano specialybe ar darbo patirtim neturejo nieko bendro bet tai buvo man labai gera anglu kalbos mokykla..ir niekada nesigailesiu kad pradejau nuo to ko pradejau....tad kekviena situacija turi savo puses
teisingai, pasirenki kas patogiau...
Labas,
Sakykit prasau gal kas skrendat i Rygos oro uosta , o paskui i Klaipeda rugsejo 6d. su Wizzair kompanija. I Rygos oro uosta atskrenda velai 00.35 ir nebera kaip grizti i Klaipeda ,gal susikooperuotume ir kartu griztume?
Aciu
Sakykit prasau gal kas skrendat i Rygos oro uosta , o paskui i Klaipeda rugsejo 6d. su Wizzair kompanija. I Rygos oro uosta atskrenda velai 00.35 ir nebera kaip grizti i Klaipeda ,gal susikooperuotume ir kartu griztume?
Aciu