QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 04 13, 11:44)
5 metu vaikutis jau eis i mokykla...o tas triju metu arba i darzeli arba derintis darba su vaiko prieziura...dauguma bent pas mus vezasi mamas tetas ir t.t. vaiku prieziurai..kitos derinasi su vyrais savo pamainas dar kitos samdo uzsenietes nelegalias aukles..daug varijantu yra bet tik vietoi manau tai galima igyvendinti 100 procentu...
As pati atsiveziau mama priziuret man maziuka tai dar mama papildomai uzsidirba ziuredama kitu lietuviu vaikucius...ir mamoms gerai ir mano mamai uz papildoma svara..
As pati atsiveziau mama priziuret man maziuka tai dar mama papildomai uzsidirba ziuredama kitu lietuviu vaikucius...ir mamoms gerai ir mano mamai uz papildoma svara..
o kiek maždaug kainuotų, jei kokia močiutė iš lt priimtų ir mano mažiuką kartu? o ten kur nuo 5-erių lanko mokyklas, jau veikia popamokiniai klubai ir pan? Ir man dar įdomu, ar žymiai didesnės galimybės gauti darbą, jei mano vyras be problemų kalba angliškai? Aš pati irgi laisvai kalbu, tik su tuo baltišku akcentu, o jis švariai.