Tai va, mergaitės, susiskambinau vakar su dar viena drauge, ji Londone šiuo metu gyvena, siūlo atvykti. Darbas jau būtų parūpintas (kaip supratau picas kepti) visą naktį sapnavau aš tas picas bet širdyje kirminukas kirba, juk jau taip greitai, liepą viską čia mesti ir išvykti į kitą šalį (ech, pirmas kartas) Galvoju gal verta pasidaryti pasą ir atsinaujinti ATK Baisoka, kad į tokį didelį miestą siūlo atvykt, juk ten viskas žymiai brangiau Turiu dar neapkalbėtą šią temą su draugu, esu tikra, kad kartu nevyks su manim
Laba diena,
brolis UK yra jau mėnuo ir paprašė per draugą jam perduoti vaistų iš Lietuvos. Truputį susinervinau, nes jau tris ar keturias savaites yra atidirbes ir manau, kad UK vaistai turėtų būti pigesni nei Lietuvoj. Gal galėtumėte pakonsultuoti tuo klausimu. Liepėm jam parduotuvėj pasižiūrėti, kokios ten tokių vaistų kaip Smecta, Coldrex, aspirinas ir pan. kainos. Verta ar neverta siųsti jam būtent tokio tipo vaistus?
brolis UK yra jau mėnuo ir paprašė per draugą jam perduoti vaistų iš Lietuvos. Truputį susinervinau, nes jau tris ar keturias savaites yra atidirbes ir manau, kad UK vaistai turėtų būti pigesni nei Lietuvoj. Gal galėtumėte pakonsultuoti tuo klausimu. Liepėm jam parduotuvėj pasižiūrėti, kokios ten tokių vaistų kaip Smecta, Coldrex, aspirinas ir pan. kainos. Verta ar neverta siųsti jam būtent tokio tipo vaistus?
aspirino ir coldrexo tikrai neverta, nes cia yra ir didelis pasirinkimas, ir nebrangu. smectos gal ir verta, nes jos cia nera. as dar zarnyno bakteriju daznai is Lietuvos pasiimu, nes cia jos gan brangios.
Zarnyno bakteriju poundland ar 99p buna. tad kaina nebloga Ish lt nebent antibiotikus siust, bet ir tai reiktu ziuret
QUOTE(Kristute97 @ 2011 04 11, 12:47)
Laba diena,
Smectos reikejo skubiai nes kudikis viduriavo, veme, prekybos centre neradau, o gal tokio dalyko ir neturi, tai lenku parduotuveje uz dezute (10 pakeliu) sumokejau 7,5 sv. brangoka, bet ka darysi
Is Lietuvos atsiveziau vandenilio peroksido, saltalankiu aliejaus, briliantines zalumos, angliuku, Nimesil, ivairiu zoleliu arbatos
Kitokiu persalimo, kosulio ligoms pagyditi vaistai daug pigiau, o nuejus pas gyditoja ir gavus recepta, tai tik recepto mokestis
Antibijotiku taip pat atsiveziau, bet ju neprireikia, kai tavarkysiu vaistinele mesiu lauk jau garantija speju baigesi
mamos drauge pasake miesto pavadinima, dave vieno vyro nr kur turiu skambinti paklaust del kambario nes ji ten pries tai gyveno,dave dvieju agenturu pavadinimus ir pati viska susiskambinau, atvaziavau i uk, isikuriau savo kambarely, pirmadieni isejau i agenturas registruotis,apziurinejau miesta per ta laika o paskuj paskambino is agenturos prasidejo darbai, nors vasara ir sunkoka buvo bet va ant rudens padaugejo ju ,paskuuj gavau shifta tai reiskia kad nebereikia laukti agenturu skambuciu, turiu savo darbo grafika, iseina ir virsvalandzius padirbti, susiradau tikrai labai geru draugu tad nekeisciau visiskai nieko savo istorijoje, ir nepatariu vaziuot pass jokius pazystamus nes tada suprasit patys kaip sunkuir svarbu paciam viska pasiekti o ne ant kitu sprando. atvaziavo pas mane drauge viska suradau, nereikejo jai bijot ir jaudintis kaip man pries kelione, atvaziavo rudeni ,jau turejau suradus jai kambary,agenturoj ja sutiko maloniai nes mano drauge zodziu o ji nei aciu nepasake beto labai gera kai jau issikapstai is dugno ir kazka pasieki suvokt kad pati viska padariau
QUOTE(kristina007 @ 2011 04 12, 21:43)
mamos drauge pasake miesto pavadinima<...>
atsiprašau, prieš kiek laiko čia išvykot?
Labas, man parūpo, kaip Londone yra su vaikų darželiais? Ar dideli mokesčiai?
QUOTE(Horo @ 2011 04 13, 08:01)
Labas, man parūpo, kaip Londone yra su vaikų darželiais? Ar dideli mokesčiai?
yra atskira mokyklu,darzeliu tema,uzsukit ten,pasiskaitykit,atsakyma tikrai rasit
QUOTE(romuciukas @ 2011 04 13, 11:03)
yra atskira mokyklu,darzeliu tema,uzsukit ten,pasiskaitykit,atsakyma tikrai rasit
ačiū, kad nepabarėt, nes tik užklausus radau Bet man kilo kitų klausimų. Mano vaikai nedideli, tai kol išvažiuotume(nes pirmą išsiųsim tėtį), praeitų kokie metai. Tai pirmas vaikutis būtų, beveik 5, kitas 3 su trupučiu. Kaip jūs susitvarkot su vaikų priežiūra UK, nes pažiūrėjus darželiai brangūs yra ir pradžiai, ko darbukas bus ne kažin koks, vos ne mėnesio atlyginimas tam darželiui, o mūsų tai 2 vaikai Ar kooperojatės su draugais, o gal dirba tik vyrai jūsų?
QUOTE(Horo @ 2011 04 13, 12:16)
ačiū, kad nepabarėt, nes tik užklausus radau Bet man kilo kitų klausimų. Mano vaikai nedideli, tai kol išvažiuotume(nes pirmą išsiųsim tėtį), praeitų kokie metai. Tai pirmas vaikutis būtų, beveik 5, kitas 3 su trupučiu. Kaip jūs susitvarkot su vaikų priežiūra UK, nes pažiūrėjus darželiai brangūs yra ir pradžiai, ko darbukas bus ne kažin koks, vos ne mėnesio atlyginimas tam darželiui, o mūsų tai 2 vaikai Ar kooperojatės su draugais, o gal dirba tik vyrai jūsų?
5 metu vaikutis jau eis i mokykla...o tas triju metu arba i darzeli arba derintis darba su vaiko prieziura...dauguma bent pas mus vezasi mamas tetas ir t.t. vaiku prieziurai..kitos derinasi su vyrais savo pamainas dar kitos samdo uzsenietes nelegalias aukles..daug varijantu yra bet tik vietoi manau tai galima igyvendinti 100 procentu...
As pati atsiveziau mama priziuret man maziuka tai dar mama papildomai uzsidirba ziuredama kitu lietuviu vaikucius...ir mamoms gerai ir mano mamai uz papildoma svara..
Pritariu. Vietoj viskas daug aishkiau pasidaro. Nes lt net negali numanyt apie visas subtilybes. O po to ir atsiranda tokie pasvarstymai tipo 'o lietuvoj tai....'. Cia uk