Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(vikce333 @ 2011 04 08, 17:50)
sveikos mamytes, vasaros viduryje zadam isvykti is LT. na gal durnai nusambes ir pan. bet su drauge susgincijome, kad visai nera darbu UK, pragyvenimas ziauriai sunkus ir tt... kiek pati domejausi kad darbo tikrai galima rasti ir pan. as ziurejau konkreciame mieste, ty sheffield. ar tikrai jau taip sunku kaip jo sutirstina spalvas. as noriu isgirsti tiesiog nuomones tu mamu kurios zino. na nezinau ar teisingai cia suformalavau minti smile.gif
bet aciu uz atsakyma

kiek as zinau, tai be kalbos ziniu, sansu beveik nera, nors taip pat zinau, kad ten vietiniai lietuviai uz pinigus ar pan. sukisa savus zmones, gan laisvai, tai jei nera ziniu ir pazistamu dirbanciuju bus sunku. Darbu yra, bet darbdavys jau turi is ko rinktis. Jei savim pasitiki, bent vidutiniskai zinai kalba, manau galima rast darbo. tiesa as zinau tik kai vyraidarbinosi, del moteriskiu nezinau.
Atsakyti
Gal kas pasakyt gali kiek mazdaug kainuoja vyriski kostiumai Londone ..Na kur galima butu pigiau nusipirkt ir uz kiek?....Tiesiog svarstom ar MB kostiumus veztis ar geriau ten nusipirkti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 04 08, 22:15)
Gal kas pasakyt gali kiek mazdaug kainuoja vyriski kostiumai Londone ..Na kur galima butu pigiau nusipirkt ir uz kiek?....Tiesiog svarstom ar MB kostiumus veztis ar geriau ten nusipirkti.. blush2.gif

Kaip tik nesenai westfielde Boranjon parduotuveje ziurinejom isleistuvem , tai buvo nuolaidos 50%, tai apie £200-300£.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 09, 01:07)
Kaip tik nesenai westfielde Boranjon parduotuveje ziurinejom isleistuvem , tai buvo nuolaidos 50%, tai apie £200-300£.

Kaip Algis Greitai pasakytu " Jezus Maria" blink.gif ...

Reik tada veztis ..Kaip tik SB jau apie tai prasitariau..
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 04 08, 23:18)
Kaip Algis Greitai pasakytu " Jezus Maria"  blink.gif ...

Reik tada veztis ..Kaip tik SB jau apie tai prasitariau..

Ne ne palauk as nezinojau kokie tavo uzmojei smile.gif) , tkmaxx galima pigiau as ziurinejau tai iki 100 buvau radus labai grazu . Bet nepirkau , nes mano paauglys , tai pagalvojau geriau nuomuoti , nes juk greit isaugs . Tu taip nesigazdink , as neisivaizduoju LT kainu jau senai senai buvau ten , tu sakyk kokia suma nori isleisti.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 09, 01:30)
Ne ne palauk as nezinojau kokie tavo uzmojei smile.gif) , tkmaxx galima pigiau as ziurinejau tai iki 100 buvau radus labai grazu . Bet nepirkau , nes mano paauglys , tai pagalvojau geriau nuomuoti , nes juk greit isaugs . Tu taip nesigazdink , as neisivaizduoju LT kainu jau senai senai buvau ten , tu sakyk kokia suma nori isleisti.

Na mes ne is LT siaip..Bet problema dar aisku kad turbut ten visi visokiu slim fit_u kostiumai ir t.t o MB figura ne is standartiniu biggrin.gif ...pavyko rasti maziausiai nuo 170 GBP interenete..tai net su tokia kaina mums tada labiau apsimoka is cia veztis.. g.gif ..aisku jau dirbant Uk tai tokia kaina labai normali... mirksiukas.gif bet pradzioj gi netaskysi i ten ir ten ..ir taip tu islaidu bus be proto.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 04 08, 23:41)
Na mes ne is LT siaip..Bet problema dar aisku kad turbut ten visi visokiu slim fit_u kostiumai ir t.t o MB figura ne is standartiniu  biggrin.gif ...pavyko rasti maziausiai nuo 170 GBP interenete..tai net su tokia kaina mums tada labiau apsimoka is cia veztis.. g.gif ..aisku jau dirbant Uk tai tokia kaina labai normali... mirksiukas.gif bet pradzioj gi netaskysi i ten ir ten ..ir taip tu islaidu bus be proto.. doh.gif

Manau vietos juk daug neuzims smile.gif 4u.gif !!
O kas liecia ne standarta , tai mes toj parduotuveje dzinsus pirkum sunui , tai pas juo idomiai ismieros tik liemeniuj , o ilgi matuoja pagal ugi ir lenkia originaliom siulem ,
Nes maniskiai ir vyras ir sunus nestandartiniai smile.gif)) !!!
Atsakyti
Na, su kostiumais UK visada taip. Ilgis 'priderinamas' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 09, 17:43)
Na, su kostiumais UK visada taip. Ilgis 'priderinamas' biggrin.gif

Ne tik kostiumai , mes dzinsus pirkom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ash tokiu mandru dzinsu nesu pirkes,kur primatuotu ishkart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 09, 19:40)
ash tokiu mandru dzinsu nesu pirkes,kur primatuotu ishkart mirksiukas.gif

:::smile.gif)) nieko jie nemandri blush2.gif blush2.gif true religion , sake is 5 praeinanciu zmoniu 3 atsisuka smile.gif))) !!! Ne del to pirkom, bet reiskia buvo verta smile.gif))))))!!!
Atsakyti
Tai gal kokios vienos kelniu kleshnes truksta ar pan.... lotuliukas.gif
Atsakyti