Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(pandutė @ 2011 04 04, 19:27)
o kaip darba radai?per agenturas, ar pazystamus

Agenturuose darbo pilna padavejom, tik reikia patirties turet ir kad kas rekomentuotu, numeri turet seno darbdavio, tada be problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 04 04, 19:27)
Agenturuose darbo pilna padavejom, tik reikia patirties turet ir kad kas rekomentuotu, numeri turet seno darbdavio, tada be problemu  4u.gif

siaubas nei rekomendaciju, nei patirties
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2011 04 04, 20:52)
siaubas nei rekomendaciju, nei patirties

Nzn kaip kitur, bet mano mieste bet is paskutiniu 2 darbovieciu praso rekomendaciju, nes kitaip gali ir men laukt darbo.. Bet vienoj agenturoj buvo lietuve, tai sake bent draugu nr parasykit kad jeigu ka patvirtintu, o jiems pasakykit kad cia koks menendzeris is seno darbo 4u.gif jie daznai netikrina, bet buna visko, gali ir paskambint rolleyes.gif tai jau geriau turet viska, taip bent didesne tikimybe kad darba pasiulys blush2.gif
Atsakyti
Sweikos 4u.gif Kadangi cia viskas nuo AikiZ, tai be proto reik jusu mielosios pagalbos..
Ketinu isvaziuoti i UK. Turiu 3 metu dukryte, esu issiskyrus. Planuoju UK dirbti, o dukryte vesti i darzeli.
Mano kl jums:
1. Kaip prisiregistruot UK (kur eit, kokiu dokumentu reikia? ar vaiko dalyvavimas butinas, jei noriu uzregistruot ir ji?)
2. Del insurance number. Kaip ji gaut? (kokiu dokumentu reikia? ar eidama jo prasyt jau turiu but prisiregistravus UK?)
3. Darzelis (Vel gi, kokiu dokumentu reik? Ar yra tokiu darzeliu kad nuo 3m. galeciau vaika visai dienai palikt?)
4. Pasalpos (kokiu reik dokumentu, kur eit?)

Svarbiausias butu klausimas nr1. Nes pwz LT, kol esi neregistruotas kazkur (name, bute), tol negali gauti kitu dokumentu. Tai UK taip pat? Ka daryt tokiu atveju, jei neturiu jokio nuosavo ploto, kur galeciau uzsiregistruot? Nes juk registruoja kazkoki adresa g.gif Ar tinka tarkim nuomojamo buto adresas?

Man viskas idomu nuo A iki Z. Labai prasau zinanciu ats ar turinciu patirties pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2011 04 07, 13:29)
Sweikos  4u.gif Kadangi cia viskas nuo AikiZ, tai be proto reik jusu mielosios pagalbos..
Ketinu isvaziuoti i UK. Turiu 3 metu dukryte, esu issiskyrus. Planuoju UK dirbti, o dukryte vesti i darzeli.
Mano kl jums:
1. Kaip prisiregistruot UK (kur eit, kokiu dokumentu reikia? ar vaiko dalyvavimas butinas, jei noriu uzregistruot ir ji?)
2. Del insurance number. Kaip ji gaut? (kokiu dokumentu reikia? ar eidama jo prasyt jau turiu but prisiregistravus UK?)
3. Darzelis (Vel gi, kokiu dokumentu reik? Ar yra tokiu darzeliu kad nuo 3m. galeciau vaika visai dienai palikt?)

Svarbiausias butu klausimas nr1. Nes pwz LT, kol esi neregistruotas kazkur (name, bute), tol negali gauti kitu dokumentu. Tai UK taip pat? Ka daryt tokiu atveju, jei neturiu jokio nuosavo ploto, kur galeciau uzsiregistruot? Nes juk registruoja kazkoki adresa  g.gif Ar tinka tarkim nuomojamo buto adresas?

Man viskas idomu nuo A iki Z. Labai prasau zinanciu ats ar turinciu patirties pagalbos  4u.gif

sveika !!
manau pavartinejusi rasi visus atsakymus i savo klausimus , yra atskira tema pasalpos uk .
kazkaip galvoju , jei jau jus susiruosete vaziuotiu , tai nors mielos merginos pasidomekite pacios truputi , kazkaip idomiai cia .. g.gif g.gif
viska ant lekstutes sudeti g.gif g.gif
trumpai galiu pasakyti , kad 3 metu vaikui darzelio visai dienai nera . yra kur gali palikti porai valandu , bet ten eiles . kai kuriuose rajonuose , tai vaikui dar tik metukai sueje o jau i eile stoja .
kad liecia IN tai paskambini gauni data , adresa kur vyks pokalbis . reikalingas pasas dabar tik anksciau reikedavo is darbo laisko ir patvirtinancio adreso kur gyveni, bet pries kelis menesius padejau vienai merginai tai nieko jau sake nereikia tik paso.
del registracijos tai tokiu dalyku negirdejau , bet visur praso dokumento patvirtinancio kur gyveni . tai gali butio banko statem. arba koks bilas (kai moki mokescius pvz. uz telefona tai turi buti tavo varda ant to laisko )
Sekmes!!
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 07, 15:49)
sveika !!
manau pavartinejusi rasi visus atsakymus i savo klausimus , yra atskira tema pasalpos uk .
kazkaip galvoju , jei jau jus susiruosete vaziuotiu , tai nors mielos merginos pasidomekite pacios truputi , kazkaip idomiai cia .. g.gif  g.gif
viska ant lekstutes sudeti  g.gif  g.gif
trumpai galiu pasakyti , kad 3 metu vaikui darzelio visai dienai nera . yra kur gali palikti porai valandu , bet ten eiles . kai kuriuose rajonuose , tai vaikui dar tik metukai sueje o jau i eile stoja .
kad liecia IN tai paskambini gauni data , adresa kur vyks pokalbis . reikalingas pasas dabar tik anksciau reikedavo is darbo laisko ir patvirtinancio adreso kur gyveni, bet pries kelis menesius padejau vienai merginai tai nieko jau sake nereikia tik paso.
del registracijos tai tokiu dalyku negirdejau , bet visur praso dokumento patvirtinancio kur gyveni . tai gali butio banko statem. arba koks bilas (kai moki mokescius pvz. uz telefona  tai turi buti tavo varda ant to laisko )
Sekmes!!

Na cia tema nuo A iki Z, tai uztat cia ir klausiu 4u.gif Lengviau susigaudyt kai visi atsakymai vienoj vietoj ir juos duoda jau viska perejes zmogus 4u.gif
Tikiu kad atsibosta atsakinet i vis tuos pacius klausimus, mane tai irgi nervintu mirksiukas.gif Bet galbut to nereiketu, jei info butu tituliniam psl.. blush2.gif Juk tam tema ir sukurta, kad galetume klausti mirksiukas.gif Nereikia pykti mirksiukas.gif
Tavo deka, dabar jau viskas daug aiskiau thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2011 04 07, 15:29)
Sweikos  4u.gif Kadangi cia viskas nuo AikiZ, tai be proto reik jusu mielosios pagalbos..
Mano kl jums:

Svarbiausias butu klausimas nr1. Nes pwz LT, kol esi neregistruotas kazkur (name, bute), tol negali gauti kitu dokumentu. Tai UK taip pat? Ka daryt tokiu atveju, jei neturiu jokio nuosavo ploto, kur galeciau uzsiregistruot? Nes juk registruoja kazkoki adresa  g.gif Ar tinka tarkim nuomojamo buto adresas?

Man viskas idomu nuo A iki Z. Labai prasau zinanciu ats ar turinciu patirties pagalbos  4u.gif

Laba, del NIN'o tai kaip jau ir sake reikia skambinti i Job centra, jie paskyria tau diena ir laika, jei yra pazystamu paprasyk kad jie paskambintu, nes kartais reikia ilgiau laukt, pvz as vakar skambinau kad irasytu drauge i pokalbi, o ji atvaziuoja tik kita ketv. nu aisku cia zmogaus reikalas, ziurint kaip greitai jis nori sutvarkyt dokumentus ir pradet dirbt. I pokalbi tinka pasas arba asmens tapatybes kortele, tik reikia pasakyt su kuo ateisi kai paskambini. O del darzelio tai nzn, mano mieste yra darzeliu nuo 7.15 iki 18.00 ten eina mano drauges vaikas, jai labai gerai nes ji darba pradeda nuo 7.30. Kas iesko tas randa 4u.gif manau kiekvienam mieste tas pats tik reikia labiau paieskot, beja veikas eina i darzeli nuo 3 metuku, net gal men anksciau pradejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 04 07, 17:26)
Laba, del NIN'o tai kaip jau ir sake reikia skambinti i Job centra, jie paskyria tau diena ir laika, jei yra pazystamu paprasyk kad jie paskambintu, nes kartais reikia ilgiau laukt, pvz as vakar skambinau kad irasytu drauge i pokalbi, o ji atvaziuoja tik kita ketv. nu aisku cia zmogaus reikalas, ziurint kaip greitai jis nori sutvarkyt dokumentus ir pradet dirbt. I pokalbi tinka pasas arba asmens tapatybes kortele, tik reikia pasakyt su kuo ateisi kai paskambini. O del darzelio tai nzn, mano mieste yra darzeliu nuo 7.15 iki 18.00 ten eina mano drauges vaikas, jai labai gerai nes ji darba pradeda nuo 7.30. Kas iesko tas randa  4u.gif manau kiekvienam mieste tas pats tik reikia labiau paieskot, beja veikas eina i darzeli nuo 3 metuku, net gal men anksciau pradejo  4u.gif

Laaabai dekui 4u.gif O gal dar zinai, kaip yra su vaiko registracija UK? blush2.gif Ar butina kad vaikas dalyvautu?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2011 04 07, 16:46)
Laaabai dekui  4u.gif O gal dar zinai, kaip yra su vaiko registracija UK?  blush2.gif Ar butina kad vaikas dalyvautu?

as nelabai suprantu apie kokia registracija jus kalbat? g.gif
Kai rasit kur gyvent, tereikia paskambinus uzdet savo varda ant bilu (ar banko statmentu, telefono bilo) ir viskas. O vaikas eina jusu vardu.
Atsakyti
Mielos supermamos, uz kokia suma pinigu minimalia gali prasimaitinti du zmones uk savaite laiko? g.gif skubiai reikia atsakymo, nes ryt is pat ryto keliame sparnus ir labai prispaude piginai.Mums lieka gal 20 svaru ir cia vietoje kokie 30lt lotuliukas.gif tai ar prisipirkti kokiu dziovintu sriubu ir batonu, ar istversim su tiek iki penktadienio sekancio kaip nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2011 04 07, 18:46)
Laaabai dekui  4u.gif O gal dar zinai, kaip yra su vaiko registracija UK?  blush2.gif Ar butina kad vaikas dalyvautu?

registracija jus registracija biggrin.gif
nera cia jokiu registraciju,jei planuojat prabut UK ilgiau nei puse metu geriau pagalvokit apie issideklaravima is LT.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 04 07, 19:08)
Mielos supermamos, uz kokia suma pinigu minimalia gali prasimaitinti du zmones uk savaite laiko?  g.gif  skubiai reikia atsakymo, nes ryt is pat ryto keliame sparnus ir labai prispaude piginai.Mums lieka gal 20 svaru ir cia vietoje kokie 30lt  lotuliukas.gif  tai ar prisipirkti kokiu dziovintu sriubu ir batonu, ar istversim su tiek iki penktadienio sekancio kaip nors?  g.gif

buna, kad ir uz 20 pragyvenam, buna, kad ir 40 maza. Priklauso kokiu atsargu ner (aliejus, druska, cukrus, miltai, bulves, kava, arbata, kecupas ir pan). Siaip makaronu pakelis tu paciu paprasciausiu kokiam tesco ar morisone 20p, tai uz 20 svaru laaabai daug ju iseina, kitas klausimas kiek ilgai i juos galesit ziuret biggrin.gif

Bet siaip turetumet pragyvent smile.gif pvz bulviu 5 kg ALDI apie 1,7 svaro kainuoja, kecupas 1svaras ir tt smile.gif
Atsakyti