Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(salem @ 2011 03 01, 00:11)
tik man pasakyk, ar lt negalima rasti darbo ar todel, kad nera pagrindo: mokslai ir t.t.???

Ir tas ir tas 4u.gif Dabar grįžti būtų baisoka, nes irgi, reiktų grįžti jau turint kažkokį tai konkretų darbą, nes grįžt ir sėdėt kelis mėnesius be darbo -baisu.
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2011 03 01, 00:25)
Ir tas ir tas  4u.gif  Dabar grįžti būtų baisoka, nes irgi, reiktų grįžti jau turint kažkokį tai konkretų darbą, nes grįžt ir sėdėt kelis mėnesius be darbo -baisu.

o mokslus esi pabaigus??? na nera blogai gyventi ir darbuotis uk, tik reikia tureti gera darba. na geram darbui reikia diplomi ir t.t. bet nemanau, kad iseitis buti valytoju arba skinti braskes ir tureti...
Atsakyti
QUOTE(arlete @ 2011 03 01, 00:16)
kaip i nieka i ja niekas neziures  schmoll.gif nes cia zmoniu mentalitetas kitoks  mirksiukas.gif visose istaigose yra vertejai. aisku,kad be kalbos direktore ja nepriims dirbti,teks dirbti fabrike arba bare,  ir reikia tureti pas ka vaziuoti drinks_cheers.gif
o del kalbos, pvz mano vyro draugo motina budama 56 metu isvaziavo dirbti i uk, angliskai ni be ni me, bet per 3 menesius pradejo kazkaip susisneket. gyvena cia jau 3 metai,ir atgal sita bobulencija net nesiruosia grizt. o kiti gali ir 30 metu pragyvent,ir nieko neismokt. svarbiausia noras bigsmile.gif

Na taip, pilna nemokančių čia kalbos, ir gyvena ir dirba, tačiau mano rekomendacija ir loginis mąstymas sako, kad būtų geriausia mokėti susikalbėti ir suprasti kitą ką jis kalba. Mokant kalbą, atsiveria daugiau galimybių gauti geresnį darbą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 02 28, 21:22)
na UK tikrai didele, ir palaikau, kad reikalinga pagalba, nes tikrai ten galima isproto iseiti kai nieko nezinai... plius reikia issiaiskinti vaziuojant kokiu galima gauti soc. garantiju bei ko gali gauti is valstybes, to nezinodama gali netekti keletos svaru, o pirmom dienom jie laaabai reikalingi...

pilnai drinks_cheers.gif
bet as tai na ura negaleciau vaziuoti,nebent jei netureciau vaiku blush2.gif tik pas kaz ka nors savaitei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 01, 00:29)
o mokslus esi pabaigus??? na nera blogai gyventi ir darbuotis uk, tik reikia tureti gera darba. na geram darbui reikia diplomi ir t.t. bet nemanau, kad iseitis buti valytoju arba skinti braskes ir tureti...

Mokslus esu pabaigusi Lietuvoje ir mūsų diplomai pripažįstami, tik juos reikia čia atitinkamoje įstaigoje konvertuoti, t.y. įvertinti ir gauti anglišką atitikmenį. Galėčiau dirbti pagal savo specialybę laisviausiai, bet nenoriu ir negaliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arlete @ 2011 03 01, 00:30)
pilnai  drinks_cheers.gif
bet as tai na ura negaleciau vaziuoti,nebent jei netureciau vaiku blush2.gif tik pas kaz ka nors savaitei  blush2.gif

nors savaitei galima ir hoteli pasiimti ir pagyventi 1nam. tada pamatai koks tikrasis londonas...
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2011 02 28, 21:29)
Na taip, pilna nemokančių čia kalbos, ir gyvena ir dirba, tačiau mano rekomendacija ir loginis mąstymas sako, kad būtų geriausia mokėti susikalbėti ir suprasti kitą ką jis kalba. Mokant kalbą, atsiveria daugiau galimybių gauti geresnį darbą ir pan.

bet kartais tas gyvenimas taip nelogiskai apsivercia rolleyes.gif aisku,kad geriausia moket susikalbet.
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 02 28, 21:32)
nors savaitei galima ir hoteli pasiimti ir pagyventi 1nam. tada pamatai koks tikrasis londonas...

tai jums keli svarai laabai reikalingi,tai hoteli pagyvent. dauguma zmoniu cia ne i ekskursija vaziuoja mirksiukas.gif , o kurie vaziuoja, tai cia patarymu neiesko.
as rasau apie tai,kad geriausia kad pas kazka vaziuot,kuris gal kiek nors tau padetu,nors kazkiek informacijos duotu. gal kokia savaite pas ji pagyvent,kol ieskai darbo.
mano vyras vaziavo cia pas musu seimos drauga,kuris jam pasiule darba. gyveno jie kartu bute,atskiruose kambariuose. kazkur tai po menesio,kai vyras atsigavo[nes vistiek kaip nesakykite cia yra sokas,kita valstybe,kita kalba ir tt. ], issinuomavo nama.
gerai,jei yra tokiu,kuriais gali pasitiket,ir kurie pades.
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 01, 01:11)
tik man pasakyk, ar lt negalima rasti darbo ar todel, kad nera pagrindo: mokslai ir t.t.???

o as lt darbo negaliu rasti ax.gif su aukstuoju siulo uz minimuma verysad.gif liudna ir graudu.o vien is vyro algos pragyvent darosi sunkoka,nes visos kainos auga kaip ant mieliu...
Atsakyti
Vat tame ir beda,kad isvaziavusiuju pazystamu aibe,o pas ka kreiptis kad padetu ir nera..sad.gif
O darbas fabrike manau man labiausiai tiktu,tik kaip ten papult,jei ir rasiu pas ka nuvykt?kiek zinau agenturoi reikia pildyt kazkokia anketa..Vienu zodziu tai turi uz tave kazkas daryt,skambint,atsilipet jei tau skambina,na kitaip juk nekaip..
O kiek tuose gamyklose moka mazdaug nezinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeSecret: 01 kovo 2011 - 08:49
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 01, 09:47)
Vat tame ir beda,kad isvaziavusiuju pazystamu aibe,o pas ka kreiptis kad padetu ir nera..sad.gif
O darbas fabrike manau man labiausiai tiktu,tik kaip ten papult,jei ir rasiu pas ka nuvykt?kiek zinau agenturoi reikia pildyt kazkokia anketa..Vienu zodziu tai turi uz tave kazkas daryt,skambint,atsilipet jei tau skambina,na kitaip juk nekaip..
O kiek tuose gamyklose moka mazdaug nezinote?

aha agenturoje pilde MB anketa, buvo uzduotis is kalbos, irasyti zodzius , parinkti atsakyma ir pan. buvo matematikos uzduotis., suskaiciuoti procentus,
po to leido ziureti filma apie darbu sauga ir po jo reikejo per 2 val. atsakineti i klausimus, ju ten buvo gal 60 lt.
zodziu,,siaubas, MB kalba zino mazai..kazkaip uzpilde....daug ka suprato is konteksto...
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 03 01, 11:21)
aha agenturoje pilde MB anketa, buvo uzduotis is kalbos, irasyti zodzius , parinkti atsakyma ir pan. buvo matematikos uzduotis., suskaiciuoti procentus,
po to leido ziureti filma apie darbu sauga ir po jo reikejo per 2 val. atsakineti i klausimus, ju ten buvo gal 60 lt.
zodziu,,siaubas, MB kalba zino mazai..kazkaip uzpilde....daug ka suprato is konteksto...

Eik tu sau!nukritau...
Atsakyti