Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 22, 22:09)
Tai butu £400 ar ne? Zinok menesiui tai normalu. Uz dvivieti kambari , dviem zmonem tokiso kainos ir eina. Aisku , jei labai gerai paieskosit , gal rasit ir pigiau. Labai priklauso nuo rajono , namo stovio ir kiek zmoniu name gyvena.

Londono vakaruose , dviviecio kambario nuoma svyruoja nuo  £100 iki £130 uz savaite.

Cia Lietuvos agentura? Bukit labai atsargus. Zinau atveju kai 5 i viena kambari sukiso ir po £50 kiekvienam liepe moketi.
Papildyta:
Su rimtu CV gali paziurineti JOBCENTREPLUS. Jei rasi ka tinkamo , issiusk CV. Tik nepamirsk butinai parasyti barbo numerio ( Job reference). Agenturos paprastai CV nepraso. Ziurint ko ieskai.

Pirmiausiai tai sveikinimai su artejancia tokia ypatinga tavo gyvenimo diena.. wub.gif

Kolkas is visu skelbimu man susidare ispudis kad dvieviecio uz 100gbp/week susirasti gan sudetinga..net ir Londono rytuose ieskai, nors man rodos ai pigiausia miesto dalis kas liecia nuoma.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2011 03 22, 20:19)
. Manau, kad dauguma gryztu i LT jeigu butu tikri ,kad gaus atlyginima 3000 -4000 litu.

Tikrai negrisciau...Ir puse mano draugu ir pazystamu negriztu...Del to kad LT nera jokiu garantiju...Siandie tu gauni ta 4000,ryt jau nebe...

QUOTE(uzsiemusi @ 2011 03 22, 20:20)
Kolkas is visu skelbimu man susidare ispudis kad dvieviecio uz 100gbp/week susirasti gan sudetinga..net ir Londono rytuose ieskai, nors man rodos ai pigiausia miesto dalis kas liecia nuoma.. g.gif

Nuomos kainos tikrai akyse kyla.Uz 100 jau sunku susirast arba zmoniu bus labai daug name.Bet uz 120 i sav dar realu(cia as apie Londona)
Atsakyti
Jeigu jus nieko pries gyventi su lietuviais , tai skelbimu rasit vietoje. Mazu parduotuvyciu vitrinos nukabinetos skelbimais. Skambinates , apziurit ar jums tinka.

Del rytu Londono nedristu ka ir sakyti... nebuvau ten kokie 3 metai... Labai nemaloniu situaciju teko patirti.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2011 03 22, 18:53)
kodel nusiritot iki asmeniniu aiskinimusi-fabrike per prasta dirbti...pasalpas tik vagys gauna...uz 125 sv i diena neisgyvens...

o kur aiskinti?viesbuti "pasiimti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 22, 20:28)
o kur aiskinti?viesbuti "pasiimti?  biggrin.gif

Uzeiti ten,kur pries kelis postus kitom siulei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2011 03 22, 19:27)
Tikrai negrisciau...Ir puse mano draugu ir pazystamu negriztu...Del to kad LT nera jokiu garantiju...Siandie tu gauni ta 4000,ryt jau nebe...
Nuomos kainos tikrai akyse kyla.Uz 100 jau sunku susirast arba zmoniu bus labai daug name.Bet uz 120 i sav dar realu(cia as apie Londona)

Jus ir vel neskaitote kas parasyta:)
Puse,tai jau dauguma. O prie 4000 parasiau, kad butu TIKRI, kad tiek gaus:) O jus vel smile.gif cia gauni cia jau ne:)

P.s. siaip, tai kabinejuosi prie zodziu, bet to esme manau supratote:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 22 kovo 2011 - 21:40
Truputi nusoksiu nuo temos.

Tiems kas iesko sezoninio darbo : Legoland ir Thorp park iesko darbuotoju. Manau cia labai puiku studentams. Galit pabandyti CV nusiusti.
Atsakyti
Gal kam teko gauti trainee position ar tai patekti i graduate scheme kurioj nors srity?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 22, 21:45)
*buvo mokamos samoningiems vagims
**kas negali prasiziot? aukos sindromas
***kiek jums metu? jei, esate kolukiu zmogus,kuris viska tempe maisais,tada jau sugadintas,jei jums vidurinio amziaus krize-kreipkites pas GP
****  jei nezinos kaip pavogti,pasiklaus sm
***** ka jus vagim laikote?
******cia tema ISVAZIAVIMAS I UK.zinot ,net jei i visus klausymus atsakete teisingai,vistiek kreipkites i GP,gal patars kai isvystyti logini mastyma.

kai argumentu nebera...

QUOTE(giega @ 2011 03 22, 22:30)
Uzeiti ten,kur pries kelis postus kitom siulei mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 22, 21:08)

eisim kartu? lotuliukas.gif jum arbatos nupirksiu
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2011 03 21, 18:35)
Va butent...turbut zmones pries vaziuodami viska pasvarsto,kad vykti ten,kur vigi gali buti daugiau pazystamu ar giminiu.Juk Norvegijoje neuztenka vien anglu klb.,ir Vokietijoje taip pat.Didziausi srautai keliasi i Anglija,Airija,nes ten daugiausia musiskiu yra.Na bent jau as tikrai nenoreciau gyvent Norvegijoje kaip mano pazistami ir buti dar labiau atskirtiems del kalbos nezinojimo.juk norisi kuo lengviau integruotis i tos salies bendruomene.o visos kalbos i tuscia is kiauro,kaip atseit blogai dirbt neprestizini darba UK.LT zmones kaip vergai,net dirbdami geriau apmokomus darbus yra antrarusiai pries savo virsininkus.nekalbu apie isimtis,o rasau apie visuma.Apie atlyginimus jau patylesiu.Auginame tris vaikus ir uz 3000-4000lt. tikrai neisivaizduojame kaip galima pilnavertiskai gyvent-komunalines 600,darzelis200,mokyklai islaidos,kudykio maisteliai,sauskelnes ir t.t. Uz tapati darba vyras gaus125svarus i diena. Ka dar lygint? g.gif

oho tai nereikia butu guru, ir manau jeigu vyras 3000-4000 Jus 2000 tai jau tikrai galima gyventi ir neblogai, nebent poreikis didelis seimos...
Papildyta:
QUOTE(Sistina @ 2011 03 22, 21:03)
aciukas, o  as jau pasijutau raupsuota, po kai kuriu pasisakymu,koneveikimo ir tujinimo:) Pasirodo turiu dar sveika nuovoka ir saika ir ne vienos mano tokia nuomone del pasalpu.

na kaip matau forumo tema neisiseme, manau LT geriau paloti ant visu ir patiem gyventi is pasalpu. nors cia lt dirbant gali gauti ta pati ka ten pasalpa.

Papildyta:
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 22, 21:17)
Su tuo darbo neradimu tai jau pikdo. Kiek moteru istaisiau i visokius viesbucius , fabrikus. Ale , per prasta. Pasalpos geriau. Anglu kalbos - nulis , kulturos - nulis  , o darbo tai vadovaujancio nori.

man patinka, kad visos tik rekia kokia lt sudas ir kaip cia viskas negerai, o i UK kai nuvaziuoja tai tada UK sudas , juodis sudas, babjus sudas, ir ziuri, kad viskas aplink tik sudas, tai kai buni tokioje aplinkoje tai koks pats tada buni....
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2011 03 22, 21:45)
*buvo mokamos samoningiems vagims
**kas negali prasiziot? aukos sindromas
***kiek jums metu? jei, esate kolukiu zmogus,kuris viska tempe maisais,tada jau sugadintas,jei jums vidurinio amziaus krize-kreipkites pas GP
****  jei nezinos kaip pavogti,pasiklaus sm
***** ka jus vagim laikote?
******cia tema ISVAZIAVIMAS I UK.zinot ,net jei i visus klausymus atsakete teisingai,vistiek kreipkites i GP,gal patars kai isvystyti logini mastyma.

manau KULTUROS praverstu bekalbant, nes nepapuose musu temos tokie postai!!!!
Atsakyti
O galiu pasiteirauti uz koki darba moka 125 svarus i diena? MB ieskosi darbo, kuris butu geriau apmokamas smile.gif Gal galetu kokioj kitoj srity ziuret smile.gif
Atsakyti