Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(mitiene @ 2011 03 22, 11:13)
romuciuk,ar pastebejai,kad tiek daug pasisakymu,kad vargingiau gyvenantiems zmonems ,sukurtu istaymu tvarka priklausancios paramos,pasalpos,kompensacijos yra blogis? g.gif  rolleyes.gif Kiek daug yra smerkianciu tuos,kurie gyvena nepriteklyje.Cia musiskiu bruozas-tam kam sunku reikia pasmerkt ir pasisaipyt ir tikrai nepadet ir nepatart,kad valstybe,kurioje gyveni suteikia pagalba.Zmones suka galvas kaip cia pragyvenus,kaip sudurt gala su galu,gal naktim nemiega,o atsiranda tie,kurie dar ir pabara,kad va va neturi pinigu tycia,kad pasalpas gaut doh.gif
Papildyta:

Aciu uz palaikyma smile.gif Ir prisimenant ankstesnius tavo pasisakymus kitose temose visiskai sutinku su issakytom nuomonem smile.gif

as pastebejau viena dalyka gyvenime,kas daug rekauja uz teisybes ir teisingumo,doroves ir t.t. principus,gyvenime dazniausiai juos patys pamina.Svarbu,tsakant,pries auditorija pasistaipyt.Va tokiu zmoniu nekenciu.
O pasiturintis,ne tas kas vagia ir pinigais taskosi ar sako,kad ju nereikia,dalinu visiems.Pasiturintis vidutiniokas (kurio LT jau nelike),tas kas dirba,skaiciuoja,taupo,kelia save ir savo vaikus is vargo.Va tokie zmones verti paramos,pagalbos,pagarbos,o ne to,kad kiekvienas pieno nuo lupu dar nenusidziovines atejes cia pirstais badytusi.

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 22, 09:47)
Nevaidinkis cia kas antra susiktos doruoles,net juokas jau nebeima.Istatymiskai priklauso pasalpa ar ja vagia zmones (nekalbu apie sukciavimo atvejus)? turi but visisku asilo berete,neimti tai,kas tau priklauso istatymiskai.
Daugiau nei puse zmoniu emigruoja del ekomonimiu priezasciu,tai gal nekisam kiekvienam sakiny,koks baisus tas dalykas pinigai g.gif

oi, kai pritariu. drinks_cheers.gif
Vis pasiskaitineju, nes irgi planuojam isvaziuot.Nes su vyru gaunam abu ne minimumus, bet isgyvent darosi vis sunkiau ir sunkiau.Aisku, dar paskola slegia...

o apie pasalpu tvarka UK net bijau ko uzklaust, nes uzmetys akmenimis, kad tik del to ten vaziuojam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 22 kovo 2011 - 12:16
QUOTE(@milla@ @ 2011 03 22, 12:16)
oi, kai pritariu. drinks_cheers.gif
Vis pasiskaitineju, nes irgi planuojam isvaziuot.Nes su vyru gaunam abu ne minimumus, bet isgyvent darosi vis sunkiau ir sunkiau.Aisku, dar paskola slegia...

o apie pasalpu tvarka UK net bijau ko uzklaust, nes uzmetys akmenimis, kad tik del to ten vaziuojam g.gif

Mes taip pat pasiskaiciavome kaip gyventume tik is atlyginimo,'primetem' ar uztektu santaupu atsitikus kokiai bedai,vadinamai juoda diena,o del ismoku sistema beveik nieko nezinau ,tik tiek kiek pasiskaitinejau,o paklaust irgi nedristu,nes greiciausiai bus atsakymas,kad dar pasiskaityti arba ar negeda del pasalpu vaziuot blush2.gif bet visgi surizikuosiu paklaust tik veliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2011 03 22, 13:36)
Mes taip pat pasiskaiciavome kaip gyventume tik is atlyginimo,'primetem' ar uztektu santaupu atsitikus kokiai bedai,vadinamai juoda diena,o del ismoku sistema beveik nieko nezinau ,tik tiek kiek pasiskaitinejau,o paklaust irgi nedristu,nes greiciausiai bus atsakymas,kad dar pasiskaityti arba ar negeda del pasalpu vaziuot blush2.gif bet visgi surizikuosiu paklaust tik veliau tongue.gif

..Na logiskai mastant turbut pasalpos priklausys kai jau busit isdirbusi atitinkama laikotarpi todel kolkas dar nereik del to sukt galvos.. mirksiukas.gif ..o jau padirbus , vis del to tarp zmoniu, bus ir daugiau aisku vien is aplinkiniu..

..Turiu toki klausimuka: Ar yra teke kam masina su vairu kaireje "perkostruoti" i desine puse? Jei tai atliekama be problemu kiek mazdaug galetu tai kainuoti?
Atsakyti
as nedirbsiu,tik vyras...tai ir galvoju,kad niekas nepriklausys.ar vyras gales rasyt prasymus po metu darbo savo vardu?mes issituoke,tai turbut reikes rasyti kaip sugyventinius?Beje pirmi du vaikai is pirmos mano santuokos.Ar jis gales rasyt tik uz musu abieju vaikuti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 22, 07:47)
Istatymiskai priklauso pasalpa ar ja vagia zmones (nekalbu apie sukciavimo atvejus)?

tai va ,pinigai ir yra tam,kad pagal istatymus zmones jais naudotusi.net ir tie,su pienu ant lupu,tai supranta.

TIK SUKCIAVIMO ATVEJAI piktina zmones,cia pasisakancius.mane,nes cia vaiku tevyne (pabreziu tevyne,kadangi jie yra sios valstybes pilieciai,tai ju gimtasis krastas),todel pasisakau pries vagystes is mano vaiku,nes tikrai vargingiems ir skurstantiems zmonems nebeliks is ko pagelbeti .as nesu pries pagalba skurstantiems,priesingai - uz visokiariopa pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 22 kovo 2011 - 14:14
QUOTE(mitiene @ 2011 03 22, 14:26)
as nedirbsiu,tik vyras...tai ir galvoju,kad niekas nepriklausys.ar vyras gales rasyt prasymus po metu darbo savo vardu?mes issituoke,tai turbut reikes rasyti kaip sugyventinius?Beje pirmi du vaikai is pirmos mano santuokos.Ar jis gales rasyt tik uz musu abieju vaikuti? mastau.gif

paskaityk pasalpu tema 4u.gif zinoma kad pasalpos priklausys (CB) ir nereik jokiu metu laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2011 03 22, 14:52)
paskaityk pasalpu tema  4u.gif  zinoma kad pasalpos priklausys (CB)  ir nereik jokiu metu laukt  4u.gif

aciu,pasiskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 22, 15:11)
tai va ,pinigai ir yra tam,kad pagal istatymus zmones jais naudotusi.net ir tie,su pienu ant lupu,tai supranta.

TIK SUKCIAVIMO ATVEJAI piktina zmones,cia pasisakancius.mane,nes cia vaiku tevyne (pabreziu tevyne,kadangi jie yra sios valstybes pilieciai,tai ju gimtasis krastas),todel pasisakau pries vagystes is mano vaiku,nes tikrai vargingiems ir skurstantiems zmonems nebeliks is ko pagelbeti .as nesu pries pagalba skurstantiems,priesingai - uz visokiariopa pagalba.

apie tai ir kalba,liomi.Tik tendencija cia jau yra tokia per visas temas,kas ko nepaklaustu is karto rekiama,ko ten del pasalpu vaziuoji.Cia tos visos rekiancios gal kokios ekstrasenses ar kas,zino kiekvienos finansine padeti,zinot tiksliai,kad sukciauja? zmogus pasiklaust tik nori,prasideda putojimasis.Gal tom besiputojanciom reiktu atsidaryt tam skirta tema,apie sukcius UK,joje gedinti ir skelbti nikus visu sumedziotu sukciu mirksiukas.gif
cia bent jau nauda kokiatais butu.

o kas del to,kad jusu vaikai turi pilietybe,tai labai saunu.Cia daugelio vaikai ateity,manau,tures irgi.Labai saunu,kad kovojat uz vaiku tevyne,bet tokiu atveju jums reiketu eiti i anglu forumus ar gerai su savo kaimynais susipazint...nes jau kas kas bet sukciauja daugiausia patys anglai.
Galit mano kaimynka priciupt,gauna pasalpas kaip vienisa-gyvena su vyru.Mano vaiko klasej daugiau nei puse tevu nedirbantys.Kai pasakiau,kad as dirbu,viena moteryte akis ispute,sako o kam???? tada as akis ispuciau biggrin.gif neturejau ka ir bepasakyt jai doh.gif
taip kad gal nereiketu cia ant visu is eiles purvais drabstytis,jei zmones tik info nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 22 kovo 2011 - 17:28
suprantu , kad yra visokiu zmoniu ir visokiu situaciju!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daugeli metu atvaziuvusiems padedavau tavrkyti tiek darbo dokumentus , tiek del pasalpu (pinigu uz tai neimdavau ) paprasciausiai , norejau , kad kitiems pradzia butu lengvesne , negu mums .
Bet paskutiniu metu (cia gal man tik pasitaike g.gif g.gif ) atvaziuoja preina kelios savaites, ar keli menesiai ir jau nervuojasi , kodel taip ilgai negauna pasalpu . Ir dar su tokiais pykciais , koks cia durniu laivas , kokie anglai ligoniai ir ttt...
Tai mano kantrybe iseka ...... nezinau ka tokiems ir atsakyti.
Kaip ir pries pusmeti atvaziavusi pora buvo mano paskutinis atvejis kada svetimiems padedu.
Jie man pradejo pretenzijas kelti , kodel taip sunku issinuomuoti kambari su 4 metu vaiku . Kodel mes lietuviai ju neuzjauciam ir jei yra laisvas kambarys kodel jiems neisnuomuojam . Kad dar porai galima susirasti kambari , o seimai problemos . Nu ir galiausiai uzregistravau ju vaika i mokykla , bet tik nuo kitu metu , o darzeliuose aplinkui nera vietu . Tai jie vos ne apreke , tai tipo ::: ka as dabar namuose sedti turesiu??
Tai va po tokiu atveju manau zmones ir susierzina , o padet niekada neatsisakau jei papraso !!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Romuciuk,
skaitau anglu forumus ir ne tik forumus,bendrauju su zmonem ,kurie man patinka, ne del tautybes ar paraginta doh.gif nemokinkit manes.as nieko nepriciupineju,noreciau-priciupciau.

neverkit.kiek zmoniu,cia rasanciu, pirma paklausia -kaip rasti darba,kur ieskoti? jei kuris ir paklausia,tai savo posta baigdamas paraso"..tikiuosi gyvensim gerai,pasalpas tvarkysimes.." arba "as nedirbsiu ,vyras gal" tai jolki palki ,tu gi pasiruosus pradeti gyvenima nauja,siekti klazko?!

vertetu ir jums paskaityti britu forumus,zinotumet kokia padetis valstybes,kokios skolos,kokios prognozes,kiek ties skurdo riba,kokios mokslu kainos,kiek gyventoju,kiek vaiku,kokia medicinos ,svietimo situacija.NES PASALPOS BUVO MOKOMOS I KAIRE, I DESINE.

Atsakyti
is tikro ir man pikta. ''as nedirbsiu ,vyras gal'' , arba " vaika paliksiu Lietuvoj , bet pasalpas gauti noriu". Tinginiai. Nei gedos , nei sarmatos.
**sea** , pritariu tau. Naujai atvykstantys zmones is Lietuvos mane is vis sokiruoja.
Dirbti nonori , anglai jiems "dibilai" , viskas blogai , niekas pinigu neduoda ir t.t.....

Net nenoriu su lietuviais bendrauti. verysad.gif Prioritetai- pasalpos. O dar kaip kalba apie babajus. Patys tokie pat.

Ech... Idomu kiek tai tesis. Kiek ilgai islaikyt turesim tokius.
Atsakyti