Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(romuciukas @ 2011 03 03, 15:03)

bis.gif lotuliukas.gif

o kur jus diplomus perkat ,imciau ir as pora -sau ir mb ,anytai koki papigiai paimciau ,meiluziui daktaro laipsni (pavydit ? nail.gif ).rasykit az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 03 kovo 2011 - 20:34
taip taip valstybe mes visi bla bla bla....
o valdzioj sedi ir nesamoningus istatymus kuria musu isrinkti....tiesa,bet ju is ten nei su tanku neisvarysi,taip,kad pasaka be galo...
Atsakyti
Gal jau pradedam kalbetis i tema?...o cia viena apie bakalaurus, kita apie ju pirkima... g.gif temos tersimas ir tiek... doh.gif
Atsakyti
kokia jus SAMOJINGA bigsmile.gif lotuliukas.gif

ech kiekvienas nori pagal save pasauli tvarkyti...
Atsakyti
liomi,prie kievieno zmogaus kabinetis doh.gif

beje su samojinga sutinku drinks_cheers.gif

man idomu kokios pazymos is LT mokyklos reikia,kad vaikas galetu lankyti mokykla UK?
is pazystamu girdejau,kad angliukai tyciojas is lietuviu vaiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 03 03, 22:18)
liomi,prie kievieno zmogaus kabinetis doh.gif

is pazystamu girdejau,kad angliukai tyciojas is lietuviu vaiku g.gif

cia kaip kam pasitaiko...vieni susiranda draugu, kiti - ne...
bet kaip sakoma, vaikai vaikams buna ziaurus... unsure.gif tad galima tiketis visko.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2011 03 03, 23:32)
cia kaip kam pasitaiko...vieni susiranda draugu, kiti - ne...
bet kaip sakoma, vaikai vaikams buna ziaurus... unsure.gif tad galima tiketis visko.. doh.gif

tai va,vieni cia pasakojo,jau grize i LT,kad is ju vaiku tyciojosi,tipo,kad kitatauciai,kad keistai kalba ir pan doh.gif nenoreciau,kad mano vaikui taip butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 03 03, 19:34)
tai va,vieni cia pasakojo,jau grize i LT,kad is ju vaiku tyciojosi,tipo,kad kitatauciai,kad keistai kalba ir pan doh.gif nenoreciau,kad mano vaikui taip butu unsure.gif

teisybe.visada taip buvo ,visada taip bus,nes daugeli dalyku suvokiam palaipsniui.siaip, tikri britai labiau vengia ,nei tyciojasi,o tyciojasi tie patys-maisyti arba atvykeliu vaikai.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2011 03 03, 14:03)
Juokinga,kad LT reikalingas diplomas ir kelios užsienio kalbos valytojos darbui doh.gif
Ir nereikia pasakoti pasakasa[ie t8kstantinius atlyginimus turint aukštajį, pati dirbau darbo biržoje puikiai žinau kokie atlyginimai siūlomi su aukštuoju išsilavinimu. Na ir kas, turiu tą išsilavinimą, dirbau LDB sekretore ir ką gavau 850 ant popieriaus doh.gif galiausiai atleido etatų mažinimu. Po to registravausi į tą pačią biržą doh.gif  būtų juokinga, jei nebūtų graudu

nu ko Jus i tos valytojos darba taip norite, nejaugi visai nieko negalite?
teo elt isko pardavimu vadybininku ir vadovo, gal bent ten pabandykite, Jums tik valytojos, fanbrikai ir t.t.

=))))))))))))

tai va kam tas diplomas, kad nereiktu valyti...
Papildyta:
QUOTE(Nneka @ 2011 03 03, 14:53)
Moralizuot patinka? O kodėl Jūs tada nedirbat pagal savąjį diplomą? Darbo neradot LT? O kodėl neradot? Niekas nesiūlė 2000lt per mėnesį?  biggrin.gif
Ir prašau nesivargink atsakyti, nes neįdomu ir į diskusijas nesileisiu, vis tiek beprasmiška... Pasiūlyčiau grįžti į LT, kažin ar ilgai išsėdėsit joje ieškodama darbo už 2000lt/mėn. Duodu 100%, neiškentus nei poros mėnesių, pasidėtum tą diplomą į stalčiuką ir grįžtum į UK.

"Ir prašau nesivargink atsakyti, nes neįdomu ir į diskusijas nesileisiu, vis tiek beprasmiška... Pasiūlyčiau grįžti į LT, kažin ar ilgai išsėdėsit joje ieškodama darbo už 2000lt/mėn. Duodu 100%, neiškentus nei poros mėnesių, pasidėtum tą diplomą į stalčiuką ir grįžtum į UK."

tai kur Jusu isminti, o patarimus dalinate..... =))))
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2011 03 03, 20:57)
na nekilnojamo busto kaina provincijoj n kartu mazesne, gali padoru buta, koks Vilniuj tukstanti kainuotu, nuomotis uz 300 Lt, bet del mokesciu sutinku. tik nereikia del visko kaltinti Lietuvos valdzios, nes ne Liudviko XIV laiku Prancuzijoj gyvenam. Valstybe - tai mes visi. jeigu sakot, kad Lietuvoj didele korupcija, tai reikia, kad kysius siulo ar ima jusu tetis ar dede, jeigu Lietuvoje galima diploma nusipirkti - tai ji nusipirko jusu brolis arba jus pats ir t.t. Lietuva nera tobula salis ir problemu ten yra, tik daugelio ju sprendimas priklauso nuo paciu pilieciu  smile.gif

kaip matau ir kaimas jautri tema... =))))
nemanau, kad galima isvis tinkamai parasyti kazka, na nebent:
kaimas JEGA, mokslai nereikalingi, juk fabrike nereikes diplomo, kokiu geru skuduru yra UK ir kaip gerai, kad valytojos darba turiu....
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2011 03 03, 12:56)
Tai kad ne visi ''neprotingieji'' turi noro ir mato reikala girtis viesoje erdveje ka baige, kur dirba ir kiek uzdirba  mirksiukas.gif Kam reikia tas zinos, pvz. apie mane ir mano seima, o kitiems zinoti nebutina ....  rolleyes.gif

tai apie ka girtis, koki gera skudura nusipirkau, ar televizoriu nauja turiu ar, kad gavau valytojos darba?

taip as tikrai nesibaidau pasigirti, kad esu su diplomu ir uzsispyriau ir pasiekiau savo!
Papildyta:
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 03 03, 13:38)
OHO kokios čia verda diskucijos.... blink.gif  blink.gif Aš ir ruošiuosiu emigruoti, o dėl ko?? Aš taip pat turiu bakalauro diplomą, bet kas iš to diplomo, kad visvien ariu už tuos 800 litų..... Niekas čia nevertina tu diplomų...... verysad.gif Niekas nepasikeitė turint diplomą rankoje... verysad.gif

Margarita,
manau reikia ieskoti ir rasi, tik nereikia nuleisti ranku. Ten tikrai niekas tau padeklo su vynu 1822 metu nelauks.

mano kursiokas dirba UK pagal savo spec. ir tikrai geriau uzdirba negu lt, bet jis ir cia gerus pinigus gavo, tik jam verslo partneris pasiule. Manau cia lt buvo pirmas zingsnis, o veliau atsidare durys.
Tai ka Jus pasakysite visos, kad nepadejo diplomas?
Atsakyti
Salem ,del jusu darbo ,tai tikrai darbdavys suklydo.gal sukurpsit straisniuka -issilavinimo reiksme uk ,tema,bet karjeros tikrai nepadarysite,deja.laukiam braskiaujancio Anglijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 03 kovo 2011 - 22:48
QUOTE(liomi @ 2011 03 03, 23:47)
Salem ,del jusu  darbo ,tai tikrai darbdavys suklydo.gal sukurpsit straisniuka -issilavinimo reiksme uk ,tema,bet karjeros tikrai nepadarysite,deja.laukiam braskiaujancio Anglijoje  mirksiukas.gif

na brasiu man ieskoti nereikes.... kodel tamsta taip skausmingai ziurite i mokla ir i gera darba?
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 03, 21:36)
tai apie ka girtis, koki gera skudura nusipirkau, ar televizoriu nauja turiu ar, kad gavau valytojos darba?

taip as tikrai nesibaidau pasigirti, kad esu su diplomu ir uzsispyriau ir pasiekiau savo!

O as nematau reikalo girtis. Rubais ar nauju televizoriu tuo labiau doh.gif

Na, turim mes tuos diplomus abu su MB. Na ir kas? Taip, MB diplomas buvo reikalingas tiek LT, tiek cia gaunant darba, kuri jis myli, dievina ir pagal specialybe.Taciau as pagal specialybe niekada ir nedirbau (bet nesigailiu, nes gyvenimiskai patirciai, supratimui ir pan. sios studijos dave labai daug), dirbau visikai priesingoje sferoje. Tiek LT, tiek UK. Tad diplomas dar ne viskas. Svarbu sugebejimas, noras ir daug kitu veiksniu mirksiukas.gif
Atsakyti