QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 11, 10:18)
Danguole55, 11 Bal 2006 - 10:18, para�ė:
Danguole55, 11 Bal 2006 - 10:18, para�ė:
Tai kur receptukas?
o as pasidariau siandien menkiu kepeneliu. Pirkau kilograma, tai isejo 1 litras gatavu kepeneliu.
Tikrai labai skanu
Ir daugiau padarytu nepirksiu, o darysiu visada pati 
Tai kur receptukas?
o as pasidariau siandien menkiu kepeneliu. Pirkau kilograma, tai isejo 1 litras gatavu kepeneliu.

Tikrai labai skanu

Ir daugiau padarytu nepirksiu, o darysiu visada pati
Taigi, mano bendradarbė iš menkių ikrų daro tokius labai paprastus blynus:
Menkių (galima ir kitokių žuvų) ikrus nuvalyti, įmušti 1 kiaušinį, įberti šiek tiek krakmolo, tik nedaug, kad tešla nebūtų per tiršta (maždaug kaip miltiniams blynams) ir kokių nori prieskonių (druskos, pipirų...) ir kepti aliejuje. Sako, kad gaunasi tokie traškūs blynai. Jei kas bandys - skanaus