nusipirkau menkių kepenėlių skardinę, bet nelabai žinau, kaip skaniau patiekti. Gal turit kokių idėjų? Ačiux

zuza, 19 Vas 2006 - 09:00, para�ė:
zuza, 19 Vas 2006 - 09:00, para�ė: ![]()
Sveikos, mamos,
nusipirkau menkių kepenėlių skardinę, bet nelabai žinau, kaip skaniau patiekti. Gal turit kokių idėjų? Ačiux
Osvile, 19 Vas 2006 - 13:00, para�ė:
Osvile, 19 Vas 2006 - 13:00, para�ė: ![]()
Galima pasidaryti salotas su salotų lapais, pomidorais, agurkais, mėlynais svogūnais, kiaušiniu ir citrininiu aliejiniu užpilu
Ingridientus galima keisti ar papildyti pagal savo išmonę ar skonį.
Mege, 22 Kov 2006 - 21:47, para�ė:
Mege, 22 Kov 2006 - 21:47, para�ė: ![]()
Mėgstančioms menkių kepenėles siulau jų pasigaminimo receptą.
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Tai pigiau,skaniau ir be konservantu . Na ir tikrai nesudėtinga.
skanaus
Kozete, 23 Kov 2006 - 10:55, para�ė:
Kozete, 23 Kov 2006 - 10:55, para�ė: ![]()
Mano pažįstama perka Šeškinės turgelyje. Bet man ten nepatogu nuvažiuoti dėl to nei karto nebuvau pirkti, bet gal kas žinote kitų kokių vietų? Beje, Šeškinėj sakė būna labai nebrangios ir jas ten greitai išperka.
Mege, 22 Kov 2006 - 21:47, para�ė:
Mege, 22 Kov 2006 - 21:47, para�ė: ![]()
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
zuza, 23 Kov 2006 - 11:31, para�ė:
zuza, 23 Kov 2006 - 11:31, para�ė: ![]()
Ačiū už receptą
Tik dar klausimėlis, ar pasterizuojant stiklainiuose nieko nereikia užpilti ant kepenėlių? Ar jos tiesiog "savo sultyse" užsikonservuoja?
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė