QUOTE(Mege @ 2006 03 22, 21:47)
Mėgstančioms menkių kepenėles siulau jų pasigaminimo receptą.
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Tai pigiau,skaniau ir be konservantu . Na ir tikrai nesudėtinga.
skanaus
Vakar panašiai gaminau kepenėles, tik vietoj Vegetos dėjau 1 šaukštą druskos ir šiek tiek pipirų. Ir viriau apie 1,5 valandos. Manyčiau, kad 5 šaukštų Vegetos būtų šiek tiek per daug
Papildyta:
QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 08, 13:54)
Tiesa dar ten pat maciau menkiu IKRU. Idomu ka is ju galima padaryti skanaus
Sako, kad iš menkių ikrų išeina neblogi blynai, bet pati dar nebandžiau, tik bendradarbė sakė