Jau sausio mėnesį pasėjau, nes žiauriai apniko pomidorligė . Nedaug daigelių. Žemaūgiai taip ir liks ant saulėtos palangės (gal gegužy jau pomidoriukų bus ), aukštesni apsigyvens dideliuose vazonuose, o vasarą bus lauke po priedanga.
Jokūbai, ar realu ant maždaug 4 kv.m lango palangės išauginti melioną?
QUOTE(Agakira @ 2011 03 09, 17:54)
Jau sausio mėnesį pasėjau, nes žiauriai apniko pomidorligė
Žemaūgiai taip ir liks ant saulėtos palangės (gal gegužy jau pomidoriukų bus )
Žemaūgiai taip ir liks ant saulėtos palangės (gal gegužy jau pomidoriukų bus )
Sausio mėnesį sėti pomidorai tikrai turėtų tave derlium nudžiuginti gegužyje Jau kaip skanuuuu bus..... Būtinai pasigirk mums
QUOTE(Agakira @ 2011 03 09, 17:54)
Na manau kai labai nori, viskas įmanoma Pats nebandžiau, bet manyčiau kad vilties tikrai yra, tik manau labai jau apguls jums tą langą melionas
Papildyta:
Bet jau jūsų spartumai forume, tik grįžtu iš mokyklos tai jau kokie 5 psl. prirašyti Nebespėju sekt visko
QUOTE(jokubas1995 @ 2011 03 09, 18:27)
Na manau kai labai nori, viskas įmanoma Pats nebandžiau, bet manyčiau kad vilties tikrai yra, tik manau labai jau apguls jums tą langą melionas
Papildyta:
Bet jau jūsų spartumai forume, tik grįžtu iš mokyklos tai jau kokie 5 psl. prirašyti Nebespėju sekt visko
Papildyta:
tai taip ir bus dabar...tik tema atidarys tuoj uzdarymas vasara biski prislops,bet nezymiai
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 09, 13:14)
Lolita, nesišaipom mes... draugiškai čia..
Tik tas vyrų požiūris tai mane užmuša - tegu pelės namie kadrilį ant galvos šoka, bet kačių nebus
QUOTE(saintlina @ 2011 03 09, 19:42)
tegu pelės namie kadrilį ant galvos šoka, bet kačių nebus
Po katės atvykimo į mūsų namus nebemačiau nė vienos pelytės namie... Seniau tai iš rūsiu parsibrukdavo viena kita priblusus, dabar pijo turbūt
Šiandien iš draugės gavau pomidorų sėklų. Tai S&G firmos IVET ir Carmelo po kelias sėklytes. Tai dabar mąstau ar čia šiemet sėt ar palikt kitiems metams. Man kaip ir užtektų jau turimų, o gal bandyt? Mąstau kaip BURIDANO asilas O gal kuri auginot juos? Kaip jie, verta ? Kaip apsispręst
viltis , malinowy ožarowski neaukšti , jaučio širdis aukštaūgiai
Labukas nuo ryto,noriu pasigirt ,kad mano seti sekmadieni po pietu pomidorai jau daugiau nei puse sudygo! sudygo ir pirktines seklos, ir siustos ,ir savos gamybos dabar, kad tik augtu ir mano" padruzke" nesugalvot paragaut nu bet "padruzkes" naglumas nesvietiskas - pradejo visas geles kast ,bet ar peles kasa ?Taip kaip katinai ,kad iskasa duobute Viena aisku ,kad namie dar viena gyventoja turim
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 10, 09:19)
Labukas nuo ryto,noriu pasigirt ,kad mano seti sekmadieni po pietu pomidorai jau daugiau nei puse sudygo! sudygo ir pirktines seklos, ir siustos ,ir savos gamybos dabar, kad tik augtu ir mano" padruzke" nesugalvot paragaut nu bet "padruzkes" naglumas nesvietiskas - pradejo visas geles kast ,bet ar peles kasa ?Taip kaip katinai ,kad iskasa duobute Viena aisku ,kad namie dar viena gyventoja turim
su tuo kasimu, tai jaučiu, kad jaunas šakneles atsikasus kramto...
gerai pažįstama situacija, ypač su dagais, baisesnio vaizdo turbūt nėra - ir vakaro buvo čili pipirukai, ryte tik koteliai
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 10, 08:19)
bet "padruzkes" naglumas nesvietiskas - pradejo visas geles kast ,bet ar peles kasa ?Taip kaip katinai ,kad iskasa duobute Viena aisku ,kad namie dar viena gyventoja turim
mano diedas tai jau butu kamera pastates, kad uzfiksuot, kas cia per papildomas gyventojas
Bet siaip tai visai nelinksma, nenoreciau as tokios 'padruzkes'
Gal tikrai parsineskit katytes (vyra galit iskraustyt kuriam laikui, jei jau nesusigyvena liekaip su peliu gaudytojom). Daigelius kur saugiai sudesit, o siaip daugiau kokios zalos gal nepadarys, kad ir kaip isizaidusios. Pas mane irgi dvi, bet nieko, namu nenusiaubia.