Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2011 03 07, 09:26)
mano meskos ....... atgultu ant zemes kartu su pastoliais  g.gif

lotuliukas.gif
tikraaaai... man irgi tie pastoliai bent jau vizualiai atrodo nepatikimi... g.gif o dar ant ratukų tokią pavarinėk - greit šaibom išeis...
Jei turi nagingą vyrioką, manau lai geriau pats sukonstruoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 06, 21:04)
jau sakiau, kad nesėsiu, o va paskaičiau, kaip čia visos sėjat ir pasėjau doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

tikrai ne tu viena, aš irgi neišlaikiau ax.gif pasisėjau vakar 9 rūšis, t.y. 36 sėklytes...likusias kovo 13 susisėsiu, bet galiu ir kovo 10 neištvert lotuliukas.gif

QUOTE(samotas @ 2011 03 06, 22:36)
*O mes dar nesėjom, iš principo biggrin.gif Gal dar nebūsim mažuma biggrin.gif
**Vilmą jau reiks pikiuoti. Kadangi name palandės labai plačios tai turėsim kambarinių pomidorų.

*Nu jau tikrai nebūsit mažuma :mirksiukas
**Mano irgi visi sėti 02 16 jau leidžia tikruosius lapukus, ypač gerai atrodo Polfastas , o Vilmukai dar kiek atsilieka augimo tempais smile.gif

QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 06, 23:58)
"nedaug"- tik 104 rusis 

blink.gif mega_shok.gif tokio kiekio aš išvis neįsivaizduoju doh.gif doh.gif taip po kiek sėklyčių gavosi unsure.gif sumušei visus įmanomus rekordus first.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 07, 09:12)
Tik kazi, ar nepasirodys sitas daiktas katems kaip gera karstykle?  g.gif

tai jau tikrai, trasa kaip turi būti katėms biggrin.gif
nebent su tuo maišu uždengus laikyt, tai tada gal kaip čiuožykloj nučiuožtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 07 kovo 2011 - 08:39
QUOTE(Ex @ 2011 03 07, 08:32)
Jei turi nagingą vyrioką, manau lai geriau pats sukonstruoja smile.gif

naginga tingini turiu g.gif Bet reiks priskresti, gal tikrai sukonstruotu ka nors, kad bent dviem aukstais ant palanges galima butu padeklus sudeliot.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 07, 08:38)
tokio kiekio aš išvis neįsivaizduoju doh.gif  doh.gif taip po kiek sėklyčių gavosi unsure.gif sumušei visus įmanomus rekordus first.gif

minėjo, kad kiekvienos rūšies po 5-7 sėkliukes. Imant vidurkį, gaunasi 624 štukės daigų. Didžiulis ūkis biggrin.gif
Atsakyti
Aš susilaikiau ir nėsėjau pomidorų dar... Šiuo metu geriausia pikuoti daržoves, o sėti pomidorus rekomenduoja apie kovo 15-16.. Čia aišku tinka kantrioms ir toms, kurios vadovaujasi mėnulio kalendoriumi hihihi.gif

Aš kol kas tik ankstyvesniam derliui Polfast ir Siberian Superior (žemaūgiai) pasėjusi esu, reiks pikuoti, nes jau po tikruosius 2 lapelius turi... Dar 2 Vilmukus pasiryžusi balkone auginti, vietoj gėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 08:48)
minėjo, kad kiekvienos rūšies po 5-7 sėkliukes. Imant vidurkį, gaunasi 624 štukės daigų. Didžiulis ūkis biggrin.gif

betgi kaip tiek i du siltnamius lenda? Ne, nieko nebus, reiks organizuot ekskursija i Lolitos siltnamius siemet. Ten jau istisas botanikos sodas bus.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 06, 23:58)
"nedaug"- tik 104 rusis  g.gif  doh.gif  ax.gif

O super thumbup.gif - vasarą pas Lolitą galėsim į pažintines ekskursijas vykti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 09:48)

Tai čia ūkis jau kaip turi būti biggrin.gif tikrai būtų įdomu pamatyti visas tas rūšis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 07 kovo 2011 - 09:20
QUOTE(Asese @ 2011 03 07, 10:14)
O super  thumbup.gif  - vasarą pas Lolitą galėsim į pažintines ekskursijas vykti  thumbup.gif

Mokamos ekskursijos, damos, mokamos... 4u.gif pinigus už bilietus prašom siųsti.... eee...tuoj pasakysiu sąskaitos numerį... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 07, 09:25)
Mokamos ekskursijos, damos, mokamos...  4u.gif pinigus už bilietus prašom siųsti.... eee...tuoj pasakysiu sąskaitos numerį... rolleyes.gif

TOkias ekskursijas reikia rengti kai jau pomidorai bus sunokę, kartu būtų ir degustacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 07, 10:31)
kartu būtų ir degustacija bigsmile.gif

Už tai irgi teks primokėt... tongue.gif

Ar gerai LOLIT? Būsiu už kasininkę-buhalterę....
Atsakyti
[quote=lolita1960,2011 03 06, 22:58]
"nedaug"- tik 104 rusis g.gif doh.gif ax.gif

Nu jo blink.gif

Lenkiu galvą prieš tokią gausybę 4u.gif

Ar visus ir bandysite "sukišti" į du šiltnamius?
Ar tiesiog dalį ir lauke auginsite?

Atsakyti