QUOTE(Ex @ 2011 02 27, 20:27)
anaiptol, čia nepanašu nei į pasišaipymą, nei į įžeidimą Baikas pripažįstu. Tiesiog labai susikaupusi galvojau, kaip tuos daigelius gražiai iškrapštyt, gal todėl ir pasirodžiau pikčiurna surūgėlė...... Atsiprašau Man tokius "naujagimius" pirštais traukt pasirodė ne pats tinkamiausias būdas. Ir dar visai jaunikliui naujokui....
Va, jei daigeliai stiprūs, su tikraisiais lapeliais, tada ne tik su pirštais, bet ir su šakėmis kapstyt nebaisu.
Taip, kiekvienas su savo patirtim, pritariu
Va, jei daigeliai stiprūs, su tikraisiais lapeliais, tada ne tik su pirštais, bet ir su šakėmis kapstyt nebaisu.
Taip, kiekvienas su savo patirtim, pritariu
Būna visko .
Na aš sutinku irgi, kad tokius mažuliukus sudėtinga pikuoti, bet gal sakyčiau, tegu jaunimas, kuris dar to nebandęs, aplamai neskuba pikuoti kol nebus kokių keturių tikrųjų lapelių
Jokubai O dėl betalux, tai aš taip anksti sėjau tik keliems daigučiams, kad būtų anksti šiltnamyje. Pernai pasiteisino. Tokie daigučiai anksti pradeda derėti, bet greit ir užsibaigia. Ir betalux kažkaip man lauke geriau vedė, nei šiltnamį. Gal kitiems kitaip. Kovo mėnesį bus pagrindinė sėja.