QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 04, 12:26)
sakai, kad tie hibridiniai, kaip kokie laisvieji radikalai, taip ir taikosi kur nors, ką nors...
o ka gali zinot...
su zvake gi siltnamyje nestovesiu, nedabosiu...
QUOTE(ausrap @ 2011 03 04, 12:51)
Praleidau, kokie yra mylimiausi? Ir kokius dar nusipirkai?
O 24 rūšys kai į šiltnamį telpa 46 daigai, tai jau yra pomidorligė ane?
Vakar skaičiavau rūšis, tai paskui pabijojau vyrui maišelį su sėklom parodyt.
o as ir nesakiau kokie mano mylimiausi
nes pavadinimo pati neznau. butent tokius ir gavau is tetos- pacios jos augintus. zodziu-" tai sena gimines veisle"
, gal kada ir turejusi savo pakiuka su pavadinimu, bet jau kuris laikas einanti is pomidoro i pomidora. galiu tik nupasakot kokie- labai auksti, vaisiai dideli platus, turi smailejanti galiuka, primena senovine "jaucio sirdi", tik daugiau sultingi nei mesingi. Skonio atzvilgiu tokie labai labai- skura nei per plona nei per stora , seklytes mazytes ir ju mazai. Dera gausiai, labai ankstyvi- nu man tai tobula veisle...galima sodinti labai tankiai, bet reikia labai skabyti. palieku viena kota su daugybe sunkiasvotiu kekiu...
vienas daigas pernai i siltnami nebetilpo- pagailejau ismest, paskui neskabiau- tai jis toks krumas isaugo
tik vat per velai- vaisiu taip ir nespejo sunokint- pradejo ant krumo galiukai juoduoti...
dar nuskyniau- pasveriau- buvo 3,5 kg. nuo to vieno krumo...ale ir kambary nebesunoko- juodavo ir nujuodavo...
o kad as dar isigudrinciau kaip sita veisle lauke augint- butu visai lafaaaa...
o dabar nusipirkau del spalvos: geltonus "citrina", ir pora mazesniu, jei noresiu cielus vekuoti( mano dideji netinka, nes butu du i slojkiuka
) kazkokius "Orkado-H" ir "Ronko"H. nieko ypatingo- elementarus vadinamieji maximiniai...
jazau kokia ode savo Ypatingiesiems parasiau