QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 02, 21:39)
Esat ne vieninteliu, kuri sis klausima kamuoja.
Siemet pririnkau apie 30 rusiu seklu,visu norisi po kelis daigus pasodinti,kad isbandyt
Norisi,kad ir ne per mazai butu
Na aš tiek veislių neturiu, bet noriu užsiaugint pomidorų galingai
)) Kolkas tik vieną šiltnamį turiu, plėvelinį, bet ne iš lankų o tokį iš medinio karkaso...Ten 18 kvadratų kaip ir o va kai atšils statysim tokį pat, tik stiklinį, tai dar 18 kvadratų dasidės
O jei pas mane šiltnamyje trys eilės, dvi iš šonų ir viena per vidurį, o eilės plotis-1m tai ar galiu aš į tą vieną eilę sodinti dviem eilėm pomidorus? Na turiu omeny taip :::::::::::: ? Ir kaip geriau ar prie sienos aukštesnius o prie tako žemesnius, ar atvirkščiai??? Ar visai geriau nemaišyt tų pomidorų
Tiek daug klausimų???
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 02, 21:44)
na mazdaug skaiciuok koks siltnamio dydis , sodink i kvadratini metra 4 ir bus aisku ,na dar prisidek kelis daigus ,jei neprigytu pikuojant ,o paskui buna kad nuluzta koks sodinant i siltnami ...nu buna visokiu nuostoliu ,kaip man uzpernai, visas siltnamis su pasodintais pomidorais ir paprikom nusalo...
na buvo ziauriai gaila ,bet isgyvenau tik pora savaiciu neejau i siltnami ,nu o paskui i turgu vykau...
Tai kaimynė mano dirba turgui ir užsiiminėjo daigų auginimu, ji į du didelius šiltnamius(po 200 kvadratų) išpikavo 16000 daigelių pomidorų, naktį davė labai dideli šalčiai, jos vyras nepakūre pečių ten ir viskas...Lavonų laukas...