Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 5

QUOTE(extra* @ 2011 03 11, 15:01)
Gal kas žinot melodiją šių žodžių:
Aš į pasaulį, mama, ateinu
Pasiklausyti juoko ir dainų
Ir prisiglausti prie Tavos širdies,
Ar ji šypsosis, ar galbūt liūdės.
Tu leisk, mamyte, man pažint
Gėles, paukščius ir jūrą, ir girias žalias,
Išmok mylėti, saugot visa tai kaip viltį,
Kaip tikėjimą šventai.
Kaip tikėjimą šventai.
Ir nors mažytis aš dar tebesu,
Prašau tikėk, mamyte, iš tiesų,
Kad Tavo meilę moku aš suprast,
Tik be Tavęs jos negaliu surast.
Kaip tikėjimą šventai.
Labai gražūs žodžiai, sūnus sakė, kad darželį muziką paleidžia iš diskelio, būčiau labai dėkinga

Tiesa sakant esu cia naujas zmogus ir nelabai atseku, ar tai sena tema, ar nauja ..... Jeigu neradote dar, galiu persiusti ir natas, ir fonograma sios daineles . Tik kadangi nelabai moku cia kazka ikelti, parasysiu savo emaila, jeigu idomu - juditava123@gmail.com
Papildyta:
oooooooooooooi, labai atsiprasau, uzsiziurejau tik dabar data smile.gif)) 2011 metai .... Hmmmm, na nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 04 29, 14:51)
Gal žinot, kas per dainelė ir iš kur parsisiųsti?

Kac kac kačiukai, maži mažučiukai...
Stačios ausytės, minkštos letenytės

Kac kac kačiukai, maži mažučiukai...
.......

sitos daineles turiu tik natas, nes pagal ja buvo statytas šokis dainu šventeje jaunučiams . jeigu reikia, brukstelkit . Kazkokiu budu atsiusiu, nes .... vis dar nesuprantu, kaip jus cia viska ikeliate smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2013 05 07, 09:08)
Sveikutes,noriu Jusu pagalbos smile.gif Gal zinot dainele kuri prasideda

Saule zadina ryteli i darbeli i darbeli
Dirba ......

Aciukas pagelbejusioms

sitos daineles taip pat turiu natas, jeigu domina, brukstelkit ..... Gal as kazkaip issiaiskinsiu kaip ikelti cia norima dalyka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2013 05 07, 09:08)
Sveikutes,noriu Jusu pagalbos smile.gif Gal zinot dainele kuri prasideda

Saule zadina ryteli i darbeli i darbeli
Dirba ......

Aciukas pagelbejusioms

na, bet teksta tai galiu atsiusti paprastai
I DARBELI (Regina Bočkienė)

saulė žadina rytelį
į darbelį, į darbelį
dirvą arti, grūdus sėti,
o pasėjus užakėti .

pūsk vėjeli, šviesk saulute
mes auginame duonutę .
nešk, lietuti, vandenėlį,
mes auginam pyragėlį . (paskutinės abieju posmų eilutės kartojasi po 2 kartus)
Papildyta:
QUOTE(JonMscMMLTND @ 2013 03 21, 14:59)
Gas kas zinot kur rasti sia daina, bei koks pavadinimas:
nors esu dar mažas, man labai patinka džiazas, stebis tėtis ir mama, kad dainuoju?
Butu gerai tik melodija, be zodziu, bet jei kas ir taip butu gerai  smile.gif

sita daina taip ir vadinasi - DZIAZAS smile.gif Fonogramos neturiu, velgi - tik natas ................
Papildyta:
QUOTE(Cup @ 2013 04 11, 20:21)
Sveiki,

mes darželyje organizuojame profesijų projektą. Gal tyčia ar netyčia turite kokių dainelių apie žmonių darbus, profesijas ar pan. būčiau dėkinga

labas, parasykite i emaila, atsiusiu kazka, jeigu dar reikia - juditava123@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(skorpyte @ 2013 03 14, 08:33)
ieškau bet nerandu
Tele bim bam dainos musė karaoke

NA KLAUSIMAS - TURIU AS TA FONOGRAMA - IR MUSES, IR IVAIRIU KITOKIU, IR NATU DAUG DAINELIU TURIU, NES DIRBU SU MAZAISIAIS, BET AR GALIMA CIA IKELTI NE NUORODAS, O PVZ WORDO, AR PDF FORMATO FAILA - TIESIAI KAD ZMOGUS GALETU SIUSTIS BE JOKIU PAPILDOMU IESKOJIMU PUSLAPIUOSE IVAIRIUOSE ................. ??
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 12 11, 20:07)
Mamos, o jums pavyksta parsisiųsti iš šių nuorodų? Man visur rodo, kad užblokuota... g.gif

BEVEIK NIEKO NELEIDZIA SIUSTIS IS SIU NUORODU ........................ sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zingeidi42 @ 2013 07 27, 20:44)
AR GALIMA CIA IKELTI NE NUORODAS, O PVZ WORDO, AR PDF FORMATO FAILA - TIESIAI KAD ZMOGUS GALETU SIUSTIS BE JOKIU PAPILDOMU IESKOJIMU PUSLAPIUOSE IVAIRIUOSE ................. ??

Deja tik nuorodas blush2.gif (isskyrus paveikslelius).

Seni ir ilgai nesiunciami failai talpyklose ilgai neuzsibuna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 27 liepos 2013 - 20:37
QUOTE(Zingeidi42 @ 2013 07 27, 20:44)

NA KLAUSIMAS - TURIU AS TA FONOGRAMA - IR MUSES, IR IVAIRIU KITOKIU, IR NATU DAUG DAINELIU TURIU, NES DIRBU SU MAZAISIAIS, BET AR GALIMA CIA IKELTI NE NUORODAS, O PVZ WORDO, AR PDF FORMATO FAILA - TIESIAI KAD ZMOGUS GALETU SIUSTIS BE JOKIU PAPILDOMU IESKOJIMU PUSLAPIUOSE IVAIRIUOSE ................. ??

Kokį wordinį doc. ar PDF ar kokią dainelę gali kelti į šią saugyklą.Viskas lietuviškai, suprasi.Pasirinksi failą iš savo PC,pasispausi NUSIŲSTI ir išlys kelios nuorodos .Nukopijuok tą juostą adreso, kur parašyta forumui ir, kai atsakinėsi į žinutę SM forume, viršuj, virš rašomo teksto, kur parašyta ŽYMĖS, atrask langelį http://, jį paspaudus, įklijuok tai ką nukopijavusi - ok -My Webpage nutrink ir užrašyk savo pavadinimą - ok. Paskui prieš atsakydama žinutę, pasitikrindama pasispausk mygtuką PASITIKRINTI ŽINUTĘ, pamatysi ar gavai gražią aktyvią nuorodą, ją pasispausk, pažiūrėk ar tikrai atverčia tą psl, kurį nori nurodyti.Jei neišeina, nutrini tekstą ir vėl iš naujo bandai, kol išeis biggrin.gif Ir kai išeis, spaudi ATSAKYTI 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif gal kuri turit dainelių natų, tinkančių 2-3 metų vaikams?
Atsakyti
pumpum : seniai seniai ikeliau cia telebimbam knygele: ten yra natos ir akordai ir zodziai:)
http://agne1233.myli...dainu_knyga.pdf

parasyk ar siunciasi,jei ne:parasyk man,as tau ja per e.maila pasiusiu......
Atsakyti
gal kas turit ir galit pasidalinti , Dzimba graziausios dainos vaikam
Atsakyti
QUOTE(marconi @ 2013 08 27, 23:01)
gal kas turit  ir galit pasidalinti , Dzimba graziausios dainos vaikam

Džimba - gražiausios dainos vaikams 2
Atsakyti

sveiki man lb reikia Bedančių bliuzas daineles niekur internete nerandu nei kad paklausyt nei parsisiust sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2013 08 31, 15:09)
sveiki man lb reikia Bedančių bliuzas daineles niekur internete nerandu nei kad paklausyt nei parsisiust  sad.gif

Bedančių bliuzas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 03 rugsėjo 2013 - 15:11
Ieškau Čiki piki „Man taip įdomiau“ albumo.
Atsakyti
Labas. Gal kas girdėjot dainuojamą skaičiuotę drum drum drumbacelė? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit Mažieji svirpliukai - Kai maži vaikučiai daineles dainuoja?
Atsakyti