labukas, tai Remeikienes dainele. gerai paieskojus tureciau rasti ta daina
QUOTE(ziwa @ 2013 03 01, 22:35)
labukas, tai Remeikienes dainele. gerai paieskojus tureciau rasti ta daina
Oi kaip smagu būtų dukrytė daržely ruošiasi koncertui.ir nori namie padainuoti,bet nerandu
sveiki, o gal kas turi kitokios daineles vaikams? arba is kur butu galima parsisiusti?
Sveikos,
Gal kas zinot Ulibka LT versija kur gaut - Sypsenele gal vadinasi nezinau, per TV karaoke maciau kazkada, o pacios dainos nesu nei girdejusi, nei zinau kas atlieka
Gal kas zinot Ulibka LT versija kur gaut - Sypsenele gal vadinasi nezinau, per TV karaoke maciau kazkada, o pacios dainos nesu nei girdejusi, nei zinau kas atlieka
QUOTE(yolitux @ 2013 03 05, 09:44)
Sveikos,
Ieškokit LT įgarsinto filmuko, nors, kiek pamenu, dainelė lietuviškai neperdainuota
Sveikos,
ieškau savo vaikystės dainų - čiunga čianga, Sparnuotosios sūpynės, Krokodilo genos dainelių "Traukinys" ir "Gimtadienis", taip pat dainelės "Mažos mašinėlės man labai patinka, aš norėčiau būti jų šeimininkas".
Gal turit, ar žinot, kuriuose dainų rinkiniuose jų ieškoti?
Dėkinga
ieškau savo vaikystės dainų - čiunga čianga, Sparnuotosios sūpynės, Krokodilo genos dainelių "Traukinys" ir "Gimtadienis", taip pat dainelės "Mažos mašinėlės man labai patinka, aš norėčiau būti jų šeimininkas".
Gal turit, ar žinot, kuriuose dainų rinkiniuose jų ieškoti?
Dėkinga
QUOTE(Ausrytia @ 2013 02 20, 23:20)
ziuriu apmirus temele, pas visas mamytes tik klausimai, o atsakymu niekas neturi... as irgi su klausimu, gal kazkuri mamyte paskaicius zinos sia dainele:
...man pasakykit, ar zinot
kas issiris is kiausinio.
kas tam kiausiny gyvena
man pasakykit vaikai.
....... visciukai
silko kamuoliukai
is kiausinio issiris...
tiek pamenu. dar visai neseniai dukra netycia rado youtube ir vis prasydavo paleisti dainele "kas issiris is kiausinio". galvojau, kad dainuoja Sypsena, ir dainos pavadinimas "ar zinot?" bet turbut as klystu, nes paieska nieko neranda... o dukra vis praso, bet as pamirsau dainos pavadinima ir net kas dainuoja gal kuri zinot sia dainele?
...man pasakykit, ar zinot
kas issiris is kiausinio.
kas tam kiausiny gyvena
man pasakykit vaikai.
....... visciukai
silko kamuoliukai
is kiausinio issiris...
tiek pamenu. dar visai neseniai dukra netycia rado youtube ir vis prasydavo paleisti dainele "kas issiris is kiausinio". galvojau, kad dainuoja Sypsena, ir dainos pavadinimas "ar zinot?" bet turbut as klystu, nes paieska nieko neranda... o dukra vis praso, bet as pamirsau dainos pavadinima ir net kas dainuoja gal kuri zinot sia dainele?
vis dar tikiuos, kad kokia mamyte bus girdejusi sia linksma dainele...
ieškau bet nerandu
Tele bim bam dainos musė karaoke
Tele bim bam dainos musė karaoke
QUOTE(skorpyte @ 2013 03 14, 08:33)
pabandyk konvertuoti sita:
http://www.youtube.c...h?v=1bLWdlpXpEI
ir dar :3 daina :
http://mp3truck.com/...3-download.html
Mamytės gal kuri turit kompaktinį diską "Pašokime dainą" Laura Rimeikienė ten. Visus šnd knygynus apklėkiau, neradau Labai būčiau dėkinga jei kuri atsiųstų šio disko daineles