Sveikos,
gal galite pagelbėti - labai reikia dainos "O mes vaikai, o mes - pasaulis" fonogramos
gal kas turite rinkinį Linksmasis Do - "Miško žemuogių gatve"?
sveiki
Gal kas žino kur galima gauti vaikišką "ančiukų šokis" dainelę atsisiuntimui?
QUOTE(Wild Pearl @ 2013 01 22, 09:46)
sveiki
Ančiukų šokis
Bet čia tik melodija , be žodžių
QUOTE(*Nerutė * @ 2013 01 22, 12:47)
Sveiki
Atsiprasau,kad trukdau tokiu kvailu klausimu Nu atsisiunciau irgi ta anciuku soki,bet man rodo tik kazkokius hieroglifus Ir ka ne taip darau?
Dekui
gal kas turite tokia dainele:
"o pa pa, o pa pa, musu nuotaika gera"
"o pa pa, o pa pa, musu nuotaika gera"
O gal kas turite ančiukų šokio žodžius, kurie prasideda: "Aš ančiuką pamačiau ir iš karto pamilau, tokiu nuostabiu, mažyčiu snapeliu..."?
Sveikos melodijų ir dainų gerbėjos
gal kuri turite ar žinote iš kur galima atsisiųsti : viru viru košę vaikai atsilošę,ruošiamės muzikiniam konkursui Būčiau labai dėkinga:)
gal kuri turite ar žinote iš kur galima atsisiųsti : viru viru košę vaikai atsilošę,ruošiamės muzikiniam konkursui Būčiau labai dėkinga:)
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 01 30, 20:27)
Sveikos melodijų ir dainų gerbėjos
Viru viru košę
ziuriu apmirus temele, pas visas mamytes tik klausimai, o atsakymu niekas neturi... as irgi su klausimu, gal kazkuri mamyte paskaicius zinos sia dainele:
...man pasakykit, ar zinot
kas issiris is kiausinio.
kas tam kiausiny gyvena
man pasakykit vaikai.
....... visciukai
silko kamuoliukai
is kiausinio issiris...
tiek pamenu. dar visai neseniai dukra netycia rado youtube ir vis prasydavo paleisti dainele "kas issiris is kiausinio". galvojau, kad dainuoja Sypsena, ir dainos pavadinimas "ar zinot?" bet turbut as klystu, nes paieska nieko neranda... o dukra vis praso, bet as pamirsau dainos pavadinima ir net kas dainuoja gal kuri zinot sia dainele?
...man pasakykit, ar zinot
kas issiris is kiausinio.
kas tam kiausiny gyvena
man pasakykit vaikai.
....... visciukai
silko kamuoliukai
is kiausinio issiris...
tiek pamenu. dar visai neseniai dukra netycia rado youtube ir vis prasydavo paleisti dainele "kas issiris is kiausinio". galvojau, kad dainuoja Sypsena, ir dainos pavadinimas "ar zinot?" bet turbut as klystu, nes paieska nieko neranda... o dukra vis praso, bet as pamirsau dainos pavadinima ir net kas dainuoja gal kuri zinot sia dainele?
Laba. gal turite...o gal zinote kieno si dainele?..... " is ryto atsikeles dantis issivalau, lovyte pasikloju ir manksta padarau "