Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 5

Sveikos,
gal galite pagelbėti - labai reikia dainos "O mes vaikai, o mes - pasaulis" fonogramos smile.gif
Atsakyti
gal kas turite rinkinį Linksmasis Do - "Miško žemuogių gatve"?
Atsakyti
sveiki smile.gif

Gal kas žino kur galima gauti vaikišką "ančiukų šokis" dainelę atsisiuntimui? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 22 sausio 2013 - 08:49
QUOTE(Wild Pearl @ 2013 01 22, 09:46)
sveiki smile.gif

Gal kas žino kur galima gauti vaikišką "ančiukų šokis" dainelę atsisiuntimui?  blush2.gif

Ančiukų šokis
Bet čia tik melodija , be žodžių mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2013 01 22, 12:47)
Ančiukų šokis
Bet čia tik melodija , be žodžių  mirksiukas.gif  4u.gif

Sveiki 4u.gif
Atsiprasau,kad trukdau tokiu kvailu klausimu ax.gif Nu atsisiunciau irgi ta anciuku soki,bet man rodo tik kazkokius hieroglifus g.gif Ir ka ne taip darau?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite tokia dainele:
"o pa pa, o pa pa, musu nuotaika gera"
Atsakyti
O gal kas turite ančiukų šokio žodžius, kurie prasideda: "Aš ančiuką pamačiau ir iš karto pamilau, tokiu nuostabiu, mažyčiu snapeliu..."?
Atsakyti
Sveikos melodijų ir dainų gerbėjos 4u.gif
gal kuri turite ar žinote iš kur galima atsisiųsti : viru viru košę vaikai atsilošę,ruošiamės muzikiniam konkursui rolleyes.gif Būčiau labai dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 01 30, 20:27)
Sveikos melodijų ir dainų gerbėjos 4u.gif
gal kuri turite ar žinote iš kur galima atsisiųsti : viru viru košę vaikai atsilošę,ruošiamės muzikiniam konkursui rolleyes.gif Būčiau labai dėkinga:)

Viru viru košę
4u.gif
Atsakyti
sveikos, ieskau daineles su judesiukais (rankytem paploti, kojytem patrepseti), gal kuri turite? 4u.gif
Atsakyti
ziuriu apmirus temele, pas visas mamytes tik klausimai, o atsakymu niekas neturi...sad.gif as irgi su klausimu, gal kazkuri mamyte paskaicius zinos sia dainele:

...man pasakykit, ar zinot
kas issiris is kiausinio.
kas tam kiausiny gyvena
man pasakykit vaikai.

....... visciukai
silko kamuoliukai
is kiausinio issiris...

tiek pamenu. dar visai neseniai dukra netycia rado youtube ir vis prasydavo paleisti dainele "kas issiris is kiausinio". galvojau, kad dainuoja Sypsena, ir dainos pavadinimas "ar zinot?" bet turbut as klystu, nes paieska nieko neranda... o dukra vis praso, bet as pamirsau dainos pavadinima ir net kas dainuoja doh.gif gal kuri zinot sia dainele? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba. gal turite...o gal zinote kieno si dainele?..... " is ryto atsikeles dantis issivalau, lovyte pasikloju ir manksta padarau " bigsmile.gif
Atsakyti