kaip man aiskino MIDI formatas yra senas ir jis net nepalaiko zodzių. Ačiū
Sveikutės
Labai reikia dainos "Rylio" fonogramos. Gal kas turit?
Labai reikia dainos "Rylio" fonogramos. Gal kas turit?
QUOTE(Cup @ 2012 04 21, 21:40)
Radau net nežinojau, kad reikėjo MIDI formatu ieskoti tai gal būčiau greičiau radus
dabar ieškau kito gėrio - nai nai nai (soka kojos lengvai). Radau senesnej temoj nuoroda, bet nebeveikia
dabar ieškau kito gėrio - nai nai nai (soka kojos lengvai). Radau senesnej temoj nuoroda, bet nebeveikia
o naia nai nai irgi reikia karaoke?
nes jei ne karaoke tai as turiu paprasta...o ir ta tada ieskok ne karaoke o nai nai nai midi
QUOTE(kipse @ 2012 04 22, 07:18)
įdedu čia tą dainelę tau mano mamyte -karaoke.MIDI versija. pirmą kartą tokią matau
midi fomratas yra.tai ne versija,tai kaip mp3,mp4 ,tai tokjs formatas,yra net internetiniu puslapiu,kur gali konvertuoti is mp3 i midi....problema viena:ne visis karaoke grotuvai priima ta fomrata,nes yra ir kitokiu.........
cia rasite ir kitu daineliu:
http://nulinis5.myli...com/file/index/
gal kam pravers.......
o nai nai nai jei kam reikia dainos,cia:
http://agne1233.myli...Nai_Nai_Nai.mp3
http://nulinis5.myli...com/file/index/
gal kam pravers.......
o nai nai nai jei kam reikia dainos,cia:
http://agne1233.myli...Nai_Nai_Nai.mp3
Labukas
Kreipiuosi i jus pagalbos, ieskau daineliu sunaus gimtadieniui, linksmu, nuotaikingu Vaikuciu amzius iki 3m., gal atsiras mamyciu zinanciu daineliu apie gimtadieni gyvenu ne lietuvoje, tai sunkiau, nes nubegsi nusipirkt CD, o ir spec. programu neturiu siuntimuisi, labai viliuosi, kad padesite
Kreipiuosi i jus pagalbos, ieskau daineliu sunaus gimtadieniui, linksmu, nuotaikingu Vaikuciu amzius iki 3m., gal atsiras mamyciu zinanciu daineliu apie gimtadieni gyvenu ne lietuvoje, tai sunkiau, nes nubegsi nusipirkt CD, o ir spec. programu neturiu siuntimuisi, labai viliuosi, kad padesite
QUOTE(L'una @ 2012 04 24, 01:49)
Labukas
Dainelės
Papildyta:
Radau labai gerą puslapį kur daug dainelių
Čia
luna: o kur gyveni ,jei ne paslapris?l'una man primena italiska luna - menulis,arba l'una - viena..
ciunga cianga
vabaliuku dainele
linksmas traukinukas ir ela ir bela
ciunga cianga
vabaliuku dainele
QUOTE(*Nerutė * @ 2012 04 24, 08:53)
*Nerutė * ačiū tau širdingai jau siunčiuosi, su mažuoju dabar klausomės Nykštukų dainelių, tokios gražios
Papildyta:
QUOTE(volpe @ 2012 04 24, 12:51)
luna: o kur gyveni ,jei ne paslapris?l'una man primena italiska luna - menulis,arba l'una - viena..
ciunga cianga
vabaliuku dainele
ciunga cianga
vabaliuku dainele
Ačiū ir tau volpe taip malonu geras gyvenu aš Norvegijoje, senas mano nikas, bet man pačiai mielas
salta ten ....chi chi chi.bet grazu!!!noreciau ir a skada i novergus.........
QUOTE(L'una @ 2012 04 24, 12:37)
*Nerutė * ačiū tau širdingai jau siunčiuosi, su mažuoju dabar klausomės Nykštukų dainelių, tokios gražios
Papildyta:
Papildyta:
Prašom , smagaus gimtadienio
QUOTE(volpe @ 2012 04 24, 13:54)
Mes gyvename pietuose, tai oras kaip ir LT nieko praktiskai nesiskiria laaaabbbaiii grazu, man dar iki siol nepabode kalnai ir visi fjordai atvaziuok
Papildyta:
QUOTE(*Nerutė * @ 2012 04 24, 14:17)
Prašom , smagaus gimtadienio
Aciu o daineliu grazumas ir fainumas , kiek prisirinkau
l'una:aciu uz pakvietima.gal kada link tos puses teks patraukti....bet kol vaikai mazi,sunkoka kazka ir planuoti....dabar planuojam londona:pas pusbroli ir mano brolio buvusia zmona....tai galvojame :su vaikais ar be ju?be taisku ,kad keloine bus su vaikais,nes kam juos palikti?
gero gimtadienio!!!
gero gimtadienio!!!