Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 5

QUOTE(ninkute @ 2012 03 19, 18:26)
Labai labai reikia pagalbos. Gal kas turite Miledi „Mamai“ žodžius. O gal žinote, kur gauti? Būčiau labai dėkinga.

http://www.youtube.c...h?v=eMJCiGdAyAI
Yra youtube daina mirksiukas.gif , manau nebus problemų nusirašyt žodžius 4u.gif
Atsakyti
Labutis visosm 4u.gif labai reikai pagalbos kazkada vaikystej buvo daina apie visciukus, bet kaip ji vadinasi nezinau tik kelis sakinius atsimenu, padainavau seip is galvos mazajai tai labai patiko, bet net youtube nerandu unsure.gif

cyp cyp cyp visciukai,
cyp cyp cyp mazuciukai
minkstuteliai grazuteliai
minksto puko kamuoleliai
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2012 03 20, 14:22)
Senelio Painelio pasakos CD1

Senelio Painelio pasakos CD2

Daugiau pasaku, daineliu, lopsiniu rasite mano parase:)

ACIU 4u.gif Bandom siustis
Atsakyti
Man reikia ne vaikiskos daineles - bet darzelio mamyciu sventei - gal kas turi Kazlausku "Šilagėlė mamai" karaoke versija (ne karaoke tai radau - bet direktorei uzreikejo tik karaoke blush2.gif )
Atsakyti
Labai reikėtų "Čiunga čiangos" lietuviškai. Stropiai peržiūrėjau senas temas, radau ir rusišką variantą, ir lietuvišką Genytės. Noriu šokį pastatyt pagal šios dainelės melodiją, tad tempas turėtų būt lygesnis, ne toks kaip Genytės įraše. Žinau, kad vaikų kolektyvas "Upeliukas" šią dainelę kažkada perdainavo, bet dabar jau niekur nerandu. Gal kas galėtų padėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 02, 22:52)
Labai reikėtų "Čiunga čiangos" lietuviškai. Stropiai peržiūrėjau senas temas, radau ir rusišką variantą, ir lietuvišką Genytės. Noriu šokį pastatyt pagal šios dainelės melodiją, tad tempas turėtų būt lygesnis, ne toks kaip Genytės įraše. Žinau, kad vaikų kolektyvas "Upeliukas" šią dainelę kažkada perdainavo, bet dabar jau niekur nerandu. Gal kas galėtų padėt?  4u.gif

http://agne1233.myli....com/file/index
tikiuosi tiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 04 02, 14:57)
Man reikia ne vaikiskos daineles - bet darzelio mamyciu sventei - gal kas turi Kazlausku "Šilagėlė mamai" karaoke versija (ne karaoke tai radau - bet direktorei uzreikejo tik karaoke blush2.gif )

o neturi kaip paversti i midi formata?
as neberandu tos programos...va ciunga cianga ta ifree converter is youtubo perkonvertavau.....tikiuosi kas nors turi........
Atsakyti
Gal kas turite Yamahos Robio daineles? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 04 03, 13:17)

o neturi kaip paversti i midi formata?
as neberandu tos programos...va ciunga cianga ta ifree converter is youtubo perkonvertavau.....tikiuosi kas nors turi........

per daug zalia tuose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri užmatėt Mažųjų svirpliukų ,,Rainių mokykla " karaoke variantą?
Atsakyti
Labai dėkui už čiunga čiangą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia pagalbos... Užrašėm ant vienos mylimiausių kasečių viršaus, taip ištrindami pusę kasetės... Gal kuri turite "Raganiukės Teatro" Mažylio ir Karlsono kompaktą arba atskirų jo dainų? Mane ypatingai domina daina: "Suaugę žmonės". Labai labai dėkinga būčiau...
Atsakyti
Sveiki,gal kas zinote ar galite nukreipti kur ieskoti daineliu apie saugu eisma,apie elgesi gatveje ar pan.? ax.gif
Atsakyti