Isarchyvuoti man nepavyko. Iejus i archyva is kokio 16 karto ir man kai kurias dainas atidare, bet norint paklausyti reikia ranka ivedineti koda O kaip perkelti i kompakta isvis neisivaizduoju Jei galit ikelkit i savo puslapiuka, ten paprasciau
tuoj sukrausiu.
as tai atsidariau faila,ten kur rodo kokios win yra dainos,tada visadas paryskinu ir su pelyte perkeliu i desktopa.tada praso slaptazodzio.ivedu ir viskas.
dabar kjraunu...
as tai atsidariau faila,ten kur rodo kokios win yra dainos,tada visadas paryskinu ir su pelyte perkeliu i desktopa.tada praso slaptazodzio.ivedu ir viskas.
dabar kjraunu...
Acu merginos uz pagalba!!! Daineles radau kitur ir parsisiunciau.Dabar galesim dainuoti
saunuol,.tada ja uir nbekrausiu...........
Noreciau pasidalinti lopsiniu radijo nuoroda, gal si jauku vakara atnes sypsena i namus
http://www.lopsiniuradijas.lt/
http://www.lopsiniuradijas.lt/
Sveikutės
Aš vėl dėl to paties Gal kas turite SPINDULYS - SVAJONIU ŠALIS cd? Labai norėtumėme parsisiųsti (senos nuorodos neleidžia atidaryti)
Ačiukas
Aš vėl dėl to paties Gal kas turite SPINDULYS - SVAJONIU ŠALIS cd? Labai norėtumėme parsisiųsti (senos nuorodos neleidžia atidaryti)
Ačiukas
Pagauki krintančią snaigę,
Sugniaužki ją delne.
Tegul linksmybės Tau nesibaigia,
Įsivaizduok, kad gyveni tu sapne..
Su kerinčiom Šv. Kalėdom!
Sugniaužki ją delne.
Tegul linksmybės Tau nesibaigia,
Įsivaizduok, kad gyveni tu sapne..
Su kerinčiom Šv. Kalėdom!
QUOTE(*Nerutė * @ 2011 12 05, 20:03)
o koks slaptazodis? aciu
Papildyta:
QUOTE(laurre @ 2011 12 28, 17:01)
o koks slaptazodis? aciu
aciu, radau
sveikos merginos!su naujais metais!1
norejau paklausti gal kas turi daug bet daug romo dambrausko dianu?
as po viena bandau persisiusti...be tmanau,kad ilgai labai uztruksiu....
tia norejau paklausti,gal kas turi kokia albumeli kur yra daug daug dainu...aisku nezinau ar pavykltu susirinkti visas...cia jo discografija...bet manau,kad visu nepavyks atrinkt...
http://www_dambrausk...iskografija.php
norejau paklausti gal kas turi daug bet daug romo dambrausko dianu?
as po viena bandau persisiusti...be tmanau,kad ilgai labai uztruksiu....
tia norejau paklausti,gal kas turi kokia albumeli kur yra daug daug dainu...aisku nezinau ar pavykltu susirinkti visas...cia jo discografija...bet manau,kad visu nepavyks atrinkt...
http://www_dambrausk...iskografija.php
su naujais metais su nauja laime!
QUOTE(*Nerutė * @ 2011 11 08, 08:03)
Caca Pagrandukų dainelės cd 2007m.
Čiki piki vasara geriausios dainelės cd
Populiariausios vaikiškos dainelės 2007m. cd
J.Jačėnaitė - visos saulės zuikučio dainelės cd
Tele Bim Bam - musiakojis - geriausios dainelės cd
Tele Bim Bam - Voro vestuvės - roko opera cd
Rinkitės , gal kas tiks
Čiki piki vasara geriausios dainelės cd
Populiariausios vaikiškos dainelės 2007m. cd
J.Jačėnaitė - visos saulės zuikučio dainelės cd
Tele Bim Bam - musiakojis - geriausios dainelės cd
Tele Bim Bam - Voro vestuvės - roko opera cd
Rinkitės , gal kas tiks
Su naujais!
Buciau dekinga, jei kas padetu sias daineles parsisiust, nes taip ir neissprendziau problemos, negroja atsiustuju nors tu ka, sako blogi failai, mano Media Player naujausias, turetu grot visus failus.
liepsnele:o tu pabandyk taipo:
isryskink viska,na kai nori pvz perkelti daug failu,viska isryskini,pasidaro viskas melyname done,tada rinkis kopijuoti is virsutinesje lenteleje esanciu nuorodu.
matai ten yra +prideti;-isarchyvuoti,v - patikrinti ir dvi rodykles :viena tokia pertraukta,parasyta kopijuoti.tai va,kopijuoji i kuria nori vieta,ivedi salpatzodi ir tau perkopijuoja.
nerute:o gal yra kokia kita galimybe kur kitur juos ikelti...nes as pati bandziau parsisiusti,ir man nepaleidzia grotuvas....nei su wmp,nei su real,gal reikia vlc?
isryskink viska,na kai nori pvz perkelti daug failu,viska isryskini,pasidaro viskas melyname done,tada rinkis kopijuoti is virsutinesje lenteleje esanciu nuorodu.
matai ten yra +prideti;-isarchyvuoti,v - patikrinti ir dvi rodykles :viena tokia pertraukta,parasyta kopijuoti.tai va,kopijuoji i kuria nori vieta,ivedi salpatzodi ir tau perkopijuoja.
nerute:o gal yra kokia kita galimybe kur kitur juos ikelti...nes as pati bandziau parsisiusti,ir man nepaleidzia grotuvas....nei su wmp,nei su real,gal reikia vlc?