Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai II

QUOTE(euforia @ 2011 04 27, 20:10)
Ramuno Vysniausko sunus AZUOLAS,koks man grazus sis vardas.

Ir man šis vardas gražus, tik prie Vyšniausko pavardės nelabai dera.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 04 27, 21:56)
Ir man šis vardas gražus, tik prie Vyšniausko pavardės nelabai dera.

O man visai nieko derinys, gražiai skamba ir skirtingi medžiai per daug nekliūna. smile.gif
Atsakyti
Nu pavardes gi nepasikeisi,kad derintus manau.Nu siaip idomiai skamba,o jei butu mergaite jei neklystu kazkur skaiciau butu Liepa.O svarbiausia,kad vaikuciai sveiki butu.
Atsakyti
Aktoriai Edita Zizaitė ir Jurgis Damaševičius susilaukė trečios dukters Salomėjos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euforia @ 2011 04 28, 14:02)
Nu pavardes gi nepasikeisi,kad derintus manau.Nu siaip idomiai skamba,o jei butu mergaite jei neklystu kazkur skaiciau butu Liepa.O svarbiausia,kad vaikuciai sveiki butu.

man daug žiauresnis derinys yra mėta šeškutė (l. šeškaus pirmagimė)
Atsakyti
mariah carey dvyniai
Atsakyti
Praėjus keturioms dienoms po dvynukų gimimo atlikėja Mariah Carey ir jo vyras Nickas Cannonas atskleidė savo mažylių vardus: berniukas pavadintas Moroccanu Scottu, o mergaitė - Monroe
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 05 06, 07:34)
Praėjus keturioms dienoms po dvynukų gimimo atlikėja Mariah Carey ir jo vyras Nickas Cannonas atskleidė savo mažylių vardus: berniukas pavadintas Moroccanu Scottu, o mergaitė - Monroe

Na, pagal motinos protelį ir vardai wacko.gif Berniuko "vardas" - tautybė, mergaitės - pavardė. Super tiesiog, ką čia ir bepasakysi.
Atsakyti
Kopenhagoje pakrikštyti sausio mėnesį gimę Danijos sosto įpėdinio Frederiko (Frederik) ir jo žmonos Meri (Mary) dvynukai, praneša agentūra AFP. Ceremonija vyko Holmeno bažnyčioje. Abiem mažyliam suteikta po keturis vardus. Mažoji princesė vadinsis Džozefina Sofija Ivalo Matilda (Josefina Sofia Ivalo Mathilda), o mažasis princas - Vinsentas Frederikas Minikas Aleksandras (Vincent Frederik Minik Alexander).

bet tai kaip gerai, kai tiek vardų, - patenkinti ir tėvai, ir seneliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 05 08, 14:31)
Kopenhagoje pakrikštyti sausio mėnesį gimę Danijos sosto įpėdinio Frederiko (Frederik) ir jo žmonos Meri (Mary) dvynukai, praneša agentūra AFP. Ceremonija vyko Holmeno bažnyčioje. Abiem mažyliam suteikta po keturis vardus. Mažoji princesė vadinsis Džozefina Sofija Ivalo Matilda (Josefina Sofia Ivalo Mathilda), o mažasis princas - Vinsentas Frederikas Minikas Aleksandras (Vincent Frederik Minik Alexander).

bet tai kaip gerai, kai tiek vardų, - patenkinti ir tėvai, ir seneliai  biggrin.gif

Tretieji vardai įdomiausi g.gif
Atsakyti
Gal kas užmatė, kokį vardą Krivickas trečiai dukrai davė?
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2011 05 08, 13:34)
Tretieji vardai įdomiausi g.gif

abu grynai daniški smile.gif

-------------------------------------------------------
user posted image
Atsakyti