Princesės Dianos brolis 47 metų E. Spenceris ir jo žmona, 39 metų grafienė Spencer susilaukė pirmojo jųdviejų vaiko mergytės, kurią pavadino ledi Charlotte Diane Spencer velionės sesers garbei.
Šios savaitės ketvirtadienis choreografei Ievai Norkūnienei ir jos vyrui šokėjui Adomui Norkūnui įsimins visam gyvenimui. Rugpjūčio 23-iąją pora susilaukė pirmagimės dukters.
idomu, koks bus dukrytes vardas.
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 24, 14:31)
Šios savaitės ketvirtadienis choreografei Ievai Norkūnienei ir jos vyrui šokėjui Adomui Norkūnui įsimins visam gyvenimui. Rugpjūčio 23-iąją pora susilaukė pirmagimės dukters.
Sunku pasirinkti, kai tėvų vardai taip dera tarpusavyje
QUOTE(Ašaka @ 2012 08 24, 18:57)
Sunku pasirinkti, kai tėvų vardai taip dera tarpusavyje
geras pastebejimas
nemažai biblinių vardų tiktų
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 24, 14:31)
Adija.
O siaubeli...
"Paprastai berniukams suteikiamas tėčio vardas, tačiau mes nutarėme pasielgti netradiciškai ir tėčio vardą duoti savo dukrytei, - DELFI pasakojo A. Norkūnas. - Mažylę pavadinome Adija."
DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą. http://pramogos.delf...1#ixzz24wEymFrs
"Paprastai berniukams suteikiamas tėčio vardas, tačiau mes nutarėme pasielgti netradiciškai ir tėčio vardą duoti savo dukrytei, - DELFI pasakojo A. Norkūnas. - Mažylę pavadinome Adija."
DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą. http://pramogos.delf...1#ixzz24wEymFrs
man tai visai nieko, nors adrija būtų gražiau
Aš apie Adelę ar Adeliją pagalvojau
QUOTE(Isila @ 2012 08 30, 12:45)
Aš apie Adelę ar Adeliją pagalvojau
Dar Ada iš normalesnių
o kaip Loreta Sungailienė trečią vaikiuką pavadino?