Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai II

Princesės Dianos brolis 47 metų E. Spenceris ir jo žmona, 39 metų grafienė Spencer susilaukė pirmojo jųdviejų vaiko mergytės, kurią pavadino ledi Charlotte Diane Spencer – velionės sesers garbei.
Atsakyti

Šios savaitės ketvirtadienis choreografei Ievai Norkūnienei ir jos vyrui šokėjui Adomui Norkūnui įsimins visam gyvenimui. Rugpjūčio 23-iąją pora susilaukė pirmagimės dukters.

idomu, koks bus dukrytes vardas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 24, 14:31)
Šios savaitės ketvirtadienis choreografei Ievai Norkūnienei ir jos vyrui šokėjui Adomui Norkūnui įsimins visam gyvenimui. Rugpjūčio 23-iąją pora susilaukė pirmagimės dukters.

Sunku pasirinkti, kai tėvų vardai taip dera tarpusavyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 08 24, 18:57)
Sunku pasirinkti, kai tėvų vardai taip dera tarpusavyje biggrin.gif

geras pastebejimas thumbup.gif
Atsakyti
nemažai biblinių vardų tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 24, 14:31)

Adija.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 08 29, 13:59)

baisu doh.gif
Atsakyti
O siaubeli... doh.gif doh.gif doh.gif

"Paprastai berniukams suteikiamas tėčio vardas, tačiau mes nutarėme pasielgti netradiciškai ir tėčio vardą duoti savo dukrytei, - DELFI pasakojo A. Norkūnas. - Mažylę pavadinome Adija."

DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą. http://pramogos.delf...1#ixzz24wEymFrs
Atsakyti
man tai visai nieko, nors adrija būtų gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš apie Adelę ar Adeliją pagalvojau
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 08 30, 12:45)
Aš apie Adelę ar Adeliją pagalvojau

Dar Ada iš normalesnių g.gif
Atsakyti
o kaip Loreta Sungailienė trečią vaikiuką pavadino?
Atsakyti