Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai II

švedijos princesė pagimdė dukrą, įdomiu kokie penki-septyni vardai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 02 23, 13:16)
švedijos princesė pagimdė dukrą, įdomiu kokie penki-septyni vardai bus g.gif

lotuliukas.gif idomu jais visais ir kviecia vaika ar tik pirmu
Atsakyti
visais niekada nekviečia, paprastai antru, nes pirmas duodamas iš reikalo, pagal tradicijas, bet kiekvienoj karališkoj šeimos vis kitaip matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleva @ 2012 02 22, 14:02)
Nesupratau nori pasakyt ,kad nedrasuma suteikia tevai ?  doh.gif  nesutinku  schmoll.gif

aišku,kad tėvai,bet čia tema ne apie tai.
Atsakyti
Laimoj skaičiau gydytojų Babajanų dukryčių vardus, labai patiko - Melanija (šitas tai iš viso wub.gif ) ir Roberta smile.gif
Atsakyti
mqan melanija tai vienas klaikiausių mergaitiškų vardų wacko.gif roberta priešingai, labai gražus smile.gif

švedijos princesė pavadinta Estelle Silvia Ewa Mary smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 02 24, 19:08)
mqan melanija tai vienas klaikiausių mergaitiškų vardų wacko.gif roberta priešingai, labai gražus smile.gif

Man irgi smile.gif
Atsakyti
Man Melanija taip pat nelabai.. Man asocijuojasi su melu ir mekonijum, kažkodėl...

Šiaip vaikystėje, kieme buvo Melanija.
Atsakyti
Melanija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 02 24, 13:14)
Laimoj skaičiau gydytojų Babajanų dukryčių vardus, labai patiko - Melanija (šitas tai iš viso wub.gif ) ir Roberta smile.gif

o Babajanai vaikų turi blink.gif ir net du rolleyes.gif kokio amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 02 24, 20:48)
o Babajanai vaikų turi  blink.gif ir net  du rolleyes.gif kokio amžiaus?

ČIA straipsnis ar jo ištrauka. Melani (o ne Melanija, bet gal čia trumpina?) 2m. 4 mėn ir Roberta 11 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 25 vasario 2012 - 07:45
QUOTE(Fixa @ 2012 02 25, 07:45)
ČIA straipsnis ar jo ištrauka. Melani (o ne Melanija, bet gal čia trumpina?) 2m. 4 mėn ir Roberta 11 mėn.

nu kaip faina,kažkada skaičiau,kad nelabai jiems gavosi tie vaikai ax.gif o dėl Melani,tai net nežinau g.gif galima LT registruot tiesiog Melani?
Atsakyti