QUOTE(kaleva @ 2012 02 08, 16:09)
Idomu kaip Alana Chošnau pavadins sunu
Dar skaičiau šiandien, kad Bajor ir Sati pagimdė
QUOTE(astarte12 @ 2012 02 08, 16:15)
Dar skaičiau šiandien, kad Bajor ir Sati pagimdė
sati nėščia buvo?
radau kad pavadino sūnų Indra
QUOTE(l'eau @ 2012 02 08, 16:33)
ką aš žinau... Indų dievas lyg yra Indra, ania? bet tai galėjo pritaikyti prie Lietuvos - Indriumi vadinti.
oho, daug naujagimių ypač smagu, kai trečio sūnaus susilaukia
dar ir buvusi daininikė Geltona sūnaus laukia.
QUOTE(l'eau @ 2012 02 08, 17:33)
Bet cia moteriskas vardas ,mano mergyte Indre
QUOTE(kaleva @ 2012 02 08, 16:59)
Bet cia moteriskas vardas ,mano mergyte Indre
na kaip pažiūrėsi, vardas turi dvi reikšmes - vyriškas, vedizme, brahmanizme ir induizme perkūno ir audros, vėliau karo dievas, garbinamas kaip dievų karalius ir moteriškas - trumpinys iš Indraja, rytų aukštaičių nendrė. kaip vyriškas LT aišku neįprastas
QUOTE(l'eau @ 2012 02 08, 18:08)
na kaip pažiūrėsi, vardas turi dvi reikšmes - vyriškas, vedizme, brahmanizme ir induizme perkūno ir audros, vėliau karo dievas, garbinamas kaip dievų karalius ir moteriškas - trumpinys iš Indraja, rytų aukštaičių nendrė. kaip vyriškas LT aišku neįprastas
Nu jo karo dievas mano kitas sunus Arijus reiksme irgi karo dievas { taigi ir kariaujam su juo} dukra Indre bet labai rami
Seip man nepatinka kai vyriskuose varduose buna tokiuos galunes cia tas pats ,kaip sunu pavadint Asta ,Alma ir pan .
Jau geriau butu Indrius Indrajus .
QUOTE(kaleva @ 2012 02 08, 17:57)
1. Nu jo karo dievas mano kitas sunus Arijus reiksme irgi karo dievas { taigi ir kariaujam su juo} dukra Indre bet labai rami
2. cia tas pats ,kaip sunu pavadint Asta ,Alma ir pan .
2. cia tas pats ,kaip sunu pavadint Asta ,Alma ir pan .
1. kuo tai susiję su tema?
2. nelabai tikęs palyginimas, nes indra yra vyriškas vardas, o jūsų minėti moteriški. jogaila, skirgaila ir pan. kuo vyriškiausi vardai
QUOTE(l'eau @ 2012 02 08, 19:40)
1. kuo tai susiję su tema?
2. nelabai tikęs palyginimas, nes indra yra vyriškas vardas, o jūsų minėti moteriški. jogaila, skirgaila ir pan. kuo vyriškiausi vardai
Nu gal ir niekuo
1 Indra berniukui man negrazu... ,prisiminiau mergina tokiu vardu tokia grazi buvo
2 nu man Lietuvoj neiprasta toki varda berno girdet butu
QUOTE(kaleva @ 2012 02 08, 16:09)
Kazkokie pletkai sklando, kad Augustas Alanas
RAšytoja L. S. Černiauskaitė turi sūneliuką Simoną.
QUOTE(kaleva @ 2012 02 08, 17:09)
Turi, ar ruošiasi turėti? Kas ta laimingoji? Kažko nežinau,,,,,
O dėl Indros tai kažkaip buvau isitikinusi kad LT vyriški vardai turi galūnę -s.
Šiaip ar taip išgirdusi tik vardą pagalvočiau, kad tai mergaitė.