Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai II

QUOTE(Dzenete @ 2012 01 19, 21:16)
O anglas ne Andžela ištarų perskaites?

kakoj skirtum? g.gif kaip perskaitytų Tuvalu pilietis, perujietis ar Lesoto gyventojas?
Atsakyti
tiesiog faktas toks, kad esu nekatrą girdėjusi ar skaičiusi tokia tėvų argumentacija.
"Kai mano vaikas užaugs bus pasaulinio lygio žmogus, todėl ir vardą duodame tokį, kad visame pasaulyje būtų suprantama"
Apie tokius vardus mano nuomonė yra visai kitokia tik cituoju šaltinį (jei gerai pamenu vienos forumietės)
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 01 20, 16:20)
tiesiog faktas toks, kad esu nekatrą girdėjusi ar skaičiusi tokia tėvų argumentacija.
"Kai mano vaikas užaugs bus pasaulinio lygio žmogus, todėl ir vardą duodame tokį, kad visame pasaulyje būtų suprantama"
Apie tokius vardus mano nuomonė yra visai kitokia tik cituoju šaltinį (jei gerai pamenu vienos forumietės)

supratau smile.gif
Atsakyti
Šiandien per vieną rusų TV rodė šeimynėlę, kur vaikų vardai Caras, Valdovas, Karalius, Žvaigždė, Nuostabioji Gražuolė (kitų nepamenų iš viso 15 ) tėvų argumentas "tokius vardus parinkome, nes vardas nulemia likimą ir koks vardas tuom tas vaikas ir taps" paklausus, o kas bus jei Caras bus paprastas darbininkas, atsakė "taip nebus" doh.gif
Atsakyti
Žavinga, kai tėveliai taip gerai mano apie savo vaikus, ir koks nelygis būtų Karaliui gatves šiuoti ar batus taisyti.
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2012 01 18, 17:07)
Neatspėjot  tongue.gif  Nsprendė pavadinti Angela  rolleyes.gif

lotuliukas.gif ir ismasto zmones vardu tokiu idomiu

QUOTE(Dzenete @ 2012 01 21, 10:24)
Žavinga, kai tėveliai taip gerai mano apie savo vaikus, ir koks nelygis būtų Karaliui gatves šiuoti ar batus taisyti.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šarūnui Jasikevičiui gimė sūnus Šarūnas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2012 01 26, 15:41)
Šarūnui Jasikevičiui gimė sūnus Šarūnas rolleyes.gif

jau? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 07, 13:46)
man ir RApolas toj pačioj gretoj su Anupru... ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Stikliukė @ 2011 03 19, 20:37)
Ramūno Vyšniausko ,,Vyšniuko" sūnus- Ąžuolas thumbup.gif man tai labai gražus vardas, o jei sūnus paveldėjo tokį stotą kaip tėvas ir senelis, tai jam šis vardas puikiai tiks thumbup.gif tik gaunasi įdomus derinys su pavarde- ąžuolas ir vyšnia hihihi.gif

Azuolas tai gerai, bet Azuolas Vysniauskas g.gif
Atsakyti
Jo, Azuolas Vysniauskas tai originaliai biggrin.gif
Atsakyti
R. Downeu Jr. sūnų pavadino Exton Elias Downey.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 02 08, 11:48)
R. Downeu Jr. sūnų pavadino Exton Elias Downey.

Smagu girdeti, kad ne visos uzsienio izymybes vaikus vadina spalvomis ar skaiciais biggrin.gif
Atsakyti