Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai II

QUOTE(Nireglina @ 2011 11 21, 20:02)
Kažkodėl maniau, kad Skambinai vaiką pavadins "stipriu" vardu, o išrinko...  doh.gif  Sorry, jei įžeidžiau Majų mamas.

as irgi taip maniau doh.gif dauguma cia is ju tikejosi kazko "stipresnio" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2011 11 23, 14:06)
as irgi taip maniau doh.gif dauguma cia is ju tikejosi kazko "stipresnio" smile.gif

Nu siuo klausimu Zvonke-Bunke "perspjove" Sambine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 11 24, 12:27)
Nu siuo klausimu Zvonke-Bunke "perspjove" Sambine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gincytinas reikalas ax.gif Yra kam nepatinka "-ajai", o man nepatinka kai gale
"-tupas".
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2011 11 24, 13:48)
Gincytinas reikalas  ax.gif Yra kam nepatinka  "-ajai", o man nepatinka kai gale
  "-tupas".

Oj geriau jau -ajai ,nei - tupas blush2.gif bet seip nei tie ,nei tie nepatinka blush2.gif
Atsakyti
kristupas nei skystaliuklai visada geriau cool.gif
Atsakyti
Aistė Jasaitytė antro leliuko laukiasi
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2011 11 24, 13:48)
Gincytinas reikalas  ax.gif Yra kam nepatinka  "-ajai", o man nepatinka kai gale
  "-tupas".

Dar nors vieną vardą parasykite su tokia galune
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 11 24, 18:59)
Aistė Jasaitytė antro leliuko laukiasi

Kaip smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 11 24, 19:14)
Dar nors vieną vardą parasykite su tokia galune

man majus l.grazus vardas ir tikrai grazi prasme ir graziau nei kristupas..nes kristupas asocijuojasi su zodziu kristi......
Atsakyti
Jo, jo, Majus žymiai gražiau, berniukui ypač tinka duoti moterišką deivės (graikų/romėnų atgimimo ir vaisingumo deivės, Hermio motinos, ar indų iliuzijos deivės) vardą, arba vardą, reiškiantį Pietų Amerikos tautos, majų, pavadinimą. O Kristoforas (lietuviška forma Kristupas) - viso labo kažkokio Vilniaus šventasis globėjas, ir jo vardas reiškia "Kristaus nešėjas". Kas tas Kristus - turbūt kažkoks obuolys krituolis (nuo žodžio "kristi")? Ai, jo, gyventojų surašymas rodo, kad absoliuti dauguma mūsų tautiečių yra krikščionys, bet kam tai rūpi? Kam tos asociacijos su Kristaus vardu?
Atsakyti
QUOTE(tarifadream @ 2011 11 24, 20:48)
man majus l.grazus vardas ir tikrai grazi prasme ir graziau nei kristupas..nes kristupas asocijuojasi su zodziu kristi......

Kiekvienam skirtingos asociacijos kyla.Priklauso nuo daug ,su kiekvieno gyvenimu susijusių įvykių. mirksiukas.gif

Man Majus asocijuoja su Majais (senovine indėnų gentimi),ar Karlu Majumi (rašytojas,parašęs "Vinetu" smile.gif
Papildyta:
Ašaka drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Pagal žmogų ir asociacijos mirksiukas.gif
P.s. nieko įžeisti nenorėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 11 25, 22:41)
Jo, jo, Majus žymiai gražiau, berniukui ypač tinka duoti moterišką deivės (graikų/romėnų atgimimo ir vaisingumo deivės, Hermio motinos, ar indų iliuzijos deivės) vardą, arba vardą, reiškiantį Pietų Amerikos tautos, majų, pavadinimą. O Kristoforas (lietuviška forma Kristupas) - viso labo kažkokio Vilniaus šventasis globėjas, ir jo vardas reiškia "Kristaus nešėjas". Kas tas Kristus - turbūt kažkoks obuolys krituolis (nuo žodžio "kristi")? Ai, jo, gyventojų surašymas rodo, kad absoliuti dauguma mūsų tautiečių yra krikščionys, bet kam tai rūpi? Kam tos asociacijos su Kristaus vardu?

kiekvienam savo, kaip kam asociacijos....... sunki prasme vardo Kristupas. Man Majus graziau bet kokiu atveju, Jums Kristupas - tuom Jus ir sveikinu ir ties cia baigiu, i diskusija nesiveliu.....kiekvienam savo......
p.s. krikscionybe labiausiai paplitusi tikejimo forma pasaulyje, nenuostabu, kad gyventoju surasymas atskleide sia tiesa........zinant LT istorija, nereiktu net surasymo statistiniu duomenu zinoti.....
Tuo tarpu, Dziaugiuosi, Jusu ziniomis del vardu, matyt naudinga info diskusijose:) sekmes Jums.....
Atsakyti