Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vaikų vardai II

QUOTE(Beža @ 2011 11 18, 10:56)
O kuo jau Majus nerimtas? g.gif

siaip rimtas, jei pagal prasme:))) ir grazus man, ir karina su saulium man l.faini:))) bet rimtas mano ausiai skamba, kaip bernardas, sofija, zygimantas, barbora...juk kiekvienam savaip..bet majus l.mielai ausiai:))))
Atsakyti
maniau kad bent skambinai turi fool.gif ir nepasiduos skystaliukų -ajų -ojų ir pan. manijai. deja, klydau. bus į porą marinos bui ešlei biggrin.gif va iš kandelio tai kažkaip nesitikėjau tokio gražaus ir originalaus vardo, maniau bus kokia nuvalkiota kamilė, augustė ar emilija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 21, 17:22)
maniau kad bent skambinai turi fool.gif ir nepasiduos skystaliukų -ajų -ojų ir pan. manijai. deja, klydau. bus į porą marinos bui ešlei biggrin.gif va iš kandelio tai kažkaip nesitikėjau tokio gražaus ir originalaus vardo, maniau bus kokia nuvalkiota kamilė, augustė ar emilija rolleyes.gif

siaip tai Esle turi man atrodo ta kita pupyte. Skaite ar kaip ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 11 21, 16:40)
siaip tai Esle turi man atrodo ta kita pupyte. Skaite ar kaip ten  smile.gif

skaistės dukra patricija
Atsakyti
tai tikrai Majus?
Papildyta:
kažin ar Smilgevičiūtė jau pavadino unsure.gif
Atsakyti
tikrai, deja rolleyes.gif smilgevičiūtės berniukas dar be vardo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 21, 16:22)

drinks_cheers.gif Pritariu. Kažkodėl maniau, kad Skambinai vaiką pavadins "stipriu" vardu, o išrinko... doh.gif Sorry, jei įžeidžiau Majų mamas.
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 11 18, 10:56)
O kuo jau Majus nerimtas? g.gif

Nerimta berniuką pavadinti vaisingumo deivės vardu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 11 21, 20:43)
Nerimta berniuką pavadinti vaisingumo deivės vardu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garnier @ 2011 11 22, 11:34)

Majus, kiek zinau, kildinamas iš sen. romėnų pavasario deivės vardo “Maja”, plius kazkur skaiciau, kad Maja yra gamtos derlingumo deive, dar kildinama nuo lotynu zodzio daugiau....... Na prasme tai tikrai rimta
Atsakyti
QUOTE(tarifadream @ 2011 11 22, 12:32)
Majus, kiek zinau, kildinamas iš sen. romėnų pavasario deivės vardo “Maja”, plius kazkur skaiciau, kad Maja yra gamtos derlingumo deive, dar kildinama nuo lotynu zodzio daugiau....... Na prasme tai tikrai rimta

Prasmė rimta, bet tinkama moteriai: mitologijoje derlingumas = vaisingumas. Tiesa, nereikėtų tikėti viskuo, ką rašo žurnalistai. Gal Skambinai davė šį vardą, siedami su majų tauta, ar induistų deive Maja. Kaip ten bebūtų, keistas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 21, 17:22)
va iš kandelio tai kažkaip nesitikėjau tokio gražaus ir originalaus vardo, maniau bus kokia nuvalkiota kamilė, augustė ar emilija rolleyes.gif

Ditė Kandelytė man nelabai skamba, nors pats vardas visai nieko.

O Majus Skambinas doh.gif
Atsakyti