Kadangi praita tema užsibaigė, o padiskutuoti ir aptarti "žvaigždūnų" vaikučių vardus gan įdomu, sukuriu kitą temą.
Gal jau kas nugirdo kaip pavadino savo atžalėles Mantas ir Inga Jankauskaitė?
QUOTE(GiedrėM @ 2011 02 19, 13:00)
QUOTE(Ramunita @ 2011 02 19, 19:03)
ale kada ji spėjo tą ketvirtą vaiką pasigimdyt. Šian net akys išsoko,kai pamačiau,bet šiiap visų jos vaikų vardai norma
O idomu pirmu triju vaiku kokie vardai?
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 03, 16:18)
Gabrielė, Patricija ir Lėja.
QUOTE(Ende @ 2011 03 03, 18:04)
Visai nieko gal, tik jei jau derinti, tai Lėja neįsipaišo man čia.
QUOTE(MrsRAT @ 2011 03 05, 09:50)
Visai nieko gal, tik jei jau derinti, tai Lėja neįsipaišo man čia.
kokia augustė labiau tiktų
Žmonėse skaičiau, neva P. Kruz ir Bardemas sūnų pavadino Leo.
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 03, 17:18)
QUOTE(Ende @ 2011 03 03, 18:04)
Aš tai kažkaip supratau, kad žmogus klausia kokie Baukutės vaikų vardai? O gal ne?
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 06, 17:19)
Aš tai kažkaip supratau, kad žmogus klausia kokie Baukutės vaikų vardai? O gal ne?
ugis kalbėjom apie ex Veselienės Timotiejų ir apie pirmųjų 3jų vaikų vardus,kad jie normalūs,tai jei po teiginiu,kad pirmųjų veselienės vaikų vardai normalūs parašė klausimą kokie jie-tai turbūt apie Veselienę klausia Beje,Baukutės tik anupras toks nu o visi kiti normalūs
QUOTE(Ramunita @ 2011 03 07, 12:32)
Beje,Baukutės tik anupras toks nu o visi kiti normalūs
man ir RApolas toj pačioj gretoj su Anupru...
QUOTE(Ramunita @ 2011 03 07, 13:32)
ugis kalbėjom apie ex Veselienės Timotiejų ir apie pirmųjų 3jų vaikų vardus,kad jie normalūs,tai jei po teiginiu,kad pirmųjų veselienės vaikų vardai normalūs parašė klausimą kokie jie-tai turbūt apie Veselienę klausia
Pirmų dviejų ex-Veselienės vaikų vardų (Gabrielė ir Patricija) bendraautorius kitas nei kitų dviejų (Lėja ir Timotiejus).
QUOTE(Ramunita @ 2011 03 07, 12:32)
ugis kalbėjom apie ex Veselienės Timotiejų ir apie pirmųjų 3jų vaikų vardus,kad jie normalūs,tai jei po teiginiu,kad pirmųjų veselienės vaikų vardai normalūs parašė klausimą kokie jie-tai turbūt apie Veselienę klausia Beje,Baukutės tik anupras toks nu o visi kiti normalūs
QUOTE(GiedrėM @ 2011 03 09, 15:17)
Pirmų dviejų ex-Veselienės vaikų vardų (Gabrielė ir Patricija) bendraautorius kitas nei kitų dviejų (Lėja ir Timotiejus).
Taip taip apie ex Veseliene klausiau Kaip suprantu pirmos dvi dukros Veselio,o Leja ir Timotiejus nuo antro vyro,kuris pastorius,tai ir vardai biblijiniai
Ramūno Vyšniausko ,,Vyšniuko" sūnus- Ąžuolas man tai labai gražus vardas, o jei sūnus paveldėjo tokį stotą kaip tėvas ir senelis, tai jam šis vardas puikiai tiks tik gaunasi įdomus derinys su pavarde- ąžuolas ir vyšnia