Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

oho kokios nuotraukos wub.gif agrastuke, dalyja, nuostabu wub.gif

jau atrodo kazko pramokau, visai neblogai gaunas, paziuriu i jusu darbus ir vel noris sleptis doh.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 18:31)
nusipirkau ta belaidi pulteli, bet pasijutau visiska kvaisa, nes nesuprantu, kaip priverst ji veikt biggrin.gif ka reik daryt?smile.gif

Sveiki gal dar kas is senbuviu mane prisimena blush2.gif turiu pulta ir as pas man 450 tai labai paprasta drive mode -self timer ir psio,nors iskart as irgi buvau supanikavus kad neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 02 28, 21:40)
Sveiki gal dar kas is senbuviu mane prisimena  blush2.gif turiu pulta ir as pas man 450 tai labai paprasta drive mode -self timer ir  psio,nors iskart as irgi buvau supanikavus kad neveikia  doh.gif

tai va, kad ziuriu, kai xxxD, tai nera problemu biggrin.gif o pas mane vienu x maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 22:42)
tai va, kad ziuriu, kai xxxD, tai nera problemu biggrin.gif o pas mane vienu x maziau biggrin.gif

O kai pirkot buvo jusu modeliukas irasytas?o gal tikrai batarke
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 02 28, 21:46)
O kai pirkot buvo jusu modeliukas irasytas?o gal tikrai batarke

aga, buvo
Atsakyti
Laba ,

Pavėluoti sveikinimai Akashai happybday.gif

Frederika - sveikatos visiem sad.gif

Aš nieko nebespėju...

Šaunuolės merginos ,puikiai tvarkotės su portretais bigsmile.gif

Atsiskaitau su penktos grupės tęsiniu.... atsiprašau,kad taip uždelsiau blush2.gif
user posted image

Yvette,tau eilė .Finišuojam.

Ir dar,tai gali būti ir dainos interpretacija ... va šitos smile.gif ...nors šitam žaidime ir nedalyvauju ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 28 vasario 2011 - 21:57
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 22:55)
Atsiskaitau su penktos grupės tęsiniu.... atsiprašau,kad taip uždelsiau  blush2.gif
user posted image

Ir dar,tai gali būti ir dainos interpretacija ... va šitos   smile.gif ...nors šitam žaidime ir nedalyvauju ...

Eina sau koks superinis kadras thumbup.gif ir mano galva, labai tinka tai dainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 20:49)

Pas mani irgi vienas 0 mirksiukas.gif, bet kažkaip išsiaiškinau biggrin.gif Nereikėjo man nieko ant fotiko nustatinėt. Gal tu nufotkink savo pultelį, gal toks ir pas mane, tai papasakočiau smile.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 20:55)
Laba ,

Atsiskaitau su penktos grupės tęsiniu.... atsiprašau,kad taip uždelsiau  blush2.gif

biggrin.gif Nu man laaaaabai patinka, gera vieta, ta šuns būda... lotuliukas.gif O jau daiktų kokia galybė, bus iš ko rinktis thumbup.gif

Agrastuke, patiko portretukas, gal kiek ryškumo akims trūksta, gal fonas būtų gerai švelnesnis, man jis čia per stiprus blush2.gif
Atsakyti
Agrastuke, patinka thumbup.gif

Superinis pratęsimas, Mustachio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mustachio ir tu, ir TB nerealus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 28, 22:24)
Pas mani irgi vienas 0  mirksiukas.gif, bet kažkaip išsiaiškinau  biggrin.gif Nereikėjo man nieko ant fotiko nustatinėt. Gal tu nufotkink savo pultelį, gal toks ir pas mane, tai papasakočiau  smile.gif

tai as pirma batarke pasikeisiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 22:55)

čia tai beeeent. Rodai mažai foto, bet liuksiškai smile.gif Reikės pasukti galvą.

Atsakyti