oho kokios nuotraukos agrastuke, dalyja, nuostabu
jau atrodo kazko pramokau, visai neblogai gaunas, paziuriu i jusu darbus ir vel noris sleptis
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 18:31)
nusipirkau ta belaidi pulteli, bet pasijutau visiska kvaisa, nes nesuprantu, kaip priverst ji veikt ka reik daryt?
Sveiki gal dar kas is senbuviu mane prisimena turiu pulta ir as pas man 450 tai labai paprasta drive mode -self timer ir psio,nors iskart as irgi buvau supanikavus kad neveikia
QUOTE(almara @ 2011 02 28, 21:40)
Sveiki gal dar kas is senbuviu mane prisimena turiu pulta ir as pas man 450 tai labai paprasta drive mode -self timer ir psio,nors iskart as irgi buvau supanikavus kad neveikia
tai va, kad ziuriu, kai xxxD, tai nera problemu o pas mane vienu x maziau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 22:42)
tai va, kad ziuriu, kai xxxD, tai nera problemu o pas mane vienu x maziau
O kai pirkot buvo jusu modeliukas irasytas?o gal tikrai batarke
QUOTE(almara @ 2011 02 28, 21:46)
O kai pirkot buvo jusu modeliukas irasytas?o gal tikrai batarke
aga, buvo
Laba ,
Pavėluoti sveikinimai Akashai
Frederika - sveikatos visiem
Aš nieko nebespėju...
Šaunuolės merginos ,puikiai tvarkotės su portretais
Atsiskaitau su penktos grupės tęsiniu.... atsiprašau,kad taip uždelsiau
Yvette,tau eilė .Finišuojam.
Ir dar,tai gali būti ir dainos interpretacija ... va šitos ...nors šitam žaidime ir nedalyvauju ...
Pavėluoti sveikinimai Akashai
Frederika - sveikatos visiem
Aš nieko nebespėju...
Šaunuolės merginos ,puikiai tvarkotės su portretais
Ir dar,tai gali būti ir dainos interpretacija ... va šitos ...nors šitam žaidime ir nedalyvauju ...
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 22:55)
Eina sau koks superinis kadras ir mano galva, labai tinka tai dainai
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 20:49)
aga, buvo
Pas mani irgi vienas 0 , bet kažkaip išsiaiškinau Nereikėjo man nieko ant fotiko nustatinėt. Gal tu nufotkink savo pultelį, gal toks ir pas mane, tai papasakočiau
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 28, 20:55)
Nu man laaaaabai patinka, gera vieta, ta šuns būda... O jau daiktų kokia galybė, bus iš ko rinktis
Agrastuke, patiko portretukas, gal kiek ryškumo akims trūksta, gal fonas būtų gerai švelnesnis, man jis čia per stiprus
Agrastuke, patinka
Superinis pratęsimas, Mustachio
Superinis pratęsimas, Mustachio
Mustachio ir tu, ir TB nerealus
QUOTE(Alexso @ 2011 02 28, 22:24)
Pas mani irgi vienas 0 , bet kažkaip išsiaiškinau Nereikėjo man nieko ant fotiko nustatinėt. Gal tu nufotkink savo pultelį, gal toks ir pas mane, tai papasakočiau
tai as pirma batarke pasikeisiu