Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 27, 22:38)
Mano pratęsimas pirmai grupei smile.gif Laukiu Jūsų nuomonės. Labai baisu, nes aš vis su maistu, o čia jau kitokia nuotrauka biggrin.gif

user posted image

O jeee,mano eile biggrin.gif
Nr.8
user posted image

Toliau kaip suprantu Frederikos eile ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 28 vasario 2011 - 16:07
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 28, 14:52)
sunkus, blenda per maža, nes objektyvas skirtas FF matricai, ir šiaip- kokybė nuotraukų netenkino.. kadangi turėjau 50-tuką, tai su ta sigma net nefotkinau, nes kokybė ryškiai skirėsi.. tai geriau jau kojom su 50-tuku zoomint ir turėt geresnę kokybę bei šviesesnį objektyvą, nei fotkint su 24-70mm F2.8, bet čia tik mano tokie įspūdžiai, tau gal patiks wink.gif

Aisku... pabandysiu, jei nepatiks manau be nuostolio parduot galiu blush2.gif as su 50-tuku netelpu namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 02 28, 16:05)
Aisku... pabandysiu, jei nepatiks manau be nuostolio parduot galiu  blush2.gif as su 50-tuku netelpu namie  doh.gif

tai vat, man didžiausias minusas, kad aš ir su 24 mm pas save namie netilpdavau kiek man reikia lotuliukas.gif tai ieškausi dabar plačiakampio kokio būtent namuose kad galėčiau fotkint, buitinėm fotkėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 02 28, 17:04)

thumbup.gif labai smagiai!

savaitgali kankinau savo modeli, kankinau kol saule nusileido ir privargo.. smile.gif

atnesu kritikai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 28, 17:30)

man patinka apšvietimas ir šiaip mielai žiūrisi, tik ta užtraukta rankovė nei šiokia , nei tokia 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau ta belaidi pulteli, bet pasijutau visiska kvaisa, nes nesuprantu, kaip priverst ji veikt biggrin.gif ka reik daryt?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 17:31)
nusipirkau ta belaidi pulteli, bet pasijutau visiska kvaisa, nes nesuprantu, kaip priverst ji veikt biggrin.gif ka reik daryt?smile.gif

nueik į BULB laugh.gif

Kol suradau kaip doh.gif Ten kur tie selftime ar kaip ten, kur rodžiau neseniai vienai paveiksliukus. rasi tarp tų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 28 vasario 2011 - 17:36
Brumbrumai, per skelbimus pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 28, 17:33)
nueik į BULB laugh.gif

Kol suradau kaip  doh.gif  Ten kur tie selftime ar kaip ten, kur rodžiau neseniai vienai paveiksliukus. rasi tarp tų.

hmmm.. na, pas mane bulb tai prie islaikymo. ten kai nori bile kokio ilgio islaikyma padaryt.. o prie self timer tai nieko tokio ner.. beje, pas mane CANON
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 02 28, 17:34)
Brumbrumai, per skelbimus pirkai?

per ebay..

jauciu, kad bloga koki nusipirkau. ar man netinkanti. arba visai nesuprantu nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 28 vasario 2011 - 18:01
Nr.8
user posted image

Toliau kaip suprantu Frederikos eile ax.gif

Jap mano. Tik greit nepadarysiu verysad.gif , sirgo visa šeima, aš vis laikiaus, laikkiaus...ale prigriebė ir mane.Mačiau jau flickre, būtų gerai, kad įkeltum į diskusijas.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 18:57)
hmmm.. na, pas mane bulb tai prie islaikymo. ten kai nori bile kokio ilgio islaikyma padaryt.. o prie self timer tai nieko tokio ner.. beje, pas mane CANON
Papildyta:

per ebay..
jauciu, kad bloga koki nusipirkau. ar man netinkanti. arba visai nesuprantu nieko biggrin.gif

Pas mane prie valdymo mygtukų yra - Drive mode - self timer.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 28, 18:31)

Reikia pačiame fotike nustatyt mirksiukas.gif Kiek pamenu tavo Canon, tai negaliu konkrečiai pasakyt. O pas Nikona yra išorėj toks myktukas. Paspaudi ir sukinėji wink.gif

Perskaičiau paskutine užbaigtą jūsų temukę ir negaliu pasidžiaugt mūsų mokinukėmis. Labai jau man Vanillos akys sitrigo wink.gif

Norėtau ir aš pasimokyt taip kaip jūs mokinatės ax.gif Gal katrai trūksta modeliuko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 27, 22:46)

nebespejau pamatyt...gaila smile.gif

QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 27, 23:38)
Mano pratęsimas pirmai grupei smile.gif

man tai nei seselis cia nemaiso, nei balionas pasislepes, man maiso sniego melsvumas, taisyciau smile.gif
o visa kita liukas wink.gif

QUOTE(gotte @ 2011 02 28, 00:32)
Liabu

O šiandien dedu kritikai ...gal ir nėra gėlės

man antra ir trecia labai patiko, saunuole ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 02 28, 10:30)
Zirzilja, kritikuot portretukus sekasi lengviau, nei pačiai juos gaminti biggrin.gif ...na bet nieko, patirtis ir sugebėjimai su laiku ateina mirksiukas.gif labai lauksiu tavo užduotėlių ir tikiuosi, kad ten matysis patobulėjimas. Beje, tavo pyragas skaniai atrodo, jau kelintas maisto darbelis ir gana neprastai pavykęs...žiū gal maisto sritis bus tavo arkliukas  bigsmile.gif

siaip as jauciu, kad mano arkliukas geles, stabai ir puodeliai lotuliukas.gif
o del portretu tai as nezinau, manes kolkas tai nekabina smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 02 28, 11:23)
Savaitgali pagaliau ir man nuskilo rasti laiko ir truputi pažaisti su fotoaparatu smile.gif
dedu ir laukiu kritikos, nuomonių

oi, kokia grazi foto, man niekas nemaiso, ir net netureciau minties karpyt, labai graziai man tie laptai cia smile.gif tik va spalvas siek tiek pareguliuociau, na kad veido oda butu naturalesne rolleyes.gif siaip tai labai patiko smile.gif

Nr.8
:

nagi saunuole thumbup.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 02 28, 17:30)

savaitgali kankinau savo modeli, kankinau kol saule nusileido ir privargo.. smile.gif
]

man ta rankove labai kliuna, jeigu jos cia nebutu, tai labai butu liuks portretukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 28 vasario 2011 - 19:22