Vanilla, as manau tavo beda yra tame, kad tu mums pateiki blogiausias foto kodel sios nerodei? man sioji patinka
https://lh6.googleus...of IMGP8232.JPG
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 17:16)
Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.
as stengsiuos...
Ausinu burna kaip koks kritikas pati fotografuoti nemokedama...
prisisnekejau, dabar bijau deti... Kol kas nepatinka ka nufotkinu...
Ačiū už komentarus, kam užkliūna mano raganaitė taip ten sepija juodinta reik vėl imt fotiką, o tik paskutiniu metu skaitau, skaitau, skaitau... knygas internetą nemoku komentuot, bet matau yra gražių nuotraukų, yra ir nelabai mano nepatyrusiomis akimis bet kas neklysta, manau ir šampano neragauja kritika yra gėris
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 15:41)
Vanilla, as manau tavo beda yra tame, kad tu mums pateiki blogiausias foto kodel sios nerodei? man sioji patinka
nezinau
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 17:32)
tai kad toj nuotraukoj esu as tai ten save ir daziau pati
Malonu susipazinti
Tada nuostabus autoportretai
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 17:35)
i kritika isties per jautriai reaguoju, bet tik todel, kad noris pagaliau padaryt kazka, kas sulauktu ne tik kritikos, bet ir pagyrimu, kas patiktu ne tik man, bet ir kiti pamatytu kazka grazaus o tai vis dedu, dedu, o nieks negereja nors tikrai stengiuos ok, vel suimu save i rankas, bandysiu toliau
O tu slapuke ne viska rodai
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 15:49)
mmmm man irgi patinka jos nuotraukos
Pritariu Zirzilijai, ir dar patarčiau dėti didesnius kadrus, nes buvau tavo bloge ir įdėta Zirzilijos neužkliuvo gerąja prasme, nes nepasididinau
Man tiesiog liežuvis niežti Vanila Nesijautrink taip . Gal aš ir neišmintinga, kažkokia nuolat besikabinėjanti kalė (gali man keršyti), bet pasakysiu, kad reikia ne tik dirbti ir tikėti savimi, bet reikia patikėti ir kitais daugiau akių yra lygu daugiau akių Nu negali kardinaliai išsiskirti nuomonės tokiuose paprastuose portretuose. Kodėl toji apkalbėtoji VV visiems patinka? Juk niekas nesako "skonio reikalas". Gal ir skonio, bet neprikibsi.
Aš tai tai spaudžiu ranką už kantrybę ir apskritai gerąja prasme žaviuosi, kad turi tiek užsispyrimo Pastebėk ne tik neigiamą, bet ir teigiamą, ne kartą sakiau, kad tu gali
Man tiesiog liežuvis niežti Vanila Nesijautrink taip . Gal aš ir neišmintinga, kažkokia nuolat besikabinėjanti kalė (gali man keršyti), bet pasakysiu, kad reikia ne tik dirbti ir tikėti savimi, bet reikia patikėti ir kitais daugiau akių yra lygu daugiau akių Nu negali kardinaliai išsiskirti nuomonės tokiuose paprastuose portretuose. Kodėl toji apkalbėtoji VV visiems patinka? Juk niekas nesako "skonio reikalas". Gal ir skonio, bet neprikibsi.
Aš tai tai spaudžiu ranką už kantrybę ir apskritai gerąja prasme žaviuosi, kad turi tiek užsispyrimo Pastebėk ne tik neigiamą, bet ir teigiamą, ne kartą sakiau, kad tu gali
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 08, 12:13)
Sveikinu isigijus 50-tuka! Puikios nuotraukos, o ypac man 5-oji
I kursus pavelavau uzsireginti, bet lb noreciau pabandyti. O tu keliausi?
Erse, labai mielos ir jaukios nuptraukos. O makiazo nesimato, tik vos akytes paryskintos, super!
I kursus pavelavau uzsireginti, bet lb noreciau pabandyti. O tu keliausi?
Erse, labai mielos ir jaukios nuptraukos. O makiazo nesimato, tik vos akytes paryskintos, super!
Aha gavau dovanu, tai galvoju gal is SM kas kartu eis
Va ka heliosas isdarineja
QUOTE(Ievukis @ 2011 03 08, 16:15)
Nuostabu!! koks F? man klausimas iskilo, kodel fonas atrodo lyg suktusi ratu?