Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vanilla, as manau tavo beda yra tame, kad tu mums pateiki blogiausias foto biggrin.gif kodel sios nerodei? man sioji patinka rolleyes.gif

https://lh6.googleus...of IMGP8232.JPG
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 17:16)
Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.

pioneer.gif as stengsiuos...
Ausinu burna kaip koks kritikas pati fotografuoti nemokedama... blush2.gif
prisisnekejau, dabar bijau deti... doh.gif Kol kas nepatinka ka nufotkinu...
Atsakyti
Ačiū už komentarus, kam užkliūna mano raganaitė thumbup.gif taip ten sepija juodinta biggrin.gif reik vėl imt fotiką, o tik paskutiniu metu skaitau, skaitau, skaitau... knygas internetą biggrin.gif nemoku komentuot, bet matau yra gražių nuotraukų, yra ir nelabai mano nepatyrusiomis akimis 4u.gif bet kas neklysta, manau ir šampano neragauja 4u.gif kritika yra gėris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 08 kovo 2011 - 15:45
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 15:41)
Vanilla, as manau tavo beda yra tame, kad tu mums pateiki blogiausias foto biggrin.gif kodel sios nerodei? man sioji patinka rolleyes.gif

https://lh6.googleus...of IMGP8232.JPG

blush2.gif nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 17:32)
tai kad toj nuotraukoj esu as biggrin.gif tai ten save ir daziau pati  biggrin.gif

Malonu susipazinti bigsmile.gif
Tada nuostabus autoportretai biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 17:35)
i kritika isties per jautriai reaguoju, bet tik todel, kad noris pagaliau padaryt kazka, kas sulauktu ne tik kritikos, bet ir pagyrimu, kas patiktu ne tik man, bet ir kiti pamatytu kazka grazaus  tongue.gif  o tai vis dedu, dedu, o nieks negereja biggrin.gif nors tikrai stengiuos  doh.gif  biggrin.gif ok, vel suimu save i rankas, bandysiu toliau  photo.gif

O tu slapuke mirksiukas.gif ne viska rodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 15:49)

mmmm wub.gif man irgi patinka jos nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Pritariu Zirzilijai, ir dar patarčiau dėti didesnius kadrus, nes buvau tavo bloge ir įdėta Zirzilijos neužkliuvo gerąja prasme, nes nepasididinau smile.gif

Man tiesiog liežuvis niežti biggrin.gif Vanila Nesijautrink taip 4u.gif . Gal aš ir neišmintinga, kažkokia nuolat besikabinėjanti kalė (gali man keršyti), bet pasakysiu, kad reikia ne tik dirbti ir tikėti savimi, bet reikia patikėti ir kitais smile.gif daugiau akių yra lygu daugiau akių smile.gif Nu negali kardinaliai išsiskirti nuomonės tokiuose paprastuose portretuose. Kodėl toji apkalbėtoji VV visiems patinka? Juk niekas nesako "skonio reikalas". Gal ir skonio, bet neprikibsi.
Aš tai tai spaudžiu ranką už kantrybę ir apskritai gerąja prasme žaviuosi, kad turi tiek užsispyrimo 4u.gif Pastebėk ne tik neigiamą, bet ir teigiamą, ne kartą sakiau, kad tu gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 16:01
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 08, 12:13)
Sveikinu isigijus 50-tuka! Puikios nuotraukos, o ypac man 5-oji wub.gif

I kursus pavelavau uzsireginti, bet lb noreciau pabandyti. O tu keliausi?

Erse, labai mielos ir jaukios nuptraukos. O makiazo nesimato, tik vos akytes paryskintos, super! bigsmile.gif

Aha gavau dovanu, tai galvoju gal is SM kas kartu eis smile.gif
Atsakyti
Va ka heliosas isdarineja wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 03 08, 16:15)
Va ka heliosas isdarineja wub.gif

user posted image

user posted image

Nuostabu!! koks F? man klausimas iskilo, kodel fonas atrodo lyg suktusi ratu?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti