Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2011 02 28, 09:21)

o koks apšvietimas čia naudotas? ax.gif labai gražiai užduotis atlikai ax.gif

Pietinis langas. Normalus, ne iki žemės, bet labai saulėta buvo. Modeliukas pusiau šonu į langą.

QUOTE(gotte @ 2011 02 28, 09:30)
Labas rytelis
Man pati pačiausia antra foto, tik kiek trukdo saulutė ar kas ten ant peties krašto...na tas kampas...o šiaip foto man superinė  bigsmile.gif
dėkui už komentarą  4u.gif

Ačiū, man saulutė netrukdo, kaip tik patinka bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 28, 09:33)
Kiek daug entuziazmo ir kiek daug foto paskutiniuose psl  smile.gif

Ačiū, auksas tu 4u.gif
Po šios sesijos atsirado galybė modeliukų, norinčių pasifotografuoti. Reikės konkursą skelbti lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgali pagaliau ir man nuskilo rasti laiko ir truputi pažaisti su fotoaparatu smile.gif
dedu ir laukiu kritikos, nuomonių
user posted image
dar truputi dvejoju del spalvinio varinato tai ydomios nuomones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 28 vasario 2011 - 10:23
Labi,

Vienintele, žiūrint į veido odą per mano monitorių geltonuoja ax.gif O dar man per daug viršaus, kuris nieko nesako (bent jau man) ir pagalvės kampas dėmesį nuo modelio atitraukia wub.gif Bet už tai modelis wub.gif ir tokia svajinga pavasario nuotaika jaučias
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 02 28, 10:23)
Savaitgali pagaliau ir man nuskilo rasti laiko ir truputi pažaisti su fotoaparatu smile.gif

Man šitas spalvinimas nepatinka schmoll.gif
Žiauriai apkarpius, gražus portretukas gaunasi. Dabar pasimeta ji tame kamputyje. Būna foto, kai daug tuščios erdvės ir gražu. Šiuo atveju man ne.
Modeliukas labai fotogeniškas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 28, 10:47)
Man šitas spalvinimas nepatinka  schmoll.gif
Žiauriai apkarpius, gražus portretukas gaunasi. Dabar pasimeta ji tame kamputyje. Būna foto, kai daug tuščios erdvės ir gražu. Šiuo atveju man ne.
Modeliukas labai fotogeniškas.  bigsmile.gif

pritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 28, 09:50)
Po šios sesijos atsirado galybė modeliukų, norinčių pasifotografuoti. Reikės konkursą skelbti  lotuliukas.gif

thumbup.gif

modelis kokio grožio rolleyes.gif pritariu dėl kadravimo, ir išsakytų komentarų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 28 vasario 2011 - 11:21
joreta, rarity, paprasta, bizyte
dėkui visoms už nuomone, gaila kad susivariau eilini karta ir neišgavau spalvos kokios norėjau smile.gif, na bet ne esmė tam ir esam kad mokintumėmes. Dabar dedu apkirpta, nors man kažkaip nelabai žiūrisi dar kažka kirp norėtusi bet nesugalvoju ka, reik leist mintims susigulėti. Dėl modeliuko tai net gėda pasidarė čia auto
blush2.gif
user posted image kažkaip man užšarpinta dabar atrodo, oi kaip nemėgstu ir vienur kelt kitur det visad nesimato tokia kokybe kokia yra reali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 28 vasario 2011 - 11:36
user posted image

man labai patiko, ir manau, kad nereikia karpyti.. tos pagalvės, laiptai, labai gerai žiūrisi, ir mano manymu netrukdo.. apkarpysi- bus tradicinis, nieko nesakantis portretas..

dėl spalvų, gal kiek per sodrios, norėtųsi švelniau, na kad tas veidukas ne toks geltonas būtų 4u.gif

šiaip labai patiko man šis portretukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 28, 09:30)

Jei būtų mano valia, visur liktų tik po vieną žiedą ir nieko daugiau...nu va taip norėjosi man...tik gaila buvo nudrąskyt žiedus vardan foto...ištrinti kaži ar mokėčiau gražiai..

Tikiuosi nesupyksi, pabandziau nuimti viena zieda smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 28, 11:38)
man labai patiko, ir manau, kad nereikia karpyti.. tos pagalvės, laiptai, labai gerai žiūrisi, ir mano manymu netrukdo.. apkarpysi- bus tradicinis, nieko nesakantis portretas..

dėl spalvų, gal kiek per sodrios, norėtųsi švelniau, na kad tas veidukas ne toks geltonas būtų  4u.gif

šiaip labai patiko man šis portretukas wink.gif

Man kiek grazesnis apkapytas variantas. spalvos patinka, tinka aplinkai, bet ne veidui. jis toks murzinokas atrodo tada...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 28 vasario 2011 - 11:41
vienintele kokia tu grazi wub.gif man patiko tavo portretas, pritariu svajonei, netrukdo man nei laiptai nei pagalves.

QUOTE(Tiga @ 2011 02 28, 11:40)

pirma mintis paziurejus, vargse orchideja, jai jau galas, visi ziedai nukrito liko paskutinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 28, 12:40)

vat tokių foto tvarkymų tai nesuprantu.
Na foto nėra iš geriausių, bet kam klonuoti? Be to antro žiedo foto nepagerėjo.
Orchidėjų privalumas, kad jos būna nuostabiausių formų.
Pabandykit įsižiūrėti į tą neapkarpytą foto. Kairėje esantis žiedas, panašios formos kaip paukštis. Sparneliai tamsesni, snapas ilgas. Vat ir skrenda žiedo link nektaro atsigerti. Žemiau to žiedo norisi, bet yra kaip yra. Antras orchidėjų privalumas, žydi ilgokai. Tad galima eksperimentuoti n kartų. Visaip. Sukinėti, ieškoti formų, asociacijų.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 28, 11:48)
vat tokių foto tvarkymų tai nesuprantu.
Na foto nėra iš geriausių, bet kam klonuoti? Be to antro žiedo foto nepagerėjo.
Orchidėjų privalumas, kad jos būna nuostabiausių formų.
Pabandykit įsižiūrėti į tą neapkarpytą foto. Kairėje esantis žiedas, panašios formos kaip paukštis. Sparneliai tamsesni, snapas ilgas. Vat ir skrenda žiedo link nektaro atsigerti. Žemiau to žiedo norisi, bet yra kaip yra. Antras orchidėjų privalumas, žydi ilgokai. Tad galima eksperimentuoti n kartų. Visaip. Sukinėti, ieškoti formų, asociacijų.

Ziurejau ziurejau, na man vistiek prilipes tas antras ziedas visai ne i tema smile.gif
Atsakyti