Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

blush2.gif
QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 23:30)
Alabama, niam niam kaip gaiviai salotikes atrodo  Kvepia pavasariu  - ridikeliai.
Man smagiai ziurisi abi. Pirmojoje patinka ryskumas, baltos spalvos balansas kiek kliuna, per gelsva, apacios kiek daugiau galetu buti palikta, kadras baigiasi is karto po dubeneliu, servetele pagyvina kadra, bet jos atlenkimas i virsu, isvirkscia i virsu...
Antroji mielesne baltos spalvos balansu, rakursu, gal kiek didesnes ryskumo zonos noretusi...

visishkai mano komentaras ;] pilnai - drinks_cheers.gif
QUOTE(Nikoleta @ 2011 03 07, 10:03)
eksperimentas, su mano neglamūrine raganaite  : bandymas žaisto WB

man pirmoji. ir visai patinka cia sepija. nors gal jb geriau butu? as kazhkada labai megau sepija, bet "persivalgiau", tad dabar taip atsargiai ziuriu. man siaip dvi foto patiko, emocija ir sukuosena. fokusas akytese nuostabus.
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 15:18)
Labai patiko, tos spalvos  vau po visų portretų ir maisto foto net akys atsigavo, ir ta ne fokuse man superinė

drinks_cheers.gif nuostabus paukshtukai. ir mane gamta atgaivino, po visu maistu, pasteliu, arbatu ir sniegu smile.gif man tokia pavasarine foto. o ir fokusas dauguma yra, ir spalvos. cia sukokiu objektyvu? kaip pagavai juos, Rita? televykas cia?
p.s. man ta kur ne fokuse, tai nelabai.
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:39)
Viena fotkytė kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? katė taip pozavo gal 3 sekundes...  g.gif tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...

vis idedi savo grazhuji katinuka, ir vis pasakai, kad ausytes nukirptos kas dar biggrin.gif tai vat, nekomentuosiu, buvo geresniu. lauksiu modelio su visom ausim blush2.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 18:06)
Mano akiu dziaugsmas

gerai! tik man kaip koliazhas nesiziuri. bet ryshkumas ir jb koks super. rubai irgi faini, sukuosena, emocija. viskas cia gerai.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 20:34)
Nors tu ir kaip medus ir t. t., bet žinok tavo maistas ne mano pilvui  ta geltona su rūžava, oi fe, gal čia ne mano skonio tortas

drinks_cheers.gif dar didesnes ryshkumo zonos noreciau.
dek skanumo - ka as zinau. rariry bandeles man ne itin skaniai jau atrode, bet patiko pats atlikimas, tokios stokines. shvariai, ashtriai. nors visai ne mano skinio fotografija.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:29)
o jūs man papasakokit, kas čia per mada šaltu metu modeliukus išrenginėti. Žinokit aš vistiek dar nesupratau. Ritmai klausiu, nesityčioju.

na dideles striukes, kailiniai nesiziuri, plius fotopastele ivede matyt mada gerti arbatas vien su megztukais zaliais ir ruzhavais. cia as bandau spet. butinai jokiu kepuriu. bet as tai nekalbeciau savo geriausia poztuotoja, sese, tokiam reikalui. beje ir nebandau, nes pati neishsirengciau. nu c'monn, dar po to susirgs lotuliukas.gif
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 23:37)
mergina turejo galimybe gauti grazia idomia suknele is teatro ir norejo su ja pasifotografuot. Nesugalvojom kur daugiau tai galima butu padaryt, studijos neturiu, prasytis i kazkoki salona,man kaip pradedanciajai kazkaip dar nedrasu. Lieka laukas smile.gif juk namie prie saldytuvo ar televizoriaus su tokia suknele nepafotkinsi smile.gif pagalvojau, kad bus grazu, baltas sniegas, besiplaikstanti  vejyje juoda ilga suknele. Galvoj turejau viena vizija, realybej gavosi tai kas gavosi  blush2.gif

nesiteisink! man zinai kas labiausiai patinka? kad daugelis negaili tai kritikos, o tu vis darai darai darai. ir esu tikrai, po truputi jau lauikiu, kai mus visas nustebinsi nerealiu kadru. nes mano manymu, tobuleji.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 10:01)
Tu nepyk. Gal nesiplėskim, gerai?  Nepradėsiu vėl tos pačios litanijos apie lūpdažius ir rankas  Matyt čia ne man  Palauk profių, pakomentuos aiškiau, negu ne arba taip.

tokiose situacijose - ishvis nieko nekomentuociau. nes mane uoga sunervino pvz lotuliukas.gif bet velgi bandziau izhvelgti tai, ka matai tu, analizuot, o ne iskarto sakyt kad fu, sunervino.
davai daugiau tolerancijos, ka.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 15:16)
Daugelis man yra pasakę, kad sh tavo tos foto, depresyvios ir t.t. Nu ir ką, nelabai man ir svarbu ką aplinkiniai sako. Mane veža tai, ką aš darau, o juk dėl to ir darau, nes mane veža.
Su švente visas.

Ir tave su svente.

Aukso zodziai.Aciu.
Atsakyti
Bandziau Vintage efekta. Kokia butu jusu nuomone? Manau tiktu tie krastukai tamsesni, suskilineje... g.gif
user posted image

Atsakyti
Rita Gude, sutikciau del treciosios su Erse.

Ale ir zoomikas pas tave! Tada aisku, kaip tu juos tokius atsipalaidavusius biggrin.gif nufotkinai biggrin.gif
Priminei tiesiog...
Karta kelioneje parke sutikau vyriski... Stovi jis su tokia "puska" galinga ant stovo pasistates ir vepso i virsu, klausiu "Ka fotkinat?", o tas "Va matai drevej peledziukai galvytes vis iskisa". Iziurejau as juos tik pro fotoparato vaizdo ieskikli, taip man nieko nesimate... biggrin.gif

Erse, tai tau makiaza daro kazkas? Ar pats modeliukas mokejo graziai psidazyti? As nesupratau kam sugaisai pusvalandi pries fotosesija...

Ejau pas Zoluba...

VV nuotraukos man labai patinka, stebiu jas Kudroj. Kiek zinau ji Zolubo mokine. Kai kursuose buvau, jis daug jos nuotrauku pavyzdziu rode... Ech talentas smile.gif

Svajone musu, duok sau pailseti, o kai ateis laikas atsibusti ir veikti suvoksi pati.

Zinok as ilgai fotografine prasme vegetavau, dabar pasakiau sau - GANA, vien ziuredamas ir dusaudamas nieko neismoksi, neatrasi, reikia fotografuoti, gaut per galva, taisytis, fotografuoti ir vel per galva... tongue.gif Gavau ir cia ir pazengusiuju temoje nebloga salta dusa, bet ir gerai - reikia dirbti su savo klaidom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 08 kovo 2011 - 15:27
QUOTE(Maggie @ 2011 03 08, 15:21)

gerai! tik man kaip koliazhas nesiziuri. bet ryshkumas ir jb koks super. rubai irgi faini, sukuosena, emocija. viskas cia gerai.

A, laukiau ar uzklius koliazas.biggrin.gif
Cia konkursui nuotrauka, stiliovu vaiku, tai norejau koliazo, kad matytusi apranga ir veidas.
Atsakyti
Alabama, ačiū, man labai reikėjo išgirst, kad aš graži, visai kaip stirnelė biggrin.gif wub.gif
[/quote]
wub.gif biggrin.gif
Smagiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 15:08)
Teisybė. Nors gal ambicinga esi? smile.gif  Šiaip svarstau, pati žinai ko nori. Tiesiog nepažįstu krizių. Tame kas man patinka. Aš tik nieko nespėju, va čia tai krizė  lotuliukas.gif  O jei bus, ateisi manęs glostyt, okay? biggrin.gif  4u.gif

Kokį obj įsigijai? Ir norėjau, kad papasakotum įspūdžius apie helios, seniai norėjau, vis pamiršdavau smile.gif

jooo, žinau ko noriu, o gaunsi šnypštas.. ir su tuo nusivylimu, kas kart vis rečiau fotiką į rankas paimu.. bet manau tai laikina smile.gif dar daug dasideda , kad vaikelis mano žiauriai neramus, tai labai mažai galiu skirti laiko fotografavimui, negaliu atsipalaiduot..

o tave -oki, paglostysiu būtinai kai reikės lotuliukas.gif

nusipirkau zenitarą 16mm F2.8 smile.gif

o heliosas tai gėris , tik dar nelabai išmokau juo naudotis smile.gif žinant kaip naudotis, jis ratu susuka antrą planą, bet fokusuoti reikia centre smile.gif bet kas gerai įvaldęs šį objektyvą, žino kaip tai padaryti fokusuojant ne būtinai cetrinį tašką smile.gif pastebėjau, kad antras planas "susisuka" tada , kai antrame plane yra daug smulkių detalių- susipynusios šakos, ar smulkūs lapeliai, arba pvz labai margas fonas smile.gif gaila padorių kadrų neturiu dar parodyt, bet ateity tikrai bus smile.gif turiu įdėją, laukiu tinkamo laiko, kada galėsiu įgyvendint smile.gif

Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 15:25)
Erse, tai tau makiaza daro kazkas? Ar pats modeliukas mokejo graziai psidazyti? As nesupratau kam sugaisai pusvalandi pries fotosesija...

Ejau pas Zoluba...

tai kad toj nuotraukoj esu as biggrin.gif tai ten save ir daziau pati biggrin.gif

Matos kad pas Zoluba biggrin.gif nes labai daug komentaruose matau jo zodziu smile.gif
Atsakyti
O la la, aciu uz pastbas, palaikyma wink.gif
i kritika isties per jautriai reaguoju, bet tik todel, kad noris pagaliau padaryt kazka, kas sulauktu ne tik kritikos, bet ir pagyrimu, kas patiktu ne tik man, bet ir kiti pamatytu kazka grazaus tongue.gif o tai vis dedu, dedu, o nieks negereja biggrin.gif nors tikrai stengiuos doh.gif biggrin.gif ok, vel suimu save i rankas, bandysiu toliau photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 16:35)

i kritika isties per jautriai reaguoju, bet tik todel, kad noris pagaliau padaryt kazka, kas sulauktu ne tik kritikos, bet ir pagyrimu, kas patiktu ne tik man, bet ir kiti pamatytu kazka grazaus  tongue.gif  o tai vis dedu, dedu, o nieks negereja biggrin.gif nors tikrai stengiuos  doh.gif  biggrin.gif ok, vel suimu save i rankas, bandysiu toliau  photo.gif

as anksciau irgi tik kritikos sulaukdavau, bet kritika yra gerai, mirksiukas.gif pagalvok, jeigu butu taip per viduri,nei gerai, nei blogai, mazai kas parasytu ka, gal is viso negautum komentaru, tai kas geriau? manau kad ir blogi komentarai, bet tai visgi komentarai rolleyes.gif juos dediesi i galvele.

o del tavo nuotraukeliu, antrajai is karto sakau ne, man merginos veido mina per pikta, per daug susiraukusi,akys nieko nesako smile.gif o pirmoji tai tokialyg patinka,lyg ne. Patinka suknele, labai tokia idomi, galbut buvo galima daugiau ja isnaudoti? gal dar turi foto?
Atsakyti
Maggie, db butum salia, tai turbut apkabinciau lotuliukas.gif friends.gif aciu....

Zirzilija, viska suprantu, todel ir nenustoju cia rodytis smile.gif ir tik idedu foto ir jau laukiu kokio pomidoro parskriejancio biggrin.gif
Po Jusu pastabu, man ir paciai antra jau nebe taip patinka doh.gif mano bloge yra dar kelios foto is tos fotosesijos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 08 kovo 2011 - 15:43
Labas rytas 4u.gif

Tik dabar atsikeliau, nes visa nakti su fotiku zaidziau biggrin.gif Dabar begsiu i kiema dienos sviesoj pazaist bigsmile.gif
Panarsiau internete, pagalvojau ir nutariau, kad is pradziu mokintis gerai bus ir su siuo biggrin.gif
Dekui visoms uz padrasinimus 4u.gif

P.S.
Su Moters diena visas merginas 4u.gif
Atsakyti