QUOTE(o la la la @ 2011 03 06, 23:30)
Alabama, niam niam kaip gaiviai salotikes atrodo Kvepia pavasariu - ridikeliai.
Man smagiai ziurisi abi. Pirmojoje patinka ryskumas, baltos spalvos balansas kiek kliuna, per gelsva, apacios kiek daugiau galetu buti palikta, kadras baigiasi is karto po dubeneliu, servetele pagyvina kadra, bet jos atlenkimas i virsu, isvirkscia i virsu...
Antroji mielesne baltos spalvos balansu, rakursu, gal kiek didesnes ryskumo zonos noretusi...
Man smagiai ziurisi abi. Pirmojoje patinka ryskumas, baltos spalvos balansas kiek kliuna, per gelsva, apacios kiek daugiau galetu buti palikta, kadras baigiasi is karto po dubeneliu, servetele pagyvina kadra, bet jos atlenkimas i virsu, isvirkscia i virsu...
Antroji mielesne baltos spalvos balansu, rakursu, gal kiek didesnes ryskumo zonos noretusi...
visishkai mano komentaras ;] pilnai -
QUOTE(Nikoleta @ 2011 03 07, 10:03)
eksperimentas, su mano neglamūrine raganaite : bandymas žaisto WB
man pirmoji. ir visai patinka cia sepija. nors gal jb geriau butu? as kazhkada labai megau sepija, bet "persivalgiau", tad dabar taip atsargiai ziuriu. man siaip dvi foto patiko, emocija ir sukuosena. fokusas akytese nuostabus.
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 15:18)
Labai patiko, tos spalvos vau po visų portretų ir maisto foto net akys atsigavo, ir ta ne fokuse man superinė
nuostabus paukshtukai. ir mane gamta atgaivino, po visu maistu, pasteliu, arbatu ir sniegu man tokia pavasarine foto. o ir fokusas dauguma yra, ir spalvos. cia sukokiu objektyvu? kaip pagavai juos, Rita? televykas cia?
p.s. man ta kur ne fokuse, tai nelabai.
QUOTE(gotte @ 2011 03 07, 17:39)
Viena fotkytė kritikai...blogai, kad ausytės nukapotos, kas dar? katė taip pozavo gal 3 sekundes... tad įmantresnei kompozicijai nebuvo laiko, čia toks kadras netyčiukas...
vis idedi savo grazhuji katinuka, ir vis pasakai, kad ausytes nukirptos kas dar tai vat, nekomentuosiu, buvo geresniu. lauksiu modelio su visom ausim
QUOTE(Alabama @ 2011 03 07, 18:06)
Mano akiu dziaugsmas
gerai! tik man kaip koliazhas nesiziuri. bet ryshkumas ir jb koks super. rubai irgi faini, sukuosena, emocija. viskas cia gerai.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 20:34)
Nors tu ir kaip medus ir t. t., bet žinok tavo maistas ne mano pilvui ta geltona su rūžava, oi fe, gal čia ne mano skonio tortas
dar didesnes ryshkumo zonos noreciau.
dek skanumo - ka as zinau. rariry bandeles man ne itin skaniai jau atrode, bet patiko pats atlikimas, tokios stokines. shvariai, ashtriai. nors visai ne mano skinio fotografija.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:29)
o jūs man papasakokit, kas čia per mada šaltu metu modeliukus išrenginėti. Žinokit aš vistiek dar nesupratau. Ritmai klausiu, nesityčioju.
na dideles striukes, kailiniai nesiziuri, plius fotopastele ivede matyt mada gerti arbatas vien su megztukais zaliais ir ruzhavais. cia as bandau spet. butinai jokiu kepuriu. bet as tai nekalbeciau savo geriausia poztuotoja, sese, tokiam reikalui. beje ir nebandau, nes pati neishsirengciau. nu c'monn, dar po to susirgs
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 07, 23:37)
mergina turejo galimybe gauti grazia idomia suknele is teatro ir norejo su ja pasifotografuot. Nesugalvojom kur daugiau tai galima butu padaryt, studijos neturiu, prasytis i kazkoki salona,man kaip pradedanciajai kazkaip dar nedrasu. Lieka laukas juk namie prie saldytuvo ar televizoriaus su tokia suknele nepafotkinsi pagalvojau, kad bus grazu, baltas sniegas, besiplaikstanti vejyje juoda ilga suknele. Galvoj turejau viena vizija, realybej gavosi tai kas gavosi
nesiteisink! man zinai kas labiausiai patinka? kad daugelis negaili tai kritikos, o tu vis darai darai darai. ir esu tikrai, po truputi jau lauikiu, kai mus visas nustebinsi nerealiu kadru. nes mano manymu, tobuleji.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 10:01)
Tu nepyk. Gal nesiplėskim, gerai? Nepradėsiu vėl tos pačios litanijos apie lūpdažius ir rankas Matyt čia ne man Palauk profių, pakomentuos aiškiau, negu ne arba taip.
tokiose situacijose - ishvis nieko nekomentuociau. nes mane uoga sunervino pvz bet velgi bandziau izhvelgti tai, ka matai tu, analizuot, o ne iskarto sakyt kad fu, sunervino.
davai daugiau tolerancijos, ka.