Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*monikute* @ 2011 03 08, 14:47)
kas tas W?

http://fotokudra.lt/...isi.php?aut=621
Atsakyti
Klausykit merginos, ar čia blogai, bet mane sąžinė graužia, kai čia pliurpiu? biggrin.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 14:43)
as kaip suprantu kad ji kaip ir nuo senu laiku fotkino, mes kai ejom i kursus mumis su juosta fotkino, o kaip tik tada pradejo eit i kursus su mano vyru (tik tas taip ir liko nieko nemokedamas  lotuliukas.gif ) tai cia dabar galvoju kelinti metai galejo but, gal 2006 ar 2007 g.gif  siaubas o atrode kad pries pora metu blink.gif
O, tai tu su vyru jau veidrodį pažįstat, fainai... O vyrą netraukia ar kaip? Juk kadrų padaro šiaip ar taip? (mano vyras apskritai nustatinėk kaip nori, nufotografuoja taip baisiai kaip niekas kitas, keiktis norisi biggrin.gif )

QUOTE(*monikute* @ 2011 03 08, 14:47)
kas tas W?
Čia dvi V - http://www.efoto.lt/user/vv Na, moteris, kuri fotografuoja smile.gif Aš asmeniškai ja žaviuosi. Gal čia popsas, nežinau, bet kaip ir Kauneckas, čia - profesionalus popsas, jokiu būdu ne kičas. Na, aš taip manau.

Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 08, 14:47)
man irgi ilgai tęsiasi, jau pusmetį gerą..

Kam save prievartaut, jei nesinori. Juk jei nesinori įdėti darbo, gal tiek ir užtenka. O gal ateis geresnis metas mirksiukas.gif Juk fotografuoti jau geriau moki, nei kažkada? gal tau tiek užtenka. Kas čia per požiūris, kad jei veidrodis, tai turi būtinai būti fotografas biggrin.gif Aš dėl to ir albumų nemėgstu vartyt, nes man neįdomu žiūrėti dažniausiai. Norisi grožio, kokybės. Gal lieva taip sakyt, va lietuvių požiūris. Ne, gal, bet užsieny tikrai daugiau veidrodžių šeimyniniams poreikiams. Gal dėl algos / kainos santykio.

Atsakyti
Man ta VV tai labai talentinga moteriškė. Ir graži kokia bigsmile.gif . Dažnai fotografai, ypač katrie jau tą meną daro, tai būna tokie nelabai prisižiūrėję, nu menininkai.. doh.gif Bet taip maloniai nustebau, kai čia tokia žavinga moteris, graži, pasitempusi, tokia kvepianti savo išvaizda ir taip gražiai fotografuoja..
Man jos darbai irgi gražūs...O va dar ir makijažą moka daryt.. Nu atseikėjo Dievulis jai talentų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 14:52)
Klausykit merginos, ar čia blogai, bet mane sąžinė graužia, kai čia pliurpiu? biggrin.gif

O, tai tu su vyru jau veidrodį pažįstat, fainai... O vyrą netraukia ar kaip? Juk kadrų padaro šiaip ar taip? (mano vyras apskritai nustatinėk kaip nori, nufotografuoja taip baisiai kaip niekas kitas, keiktis norisi biggrin.gif )

deja dabartini fotika vyras laike pirma karta kai fotkino ta nuotrauka kur isidejau i avatara lotuliukas.gif Ir tai buvo uz statyva nes neturiu jo biggrin.gif Zinok neklausiau kodel jis nefotkina, tada buvom nusipirke fotika, sugalvojo kad nori zinot kaip ka reik daryt, praejo ir tuom pasibaige. Paima tik tada kai as uzsiprasau ir pradedu zyst kad vaikai mamos neturi biggrin.gif
Mane irgi sazine grauzia, bet kad neturiu ka parodyt, negaliu kalbet nes guliu lovoj su angina tai kas daugiau belieka biggrin.gif
Atsakyti
su švente visas 4u.gif

VV viena mylimiausių mano fotografių, patinka jos stilius ax.gif

vos spėju jus vytis unsure.gif

va ką prisimenu, Zirzilja, man vaiko foto patinka, gražiai su jb susitvarkei ir šiaip nu šaunuolė tikrai tikrai 4u.gif su kita foto kažkas ne taip, bet pati nesuprantu, gal būčiau galvą vos labiau į save pasukus, gal plaukus į priešingą pusę permetus, rankos kiek keistai atrodo... g.gif

Rita Gude, man primoji, tik kairės kirpčiau kiek ax.gif

Tiga, sveikinu su pirkiniu 4u.gif geriausia tavo sesija iki šiol kiek esu flickre mačius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 03 08, 16:01)

VV viena mylimiausių mano fotografių, patinka jos stilius ax.gif

va ką prisimenu, Zirzilja, man vaiko foto patinka, gražiai su jb susitvarkei ir šiaip nu šaunuolė tikrai tikrai 4u.gif su kita foto kažkas ne taip, bet pati nesuprantu, gal būčiau galvą vos labiau į save pasukus, gal plaukus į priešingą pusę permetus, rankos kiek keistai atrodo... g.gif

man irgi, negaliu atsiziureti i jos "mena" rolleyes.gif

ten rankos uz nugaros,gal del to taip keistai atrodo rolleyes.gif turiu ir kitokiu rakursu, net nezinau kodel sia pasirinkau, nors is esmes ten beveik vienodos, tik vienos is vienos puses, kitos is kitos, galva vienose labiau palenkta,kitose maziau smile.gif bet mes susitarem perfotografuoti, gal antrasyk geriau gausis ax.gif aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 14:56)

Kam save prievartaut, jei nesinori. Juk jei nesinori įdėti darbo, gal tiek ir užtenka. O gal ateis geresnis metas  mirksiukas.gif  Juk fotografuoti jau geriau moki, nei kažkada? gal tau tiek užtenka. Kas čia per požiūris, kad jei veidrodis, tai turi būtinai būti fotografas biggrin.gif Aš dėl to ir albumų nemėgstu vartyt, nes man neįdomu žiūrėti dažniausiai. Norisi grožio, kokybės.  Gal lieva taip sakyt, va lietuvių požiūris. Ne, gal, bet užsieny tikrai daugiau veidrodžių šeimyniniams poreikiams. Gal dėl algos / kainos santykio.

tai net nejausčiau tos asmeninės "krizės" jei man užtektų tiek kiek moku smile.gif ir čia šitam forume tikrai nesedėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 08, 15:05)
tai net nejausčiau tos asmeninės "krizės" jei man užtektų tiek kiek moku  smile.gif ir čia šitam forume tikrai nesedėčiau  smile.gif
Teisybė. Nors gal ambicinga esi? smile.gif Šiaip svarstau, pati žinai ko nori. Tiesiog nepažįstu krizių. Tame kas man patinka. Aš tik nieko nespėju, va čia tai krizė lotuliukas.gif O jei bus, ateisi manęs glostyt, okay? biggrin.gif 4u.gif

Kokį obj įsigijai? Ir norėjau, kad papasakotum įspūdžius apie helios, seniai norėjau, vis pamiršdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 03 08, 13:27)

Aciu, sutinku su viskuo.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 14:05)
Grazi tu:)Rinkciausi vertikalu kadravima, o siaip gerai.Ta paskutine graziausia man.

QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 14:16)

Aciu:)Ir tave su sventem smile.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 14:56)
. Dažnai fotografai, ypač katrie jau tą meną daro, tai būna tokie nelabai prisižiūrėję, nu menininkai.. doh.gif

Akchmmm laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 12:14)

Ta, kažkieno parašyta Kaunecko frazė- nu 10 balų. Gal dar neužaugau, nežinau..Bet pastebėjau, kad kuo labiau skausmo perkreiptas ir pilkas veidas, tuo labiau laikomas menu. O jei dar ta foto su daug triukšmo nes fotkinta su juosta, tai vapše- total menas smile.gif Čia panašiai kaip ir su lietuvišku kinu- jei per pusvalandį pasako vieną žodį- tai jau menas. Jei filmas niūrus, pilkas ir depresovas, persmelktas kažkokiu savižudybės prieskoniu- super liuks smile.gif

Užmuškit mane dabar, bet čia ką surašiau, gi-IMHO biggrin.gif  cool.gif (ačiū, Alabama).

Man nepatika tos geležys prie vaiko- kėdė netinkama, turėklas. Bet pats vaikas man labai gražiai nutrauktas ir kokybiškai, švariai, tik va detalės man nevaikiškos tokios.. O dėl akių, man asmeniškai visai netrukdo. 4u.gif

Yvette, ačiū už aną komentarą. Kasskart vis galvoju kam Tu visa tai darai. Aukoji savo laiką, akių sveikatą žiūrėdama tas visas, nuotraukas, žinias, kai tuo tarpu galėtum pažiūrėt gera filmą ar pabūt su vyru ar vaiku.. O Tu sėdi, komentuoji, rašai darai, išsemiam Tave su savo klausimais, ko pasekoj atsiranda komentarų kad nieko nenori ir pavargai....
Pagarba. Bet mane vistiek tai stebina.

(nežinau kodėl tai parašiau.)
ooo, visada sakiau, gerai kai išsiskiria skoniai, nes būtų nuobodu. Man tai tos šviesios foto gražu, pažiūrėti. Noriu mūsų šeimos tokios fotosesijos, neišėjo praeitąkart susiorganizuoti, nes nroėčiau lauke, bet neutralių, be žiemos veidų, kad galima būtų ant sienos ištisus metus laikyti. Taigi, man gražu, nesiginu. Bet akys džiūgauja matydamos visai kitokius vaizdus. Pati fotografuoju taip, kaip aprašei viršuje. Daugelis man yra pasakę, kad sh tavo tos foto, depresyvios ir t.t. Nu ir ką, nelabai man ir svarbu ką aplinkiniai sako. Mane veža tai, ką aš darau, o juk dėl to ir darau, nes mane veža. Taigi, kol džiugina, tol fotografuoju taip, kaip man patinka.
O dėl komentarų. Jei nori gauti komentarų, reikia ir pačiam komentuoti. Aš taip manau smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 13:18)
Tavo palengvintos sąlygos šį kartą, tikiuosi Yvette, vertindama, atsižvelgs į tai.
juk ne man fotografuos merginos, pačios sau. Kels į temą, tad ne aš turiu atsižvelgti į vienokias ar kitokias sąlygas, visi. Man nereikia, kad kas nors atlikinėtų užduotis. Tiem, kas turi noro išmokti reikia.

Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.

Su švente visas.
Atsakyti
O la la la as vis noriu taves paklaust smile.gif ar tu kartais ne pas Zoluba i kursus ejei?
Atsakyti
Yvete yvete komentarą, mažulytį, plyyyz biggrin.gif

Alabama, ačiū, man labai reikėjo išgirst, kad aš graži, visai kaip stirnelė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti