QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 12:14)
Ta, kažkieno parašyta Kaunecko frazė- nu 10 balų. Gal dar neužaugau, nežinau..Bet pastebėjau, kad kuo labiau skausmo perkreiptas ir pilkas veidas, tuo labiau laikomas menu. O jei dar ta foto su daug triukšmo nes fotkinta su juosta, tai vapše- total menas
Čia panašiai kaip ir su lietuvišku kinu- jei per pusvalandį pasako vieną žodį- tai jau menas. Jei filmas niūrus, pilkas ir depresovas, persmelktas kažkokiu savižudybės prieskoniu- super liuks
Užmuškit mane dabar, bet čia ką surašiau, gi-
IMHO (ačiū, Alabama).
Man nepatika tos geležys prie vaiko- kėdė netinkama, turėklas. Bet pats vaikas man labai gražiai nutrauktas ir kokybiškai, švariai, tik va detalės man nevaikiškos tokios.. O dėl akių, man asmeniškai visai netrukdo.
Yvette, ačiū už aną komentarą. Kasskart vis galvoju kam Tu visa tai darai. Aukoji savo laiką, akių sveikatą žiūrėdama tas visas, nuotraukas, žinias, kai tuo tarpu galėtum pažiūrėt gera filmą ar pabūt su vyru ar vaiku.. O Tu sėdi, komentuoji, rašai darai, išsemiam Tave su savo klausimais, ko pasekoj atsiranda komentarų kad nieko nenori ir pavargai....
Pagarba. Bet mane vistiek tai stebina.
(nežinau kodėl tai parašiau.)
ooo, visada sakiau, gerai kai išsiskiria skoniai, nes būtų nuobodu. Man tai tos šviesios foto gražu, pažiūrėti. Noriu mūsų šeimos tokios fotosesijos, neišėjo praeitąkart susiorganizuoti, nes nroėčiau lauke, bet neutralių, be žiemos veidų, kad galima būtų ant sienos ištisus metus laikyti. Taigi, man gražu, nesiginu. Bet akys džiūgauja matydamos visai kitokius vaizdus. Pati fotografuoju taip, kaip aprašei viršuje. Daugelis man yra pasakę, kad sh tavo tos foto, depresyvios ir t.t. Nu ir ką, nelabai man ir svarbu ką aplinkiniai sako. Mane veža tai, ką aš darau, o juk dėl to ir darau, nes mane veža. Taigi, kol džiugina, tol fotografuoju taip, kaip man patinka.
O dėl komentarų. Jei nori gauti komentarų, reikia ir pačiam komentuoti. Aš taip manau
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 13:18)
Tavo palengvintos sąlygos šį kartą, tikiuosi Yvette, vertindama, atsižvelgs į tai.
juk ne man fotografuos merginos, pačios sau. Kels į temą, tad ne aš turiu atsižvelgti į vienokias ar kitokias sąlygas, visi. Man nereikia, kad kas nors atlikinėtų užduotis. Tiem, kas turi noro išmokti reikia.
Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.
Su švente visas.