Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip kaip, praktikos budu biggrin.gif issistumdai ir fotografuoji biggrin.gif Man dar baisiau, ideja dainai turiu bet kad man rudens reikia, vyro kito reikia, ir dar daug ko reikia ko neturiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 08, 11:59)
jezau kaip grazu  wub.gif  isduok paslapti, kaip veido oda tokia skaisti, be seselio jokio gaunas  blush2.gif  ar langas pries veida buvo?  ax.gif

na pirmiausia makiazas, uztrukau gal valanda biggrin.gif tada issistumdziau baldus, uzuolaidas atitraukiau, lova pries langa atsistumiau ir fotkinta kai saule buvo kitoj pusej ir pro langa nebuvo tiesiogines saules.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 12:02)
Kaip kaip, praktikos budu biggrin.gif issistumdai ir fotografuoji biggrin.gif Man dar baisiau, ideja dainai turiu bet kad man rudens reikia, vyro kito reikia, ir dar daug ko reikia ko neturiu  lotuliukas.gif
Papildyta:

na pirmiausia makiazas, uztrukau gal valanda  biggrin.gif  tada issistumdziau baldus, uzuolaidas atitraukiau, lova pries langa atsistumiau ir fotkinta kai saule buvo kitoj pusej ir pro langa nebuvo tiesiogines saules.

aiškumynai smile.gif labai ačiū, kad pasidalinai smile.gif

aš tai makiažo nemoku daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 11:55)

aciu wink.gif
nedesiu sitos dideles nes kai didele matos kad nekokybiska baisiai biggrin.gif tai va cia dvi yra is tos pacios serijos
http://www.flickr.co...N07/5478934156/

ačiū už linka o tai neradau doh.gif dar gal ir ne i tema bet labai gražiai plaukai atrodo, ka naudoji, o dėl makijažo tai vertėjo valanda vargti nes tikrai nu man labai, suprantu kad jau rašau neobjektyviia bet papirko mane labai ta šiluma jaučiam nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 08, 12:20)
Aciu visoms uz grazius zodzius! o as toliau eisiu savo 50tuka bandyti smile.gif))
Papildyta:

P.S.Gal kuri keliausite pas Svetlana Batura i kursus si men? wink.gif

Sveikinu isigijus 50-tuka! Puikios nuotraukos, o ypac man 5-oji wub.gif

I kursus pavelavau uzsireginti, bet lb noreciau pabandyti. O tu keliausi?

Erse, labai mielos ir jaukios nuptraukos. O makiazo nesimato, tik vos akytes paryskintos, super! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 08 kovo 2011 - 12:15
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 11:57)
Bus man liuks su portretu  biggrin.gif

Tavo palengvintos sąlygos šį kartą, tikiuosi Yvette, vertindama, atsižvelgs į tai.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 08, 12:10)
ačiū už linka o tai neradau  doh.gif  dar gal ir ne i tema bet labai gražiai plaukai atrodo, ka naudoji, o dėl makijažo tai vertėjo valanda vargti nes tikrai nu man labai, suprantu kad jau rašau neobjektyviia bet papirko mane labai ta šiluma jaučiam nuotraukoje

Aciu wink.gif

as apskritai sakyciau kad fotografuojant moteri makiazas ir geras makiazas yra tiesiog butinas ir privalomas. Suformuoti antakiai, gerai nupudruotas ir sumodeliuotas (yra tokia modeliavimo pudra sviesi ir tamsi, kur mazina ten tamsiu tepi, kitka sveisini) veidas, ir paryskintos akys. Nebutinai kad jis butu ryskus, bet kad jis butu tinkamas fotografavimui. Tada ir su PS labai darbo sumazeja nes prie odos nebereikia prisliesti smile.gif

Plaukai cia su tokia morka garbanoti. morka biggrin.gif pats geriausias dalykas ir visu ka esu turejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 13:20)

Plaukai cia su tokia morka garbanoti. morka  biggrin.gif  pats geriausias dalykas ir visu ka esu turejus smile.gif

Oba, ka tik supratau, kad man mirtinai reikia morkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 08, 10:59)
Sveikos, isigijau savo issvajotaji 50tuka!!!

Sveikinu!Man 3 nuotrauka labiausiai.Tikrai tobuleji. smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 11:30)

Oooo, man cia super biggrin.gif Noretusi is sono, bet vistiek biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 08, 11:50)
kas cia do tyciojimaisi is menininku? biggrin.gif

Uhu.Baisu.Imu Zenita ir einu ieskot suns. unsure.gif
biggrin.gif
Atsakyti
na, ką merginos, nepavyko man dainos įgyvendint ir net neverta vargti, nes viskas ne taip biggrin.gif teks ieškoti kitų būdų biggrin.gif

Laukine, nekarksėk, aš Ersę tik su maže pilvuke esu mačius, nebepamenu jau kaip atrodo ir išvis man atrodo, kad čia kažką susimaišėm biggrin.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 08, 12:23)
Oba, ka tik supratau, kad man mirtinai reikia morkos biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 12:41
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 12:20)
Aciu wink.gif

as apskritai sakyciau kad fotografuojant moteri makiazas ir geras makiazas yra tiesiog butinas ir privalomas.

Absoliučiai drinks_cheers.gif Keista, bet dažnai būna fotografuojamos moterys, kurios net blakstienų nepasidažę... Bet, manau, čia ta meno dalis, kurios aš nesuprantu. unsure.gif

IMHO biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 12:38)

Laukine, nekarksėk

Nebesiteisink, visos Ersę flikre matėm, todėl tau- PALENGVINTOS SĄLYGOS. Turėsi labai pasistengt.

Aj, o ta morka.. Nu ką žinau.. Tokia sakyčiau kovo 8-tosios formos biggrin.gif biggrin.gif
Jei nebūtų Ersė pasakius, galima būtų įtart ir kitokią jos paskirtį...
Siaubas, nuo plaukų raitymo priemonės man mintys susiraitė blink.gif biggrin.gif
Einu blynų kept. Viso gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 08 kovo 2011 - 12:46
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 12:45)
Absoliučiai  drinks_cheers.gif Keista, bet dažnai būna fotografuojamos moterys, kurios net blakstienų nepasidažę... Bet, manau, čia ta meno dalis, kurios aš nesuprantu.  unsure.gif

skrido Puntuko akmenėlis į mano daržą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 05, 19:21)
Vat jums nepatiko marsiečio serija, o aš prisipažinsiu man nepatinka mano Phantom foto, o kiek čia buvo aikčiojančių dėl jos. Dabar žiūriu ir be ryšio ji man, tik netrinu nes yra į mėgiamas įsikėlusių.

man patinka keistos nuotraukos, bet as turbut busiu is tu nepopuliariu, man Phantomas irgi nelabai.. blush2.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 03 06, 18:20)
V is for vitamins.
Cia maisto uzduociai, nuotraukos panasios, bet nustatymai skyriasi.Kritikai.

turi savotishka stiliu, bet sitos foto man atgaiva, ir skaniai, ir idomiai pateikta. ryshku. pirmoje man patinka ryshkumas, bet per daug letonumo, antroje - shviesa geresne, bet gaila, kad mazhyte ryshkumo zona. kompozicishkai antroji man stipresne, bet skanesne pirmoji, nors apacios truksta. tai ir negaliu apsispresti kuri man fainesne. bet skanu. gaivu.

Brumbrum kojytes man labai labai, bei Airv patinka, ir poza patinka, tik gal fokuso noreciau kitur g.gif sumushtinius su Nutella pakomentavau flickr. labai norisi daugiau su Jumis bendrauti, bet uzsikasus darbuose.

p.s. o kur musu vyrukai dinge..? ilgai tyli biggrin.gif siandien tai turetu pasirodyt, gal jau ir pasirode, dar nedaskaiciau iki paskutinio psl, nu neinamoma su Jumis suspeti.
Atsakyti