Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 08, 12:23)
)
tai dabar Erse paršau parodyk ta foto iš avataro blush2.gif

yra toji foto Flirck ideta, ar bent jau labai panasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 11:27)
Man paskutinė l.miela.
lotuliukas.gif Nusirašiau į užrašų knygelę, nu labai patiko  biggrin.gif

Tai aš irgi atmintinai neatsimenu biggrin.gif

Na, va, apelsinės ir citrino vestuvės laugh.gif

jei kas apkrips tą šoną baltą, būsiu dėkinga, bet nebūtina, nes čia šiaip, kažkaip pražioplinau doh.gif tai nekarpau, palieku....
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 11:37
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 11:26)
na viesbuty vaikisku detaliu nelabai ir rasi, o kedes tik tokios tebuvo (reikejo butent kedes), aisku, cia ne pasiteisinimas, aciu uz komentara rolleyes.gif
pirma karta bandziau su Gradient map, tai labai abejojau ar gerai smile.gif nors ir sakot kad gerai, bet tos akytes man vis tiek per tamsios rolleyes.gif

jei darytum per vertima i black/white rašau iš atminties ten pagal spalvas gali koreguoti, na pvz raudona oda dažniauai reguliuoja , jei akys mėlynos tai patumdytum ta melyna i viena ar kita puse gal gautum norima rez, čia tik pamastymas aš dar neatradau savo geriaus jb vertimo

Zirzilja dėkui kažkaip nežiūriu Flirck, o pasirodo reikėtu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 10:30)

man noretusi is priekio smile.gif , bet ka gi as cia komentuoju , mano ir taip nera nuostabus darbai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 08, 11:34)
man noretusi is priekio smile.gif 

Kitam kartui, nes šį kart nepavyko. Šiandien užteks, ryt man du seminarai doh.gif einu susitvarkyt savo balaganą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 11:40
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 12:30)

Na, va, apelsinės ir citrino vestuvės

o man visai patiko sis zaismingas pasizaidimas mirksiukas.gif
Atsakyti
kas cia do tyciojimaisi is menininku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 11:49)
o man visai patiko sis zaismingas pasizaidimas mirksiukas.gif

Man labai žiauriai gaila dėl to kampo. Visos tos nerodytinos nuotraukos neturi to kampo. Nu neatleistina juodai... Čia jaučiu pražioplinau dėl pultelio, nes tik sufokusavau, o apžiūrėt visą vaizdą pamiršau.

O Jūs visos ir visi irgi taip apsidergiat kaip aš, kai ką nors fotografuojat? laugh.gif Košmaras, o ne namai biggrin.gif
Atsakyti
Tiga, labai grazu, man 3 ir 4 paciausios smile.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 11:14)
Koks gražus avataras  bigsmile.gif

aciu wink.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 08, 11:23)
žinok labai sutinku su tavim, jau vakar pastebėjau ta grožį ir norėjau Ersės paparšyt didesne ja parodyt, bet va to žodžio nežinojau avataras smile.gif)))
tai dabar Erse paršau parodyk ta foto iš avataro blush2.gif

nedesiu sitos dideles nes kai didele matos kad nekokybiska baisiai biggrin.gif tai va cia dvi yra is tos pacios serijos
http://www.flickr.co...N07/5478934156/

Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 11:51)
O Jūs visos ir visi irgi taip apsidergiat kaip aš, kai ką nors fotografuojat? laugh.gif Košmaras, o ne namai biggrin.gif

bent jau as tai ziauriai biggrin.gif pas mane visi baldai buna isstumdyti biggrin.gif
Atsakyti
Tiga, sveikinu bigsmile.gif

Erse, man reikės stumdyt kai fotografuosiu dainai biggrin.gif Įsivaizduot įsivaizduoju, o kaip nufotografuot doh.gif biggrin.gif Gal reik ir bandyt, vieną seminarą atidėjo kitai savaitei, o ir šiaip dvi dienas namie nebūsiu, į mokslus išvarau biggrin.gif

Dar vežtis į keliones fotiką nepribrendau, kam man tampytis, reik vietoj mokytis, kai nors kiek pažengsiu, tada smile.gif

O dėl nuotraukos, gražuolės mirksiukas.gif Ką čia bepridursi. Bus man liuks su portretu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 12:00
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 11:55)

aciu wink.gif
nedesiu sitos dideles nes kai didele matos kad nekokybiska baisiai biggrin.gif tai va cia dvi yra is tos pacios serijos

jezau kaip grazu wub.gif isduok paslapti, kaip veido oda tokia skaisti, be seselio jokio gaunas blush2.gif ar langas pries veida buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 12:51)

aha,pas mane visad buna bardakas po fotografavimo rolleyes.gif
Atsakyti