Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiga, man šios nuotraukėlės iš tavo darbelių kol kas labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
Tiga šaunuolė, labai gražūs, puikūs darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 09:27)
pala pala,

Koks gražus avataras bigsmile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 03 08, 09:37)

aš manau, kad jei tu kalbi apie fotografiją kaip meną

smile.gif Man fotografija- menas turbūt iš vis nepatinka. Arba labai labai nedaug darbu kurie man gražūs. Gal aš dar nesuaugau, gal mano skonis primityvus, gal tas skonis dar pasikeis, nežinau smile.gif
Bet man šimtą kart gražiau tas nemenas kurį darai Tu, fotopastelė (gal čia jau dalinai menas? biggrin.gif ), kokia saulės pieva ar dar kažkas...
Ta, kažkieno parašyta Kaunecko frazė- nu 10 balų. Gal dar neužaugau, nežinau..Bet pastebėjau, kad kuo labiau skausmo perkreiptas ir pilkas veidas, tuo labiau laikomas menu. O jei dar ta foto su daug triukšmo nes fotkinta su juosta, tai vapše- total menas smile.gif Čia panašiai kaip ir su lietuvišku kinu- jei per pusvalandį pasako vieną žodį- tai jau menas. Jei filmas niūrus, pilkas ir depresovas, persmelktas kažkokiu savižudybės prieskoniu- super liuks smile.gif

Užmuškit mane dabar, bet čia ką surašiau, gi-IMHO biggrin.gif cool.gif (ačiū, Alabama).

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 10:54)
nelabai didelis blogis, kad akytes vidury?

Man nepatika tos geležys prie vaiko- kėdė netinkama, turėklas. Bet pats vaikas man labai gražiai nutrauktas ir kokybiškai, švariai, tik va detalės man nevaikiškos tokios.. O dėl akių, man asmeniškai visai netrukdo. 4u.gif

Yvette, ačiū už aną komentarą. Kasskart vis galvoju kam Tu visa tai darai. Aukoji savo laiką, akių sveikatą žiūrėdama tas visas, nuotraukas, žinias, kai tuo tarpu galėtum pažiūrėt gera filmą ar pabūt su vyru ar vaiku.. O Tu sėdi, komentuoji, rašai darai, išsemiam Tave su savo klausimais, ko pasekoj atsiranda komentarų kad nieko nenori ir pavargai....
Pagarba. Bet mane vistiek tai stebina.

(nežinau kodėl tai parašiau.)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:11)
aš ne apie šukuoseną, o apie tai, kad nukirpai smakrą ir tavo veidui, fotografuojant jį, tai netinka. Na bet neįsižeisk dėl mano komentaro, jei neklystu gavai ir pozityvių, reiškias skonio reikalas.
Papildyta:

aš šiaip nesiveliu i diskusijas ir į kritiką normaliai reaguoju, bet žodžiai "aš ne apie šukuosena" mane iš vežių išmušė, suprantu kad šviesiaplaukė, bet ne blondine kad nesuprasčiau kad apie nuotraukos karpyma kalbama, kažkaip labai skaudžiai tai persiskaitė. Mano nuotraukos nebūtinai turi patikti jums, dedu nes ydomi nuomone ir nelaukiu liaupsu, ir neraudoju jei nepatiko, bet pasidžiaugiu kai tinka. ot išsiliejau ir lengviau ir toliau galim draugiškai gyventi

Vanillla pasakysiu ka galvoju apie tavo parašytus postus ar nuotraukas, reikai į viską žiūrėti sveikai, na ramiai nenorėt kad iš karto gautus šedevrai, visos nuėjom nemaža kelia kad patobulėtumėm, vienom jis lengvesni kitoms sunkesnis. Nėra lengva išmokti klausytis kritikos, bet taip pat reikia jos kad augtum.
Dėl tavo klausimo ar visi gali išmokti, tai švarų, tvarkinga kadra taip, dėl meninės pusės čia ir skonio reikalas ir net mados. Kad nuotraukos kabintu tikrai ne kiekvienas gali iškokti, nesakysiau kad nereikia talento, bet manau dar daugiau įdirbio. Tai jei manai kad tu nori fotografuoti nenuleis rankų

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 10:36)
noriu jusu pagalbos, nemoku versti i JB, padekit, va sita foto man ziauriai akys kliuna, jos man per tamsios, kaip reik teisingai ta padaryti?

cia portretu uzduotele I-oji dalis

na nesakyk kad nemoki, man gerai žiūrisi tas jb

Tiga sveikinu su nauju objektyvu, o nuotrauku gražumas man labai patiko
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius! o as toliau eisiu savo 50tuka bandyti smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(Tiga @ 2011 03 08, 11:18)
Aciu visoms uz grazius zodzius! o as toliau eisiu savo 50tuka bandyti smile.gif))

P.S.Gal kuri keliausite pas Svetlana Batura i kursus si men? wink.gif
Atsakyti
Na, o aš pravargau su tais apelsinais ir citrinom doh.gif neišėjo, spalvos negražios, negražu verysad.gif

Bet parodysiu kitą variantą apelsino ir citrinos vestuves ir pakraupinsiu Laukinę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 11:14)
Koks gražus avataras  bigsmile.gif

žinok labai sutinku su tavim, jau vakar pastebėjau ta grožį ir norėjau Ersės paparšyt didesne ja parodyt, bet va to žodžio nežinojau avataras smile.gif)))
tai dabar Erse paršau parodyk ta foto iš avataro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 11:14)
Ta, kažkieno parašyta Kaunecko frazė- nu 10 balų.

„Nepopsiniai“ vaikšto gatvėmis su „Zenit“ ir fotografuoja šuniukus kiemuose, nes mato juose gyvenimo kančią. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 08, 09:59)

man 4,5 smile.gif
Atsakyti
As laukiu iplauku i saskaita, ir tada bandysiu 50mm f1.8 isigyti. Aisku nera ka lyginti su 1.4, bet noriu palyginti su dabar turimu, pajausti skirtuma. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 12:14)
Man nepatika tos geležys prie vaiko- kėdė netinkama, turėklas. Bet pats vaikas man labai gražiai nutrauktas ir kokybiškai, švariai, tik va detalės man nevaikiškos tokios.. O dėl akių, man asmeniškai visai netrukdo. 4u.gif

na viesbuty vaikisku detaliu nelabai ir rasi, o kedes tik tokios tebuvo (reikejo butent kedes), aisku, cia ne pasiteisinimas, aciu uz komentara rolleyes.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 08, 12:15)
na nesakyk kad nemoki, man gerai žiūrisi tas jb

pirma karta bandziau su Gradient map, tai labai abejojau ar gerai smile.gif nors ir sakot kad gerai, bet tos akytes man vis tiek per tamsios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 08, 11:11)
Tiga, man šios nuotraukėlės iš tavo darbelių kol kas labiausiai patiko 4u.gif

Man paskutinė l.miela.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 11:24)
„Nepopsiniai“ vaikšto gatvėmis su „Zenit“ ir fotografuoja šuniukus kiemuose, nes mato juose gyvenimo kančią. biggrin.gif

lotuliukas.gif Nusirašiau į užrašų knygelę, nu labai patiko biggrin.gif
Atsakyti