Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka_kava @ 2011 03 08, 01:30)
Ko gero pirma reikia priemone fotografijoms tinkamesne nusipirkti smile.gif

Neteisybė smile.gif Nors jei pradės patikti ir pamatysi, kad reikia geresnio, įsigysi wink.gif Net jei ir atrodo, kad brangu.

Techninę pusę gal kas kitas pakomentuos.
Atsakyti
Na fotografuoti man visada patikdavo, tik nebuvo galimybiu isigyti geresni fotoaparata, tai ir pliauskindavau su "muilinuke" blush2.gif Dabar Fuji i rankas papuole, o kadangi buvau anksciau jusu tema skaitinejusi, atbegau iskart pas jus.
Kol kas galiu rinktis is dvieju variantu:

1. Turiu Fuji cia ir dabar biggrin.gif
2. Atiduodu Fuji ir lieku be nieko, laukdama kol galesiu isigyti kazka geresnio g.gif

Bandziau susipazinti su paciu aparatu pagal jusu uzduotis, tai keletas bedu iskilo. Jame yra tik Auto focus, tad paspaudus Manual rezima focus galima rinktis:
center, multi, area, tracking. Puse vakaro prazaidziau su tuo tracking, bet nieko ispudingo neisejo. Apperture galiu rinktis tik is dvieju. Parasyta F3. 1 ir F6. 4
Arba as juo naudotis nemoku, gal ko nerandu, nesu garantuota biggrin.gif
Na bet pas broli fotike tai sufokusuodavau lengvai su manual, o sitam tik Auto radau verysad.gif

Noreciau isgauti nuotraukas su neryskiu fonu pvz, kazin ar su juo pavyktu?
Kaip cia pvz:
user posted image

Patarkit kurios nusimanom, nes as turiu tik kelias dienas apsispresti smile.gif Aisku nekantrauju kuo greiciau pradeti mokintis fotografuoti, bet jei aparatas prastas ir verta palaukti geresnio, tai verciau palaukciau ax.gif
Ar cia as fotografe prasta ir ismokti viska turiu nekaltinus fotiko? rolleyes.gif
Atsakyti
dar idesiu kelias tos pacios fotosesijos nuotraukas, idomu kaip sios ziurisi.
user posted image

ir j/b
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 03 08, 02:24)
Patarkit kurios nusimanom, nes as turiu tik kelias dienas apsispresti smile.gif  Aisku nekantrauju kuo greiciau pradeti mokintis fotografuoti, bet jei aparatas prastas ir verta palaukti geresnio, tai verciau palaukciau ax.gif
Ar cia as fotografe prasta ir ismokti viska turiu nekaltinus fotiko? rolleyes.gif

Ką reiškia tas kelias dienas apsispręsti? smile.gif Nes jei tau nieko nekainuoja, aišku imk ir mokykis biggrin.gif O lengviausia pažiūrėt ar ką gali fotoaparatas, reikia tiesiog įvesti modelio pavadinimą, pvz į http://www.flickr.com/ ir pamatysi pavyzdžių.

kažkoks keistas, nes jau 2 interneto svetainėse nieko nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 08:54
QUOTE(kristukass @ 2011 03 07, 22:46)
Imesiu ir as kelias, nauju namu gyventoju ale "portretines" foto.

Man kazkaip nea... be to, foto isdegusios.. bandyk dar wink.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:14)
Apsikirpo Turtas šiandien su savo žirklutėm. ***** kaip negražiai. O tik kirpykloj buvom, nėra jau ko trumpinti  doh.gif  Lauksim kol ataugs).

Nabagelis wub.gif Suorganizuok kokia fotosesija sia tema wink.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 23:35)
Uh karsta.gif Pirma scena, eisiu link citrusinių biggrin.gif

Man nelabai, ar ta uoga per maza, ar ryskumo truksta.. lauksim citrusiniu bigsmile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 03 07, 23:44)
Aš vėl su vyrais... kritikai  ax.gif

Pirmoje truksta kaires puses man kazkaip ir tas plemas atima demesi, fokusas i peti... antra man zyyyymiai mielesne bigsmile.gif bet ir vel kazkaip noretusi tokiam vyrukui daugiau duoti erdves. Sauniai!

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 09:09)
dar idesiu kelias tos pacios fotosesijos nuotraukas, idomu kaip sios ziurisi.

Visai neblogai!
Spalvota buciau daugiau isblukinus, be to, rankos kazko nepatinka, man grubokos atrodo. Siai Madam buciau cia idavus, pvz cigarete su kandikliu g.gif
Antroji grazi. wub.gif Tik truksta siek tiek erdves ir noretusi, kad (nzn, kaip pavadinti) artimoji akis butu ryskesne. Be to, plaukai desineje puseje - juodas blynas.. o gal cia mano kompo spalvos nesureguliuotos. g.gif

Gotte, sekmes siandienos isvykoje bigsmile.gif
Atsakyti
O man Vanilla, vėl ne. Nežinau, mane tos nuotraukos net sunervino, šitiek patarimų gauni. Vienu žodžiu, užsikemšu ir nebelendu į tavo erdvę, va nendrei patiko 4u.gif

Nendria, bandyt tai tuojau bandysiu, o ar gausis, neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 08:59
nendria, aciu wink.gif ir mes norejom kandiklio, bet neturejom smile.gif O MB vis bande cigara ikist biggrin.gif o del juodo blyno, tai ten tas blynas ir yra, bet ten ne plaukai, o ale kepuraite skrybelaite is kurios plunksnos styro wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 08:56)
O man Vanilla, vėl ne. Nežinau, mane tos nuotraukos net sunervino, šitiek patarimų gauni.  Daugiau nebekomentuosiu, nes nesinori amžiais tik neigiamą sakyt.

Nesupratau? O kas cia jau taip blogai, kad net sunervina? atleiskit, kad as ne tokia gabi kaip kitos ir nesugebu padaryt sedevru.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 08:59)
Nesupratau? O kas cia jau taip blogai, kad net sunervina? atleiskit, kad as ne tokia gabi kaip kitos ir nesugebu padaryt sedevru.

Tu nepyk. Gal nesiplėskim, gerai? 4u.gif Nepradėsiu vėl tos pačios litanijos apie lūpdažius ir rankas biggrin.gif Matyt čia ne man 4u.gif Palauk profių, pakomentuos aiškiau, negu ne arba taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 09:02
nera man ko pykt. Tiesiog keista, kai zmogus paraso, kad ji sunervina mano nuotraukos, o po to nebenori plestis. Idomu butu kaip pati reaguotumet i tokius komentarus.

Kuo cia blogas lupdazis? nebegalima modeliui raudonai lupu pasidazyt? cia daugumai patinka fotografuot naturalias, pastelines foto, viskas ok. bet tai ne mano. Tai kad pries tai kritikavot mano makiazus nereiskia, kad db pradesiu fotografuot visai nepasidaziusias merginas, ar tai, kad kazkada mano nuotraukoj sukritikuota buvo merginos ranku poza, tai man man db modeliukus fotkint tik nuleidusias rankas?

zodziu, nebesuprantu nieko
Atsakyti
Niu nesipykit is pat ryto, taigi kovo 8 tongue.gif

Klausimukas: kokias versijas PS ar LR naudojate? Aciu!
Atsakyti
nesipykstam. Teisingai, su kovo 8 visas wink.gif 4u.gif snd puiki proga prisimint kaip nuostabu buti moterimi ir koks grazus, spalvingas ir idomus yra gyvenimas bigsmile.gif
Atsakyti
Vanilla, antroj nuotraukoj gerai įsižiūrėk į merginos profilį. ir pabandyk įsivaizduot save jos vietoj, t.y. ar norėtum matyti nuotrauką, kuri paryškina trūkumus, o ne privalumus? smile.gif Manau, ne. Čia labiausiai kliūna veido pasukimas ne tuo kampu ir labai išrykėjusi, per ilga nosis. Gal ji tokia net ir nėra, bet atrodo, tikrai didoka, neproporcinga. Be to, man trūksta arba kairiojo šono, arba kažkaip kitaip apkirptos, nes dėmesio centras- akys. O čia jos kažkaip pasimeta...

Paieškok kitų kampų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 08 kovo 2011 - 09:20